Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Örülök a háznak, szerintem jó.

Egyébként javítani kellene. A hírben csuppán a mini-ITX és DTX lapok szerepelnek, de ebbe micro ATX lap is szerelhető. :U

[ Szerkesztve ]

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#2) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

tegnap is meg ma is frankó kis házakat a 3.5" helyekkel rontanak el... komolyan van valós igény ennyi 3.5" helyre ilyen kompakt házaknál? na meg a felső részen a szellőző... szerintem direkt nem csinálnak tökéletes házakat :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#3) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

180 dolcsi? :U Amúgy tetszik...

(#4) nbg

nbg
(fanatikus tag)

el kene olvasnom a hir szoveget is, es akkor nem irnek hulyesegeket...

[ Szerkesztve ]

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#5) Osibaa válasza toldy (#1) üzenetére

Osibaa
(senior tag)

Jah így már értem, hogy csináltak egy picit nagyobbat a Q08-asnál. :)

"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"

(#6) Pete83

Pete83
(lelkes újonc)

pöpec, tetszik!:D

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#7) gmanus válasza Ősember (#2) üzenetére

gmanus
(lelkes újonc)

Hogyne kellene bele 3,5" hely! :C
Nekem ennek az elődje van és azért vettem, mert kellet a sok 3,5"-os hely!
Lian Li PC-Q08B Mini-ITX Tower-Cube
[link]

[ Szerkesztve ]

TriplaX

(#8) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez valami szörnyű.Persze ez szubjektív.200 dollár?Ja értem,20 dollár a ház ,10 a két venti és 170 a Lian Li felirat.Bár,mint irtam ez szubjektív...

Sami Koivikko - Sapphire

(#9) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Az alsó merevlemezfiók egyébként kiszerelhető, aminek hála még a hosszabb grafikus kártyáknak is lesz hely." Persze Atom mellé 5970-et :DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#10) nbg válasza FRENK1988 (#9) üzenetére

nbg
(fanatikus tag)

Nyilvan nem atom melle, de egy faja kis mATX deszkaba mar lehet pakolni bele a cuccot. ;)

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#11) FRENK1988 válasza nbg (#10) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mATX elkerülte a figyelmem akkor visszaszívom :D

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#12) zazahoho

zazahoho
(őstag)

lian li soha nem volt olcsó,de szerintem sok ennyiért ilyen ház :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#13) vzsryl válasza zazahoho (#12) üzenetére

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is furcsállom ezt a magas árat. Az ehhez hasonló, apró házai a gyártónak eddig 20-25k-ért kaphatóak voltak.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#14) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

itthon kb mikorra kerülhet kereskedelmi forgalomba ez a nagyon baba kuckó? ha tényleg elfér benne egy matx deszka, ez lesz a most még asztalon porosodó konfigom luxuspecója!

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#15) Ősember válasza gmanus (#7) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

valós igényekről van szó, nem pedig torrentezőkről :P :DDD vegyük alapul a ház 180-200dolláros árát... ennyi pénz mellett nem jelenthet senkinek sem komoly anyagi gondot, ha teszem azt a "kicsi" 500-as vinyóit le kell cserélnie nagyobbakra, hogy kevesebb vinyóval kelljen számolnia.
másik szempont, hogy ilyen méretű házaknál nem árt, ha nincs annyi kábel a levegő útjában. :)

ps.: hasonló szőnyegünk van :DD

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#16) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Szép kis ház, örülnék ha meglátogatna! :D

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#17) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagy :(

True Success is Blonde

(#18) zazahoho válasza vzsryl (#13) üzenetére

zazahoho
(őstag)

nem látok rajta semmi extra dolgot a betűkön kívül lian li ;]

pottyantós:azt bírnád mi :K ,csak az árát ne kéne elutalni mi ;]

[ Szerkesztve ]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#19) Balika911 válasza Ste (#17) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Épp azt nézegettem, hogy a PC-A05-öm ennél csak egy kicsivel nagyobb, de mehet bele ATX lap és nagy hűtő is. Szerintem még szebb és olcsóbb is. :)

(#20) shteer válasza Ste (#17) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

túl pici :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#21) shteer válasza Balika911 (#19) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egyetértünk :))

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#22) nbg válasza shteer (#20) üzenetére

nbg
(fanatikus tag)

hidd el, tenyleg tul nagy :DDD

(#23) shteer válasza nbg (#22) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

engem nem győzöl meg

(#24) Jhonny06 válasza shteer (#21) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez is kb. olyan, mintha nem tudták volna eldönteni, hogy HTPC vagy normál ház legyen. Egyiknek túl nagy, másiknak túl kicsi.

