A6-3430MX (4 mag) 1,7/2,4 GHz 4 x 1 MB 6220G 45 W 1600 MHz
itt a grafikus mag szerintem el lett írva.

A6-3430MX (4 mag) 1,7/2,4 GHz 4 x 1 MB 6220G 45 W 1600 MHz
itt a grafikus mag szerintem el lett írva.

Abu javította. 

Ezért nem kapok én 3850-et.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

például Ipon-ál is kapni 3850-est, csak rád vár 
Úgy látom jól beolvasott az új AMD vezérigazgató az "alvállalkozó" GlobalFoundries-nek, mert végre elkezdték ontani magukból megfelelő mennyiségben a működő Llano procikat 
[ Szerkesztve ]
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
A mennyiség növekedése inkább az új steppingnek köszönhető. Ezt szövegeléssel nem lehetett megoldani. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hát nekem cseppet sem úgy tűnik, hogy ezek a futószalagról egyeneságon jöttek le. Inkább valahol oldalt lógtak meg.. pedig már azt hittem, lesznek gyorsabb/kevesebbet fogyasztó cumók.
pl A4-3330MX fogyasztása magas, A4-3305M pedig ultra herélt, eddig a mobilokban 240 shader és 2X1M L2 volt a minimum, csak az asztali volt rosszabb.

Hát az A8-on kivül mind harmatgyenge sajnos tuning nélkül, vagy az alacsony cpu órajel vagy kiherélt GPU miatt.
Miért nem lehet A4-est csinálni kicsit nagyobb órajellel, A8ban lévő GPUval. 

A Llano váltott steppinget? Ezt nem is tudtam, akkor álljon meg a gyászmenet, nem is kell a régiből.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

és nem késő egy kicsit,a megjelenéskkor kellett volna dömping,nem akkor amior már jönnek az infók a második generáciorol...mellesleg aki megvette a legerősebb(3850et ami amugy sem sikerült rózsásra) az miért venne gyengébbet,vagy aki gyengébbet vett az miért venne megint egy kicsivel jobbat,its to late...
Tulajdonképpen mindegy. Funkcionalitásban semmi különbség. Csak azért csináltak re-spint, hogy többet tudjanak gyártani.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Igazából azért kellene többet gyártani, mert az AMD már hét hetes előrendeléseket görget maga előtt a Llanora. Ha nem javítják a kihozatalt, akkor továbbra is csak felveszik a rendeléseket, de várni kell a gyártóknak a termékekre. Az aktuális gyártókapacitással két hónapot is késhet a leszállítás. Le kellene vinni ezt az időtartamot egy hónap alá, sőt két hét alatti lenne az ideális.
Nemrég írt a NordicHardware arról, hogy az AMD minden Fusiont és Bulldozert elad. Egyedül a Brazos platformnál mondható jónak a helyzet, míg a Llanonál már kevés készül. Ez nyilván közvetve érinti a Bulldozert, mert abból sem gyártanak sokat, mivel a Llano terjedése sokkal fontosabb.
[ Szerkesztve ]

Köszi, azt hittem hogy drasztikus változás van a 2 spin között, de nekem már a start is megfelel. Még valamit kérdeznék,: ha letiltsák az IGP-t az fogyasztásban számít vagy az áramfelvétel marad a régi?
A TDP kerete az adott terméknek világos. Persze ha te letiltod az IGP-t, akkor ez nyilván csökken.

Szvsz ez a gyártási problémák miatti re-spin "mellékterméke". Azt nem hiszem, hogy túl sok időt/pénzt fordítnanának a Llanora, mivel Januárban kezdik a mobil Trinity tömeggyártását, és Q2-ben lecserélik vele a Llano-t.
Valószínűleg az történhetett, hogy sikerült csiszolniuk a GPU kihozatali problémákon, így kicsit nőtt a TDP hely a CPU résznek is.
Teljesen korrekt észrevétel, de a Llano forgalmazása még 2012 végéig kitart. Természetesen a Trinity után kevesebbet fognak belőle eladni, és gyártani is, de a gyártók ettől még igényelni fogják, mert egy átlag notebook kifutási ideje minimum egy év. Ebből kifolyólag szükséges a Llano fejlesztése is, hiszen relatíve sokáig lesz még a gyártósorokon.

Már vagy fél éve minden hírnél ezt mondod, hajrá gyerünk vár a 3850... amúgy nem úgy volt,hogy Bullt veszel?Megvetted előre az AM3+ lapot és most Liano-t akarsz, mi történt am3 vonalon?(költői kérdés) 
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

2 gépem van, ennyi.
[ Szerkesztve ]
esetleg van valami cikk ismereted is a steppingváltásról, vagy mondjuk cpu-worldben látszik? 
(#7) Prof: ezen én is gondolkodtam már, pont tegnap - amikor a kezembekerült egy E-350-es ASUS - de sajnos ez tényleg így az ésszerű.... 2 mag meg egy 5670 nekem bőven jó párosítás asztaliba, de ha egyszer az A8 a fullos abba kell a legtöbb magot és a legtöbb shadert rakni. ígyis a Sandyhez mérten sokkal nagyobb a Llanoban az IGP
PU aránya, azért csak nem akarunk 3:1-hez CPU:GPU arányt
. mellesleg a tegnapi E-350 nyomkodása után csalódtam az IGP-ben, de a CPU-ja nagyon jól húzható és alul lehet feszelni elég erősen 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
Mondom semmi lényegi. Egyszerűen az volt a cél, hogy nőjön a kihozatal, mivel nem a gyártástechnológia miatt volt gyenge.

Ha ezt most kérdezed, akkor a múltkor miért oltottad le az embereket?
"atti2010 - 2011-11-16 18:01:1912
tibaimp - És ha le van tiltva akkor az azt jelenti hogy nincsenek benne a tranzisztorok? A TDP besorolás attól meg nem változik."

Miért nem lehet ezeket az asztaliba áthozni? 
45W TDP-vel X4-es ,azonnal HTPC-t csinálnék belölle !
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

Kiszedheted a notiból :d Csak egy kis modding és fut szépen 
Keres széttört de működő llano notit.
"ha letiltsák az IGP-t"
Huh...