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#25) shteer válasza Jhonny06 (#24) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem irigylem azt aki ebbe az új házba gyakran bele akar nyúlni... a táp elhelyezésétől szinte lehetetlen szerelni

(#26) Kobaljov válasza Jhonny06 (#24) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

HTPC-hez elég ma már a mITX is, amihez ez talán szükségtelenül nagy illetve hűtésből sem kellene hozzá ennyi, így inkább egy közepes, egyvideokártyás mATX játékgépnek tudom elképzelni: bele lehet tenni a szabvány méretű (teljes hosszúságú és kétkártyahelyes hűtésű videokártya, ATX táp, 5.25"-ös ODD, stb.) így olcsóbb és nagyobb kínálatból kiválasztható összetevőket, meg a videokártya mellé még bele lehet tenni még más bővítőt is, pl. egy komolyabb hangkártyát (ami a mITX-esnél már nem megy). Ilyen célra nekem kellene is, de az árát kissé elmérték.. :(

(#27) DesertDog

DesertDog
(tag)

Szerintem ez nem HTPC ház. Oda nem tenném a nappaliba a HiFi állványra. Inkább saját építésű NAS-hoz tudom elképzelni valahol a sufniban, garázsban, vagy egy asztal alatt, ahol nincs szem előtt.

(#28) lujó55

lujó55
(őstag)

Na már megint ismételnem kell önmagam :(((
Ennyi pénzért miért nem lehet teljesen színrefújt a beltér?
Mondjátok, hogy sznob vagyok, de akkor hagyjuk a márkát és vegyünk egy kommersz gépházat negyed áron!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#29) capulet75 válasza lujó55 (#28) üzenetére

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt mondom én is. :K

Sami Koivikko - Sapphire

(#30) wardred

wardred
(kvázi-tag)

Utolsó képen látszik igazán, hogy egy kétpálcás szutyok az egész. Sebaj, a név addictok biztos meg tudják magyarázni, hogy miért kerül ennyibe, és hogy hogy engedheti meg magának a "nemes" gyártója, hogy ilyet dobjon piacra.

"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

(#31) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Elég gagyinak tűnik. :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#32) marcias válasza Ste (#17) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Valóban, igazából egy ATX ház más (előnytelenebb) arányokkal, ráadásul több kompromisszummal. Nem kéne, főleg nem ennyiért.

245mm-es szélesség több, mint brutális, és ehhez még jelentős mélység tartozik, egyedül a magasságot tudnám elfogadni ennyinek. Amúgy a bővítőhelyek száma megfelelőnek tűnik.

Amúgy meg érdemes lenne jobban megnézni a ház specifikációit, mert hátul 4 bővítőhelyet láttam, ami a mATX sajátja. Ha DTX lenne, akkor csak 2 bővítőhely lenne. Ha mégis igaz a DTX dolog, akkor viszont 3 hely teljesen feleslegesen van hátul. Amennyiben az mATX lap is belefér, akkor némileg más megvilágításba kerül a ház.

Amúgy nekem szimpatikus lenne egy valóban DTA alapú házikó, 2 slim kártya slottal, mATX vagy ITX, esetleg DC-DC táp lehetőséggel, 4 SATA lemezhellyel. Csak ezt kéne összenyomni jó 10-10cm-rel minden irányban. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#33) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

A ház az nagyon baba és tuti sokan meg is veszik bár az ára nem baráti...

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#34) melon válasza Ősember (#2) üzenetére

melon
(lelkes újonc)

Szerintem nagyon jó, hogy ilyen sok 3.5"-os hellyel ellátott ház is van, házi NAS építéshez kiváló. Viszont a felül kivezetett levegőt én sem értem teljesen, az szvsz nagy baklövés.

Az árát amúgy én is sokallom, tud valaki esetleg más gyártótól olcsóbb, de hasonló jellemzőkkel bíró (mATX, min. 5 3.5-es hely, jól hűthető) házat mutatni nekem? Amiket én láttam, szintén nem voltak túl olcsók :(

(#35) shteer válasza wardred (#30) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

neked se volt még közeli tapasztalatod egy ilyen házzal

(#36) Ősember válasza melon (#34) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

persze, hogy nem túl olcsók :D az árképzéshez hozzátartoznak olyan dolgok is, mint pl a személyes preferenciák amiket felsoroltál. ha neked kicsi ház és sok hdd hely kell egyszerre, az a gyártó nyelvén annyit jelent, hogy neked nincs más választásod, mint egy ilyen házat venni és akinek nincs választása, azt lehúzzák a túlértékelt termékeikkel. :K

(#37) melon válasza Ősember (#36) üzenetére

melon
(lelkes újonc)

Teljesen igazat adok neked is, valóban így működik a piacgazdaság :)
Ám ha esetleg belebotlik valaki egy olcsóbb, de jónak tűnő megoldásba, abban reménykedhetem, hogy ettől még megosztja ezt a többiekkel? :)

(#38) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Blokkolom.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#39) Dr. Akula válasza gmanus (#7) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ez mégjobban teccik, lehet ilyet ténylegesen kapni hungarisztánban?

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#40) Aryan

Aryan
(fanatikus tag)

Én sem fogom lecserélni a V351-emet erre. Mondjuk nekem ő rá fáj még midig a fogam: Da Box

(#41) Balika911 válasza Aryan (#40) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Én is ilyet akartam, de a kapcsolódó fórumot olvasva elment tőle a kedvem. Rengeteg a minőségi kifogás.

Dr. Akula: A PC Gear foglalkozik ezekkel a házakkal, de mintha engusz a múltkor azt írta volna a Lian Li topicban, hogy a Q08-ra pár hetet várni kell.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.