"Az alap és bővített változatát 800, illetve 1268 dollárért lehet megvásárolni." 
A HP kicsit elszállt ezekkel a szörnyekkel... melegszenek, sokat esznek, recsegnek-ropognak, fényesek, nehezek és még drágák is. 
PH semleges
"Az alap és bővített változatát 800, illetve 1268 dollárért lehet megvásárolni." 
A HP kicsit elszállt ezekkel a szörnyekkel... melegszenek, sokat esznek, recsegnek-ropognak, fényesek, nehezek és még drágák is. 
PH semleges

És akkor ezt még nem is tetted hozzá:
Innen való.
[ Szerkesztve ]
"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

Akkor az Asus jobb,mint egy HP?
// SDG //
Kérdésedre a válasz: átlagban igen.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0
Készült az Asus támogatásával. Ez az ábra és a tartalma ebben a formában hülyeség.
Az Asusnál nulla a terméktámogatás, nem tudnak gariztatni egy rakat gépet, ergo azok nem szerepelnek az ábrán. 
Ettől függetlenül ezek a DV-k elég gagyira sikeredtek. A GTS320 az valójában 9600M GT, ja bocs nem is, hanem a 8600M GT. S el nem tudom képzelni, hogy az az 1 GB VRAM GDDR3 lenne, úgyhogy attól félek így hazavágja még egy 64bit + GDDR3 "szörny" is 3D teljesítményben, szintúgy ahogy az enyém a haver MiSIjét, amibe a 32 shaderes 9500M GS mellé 128 biten 512MB DDR2-t raktak. 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Letezik Tigris platformos gepecske is, az "asszony" meg is lett lepve egyel (DV6)... 
alba gu brath
Ja, gondolom kb annyira nevesek és hitelesek, mint itt az index meg az origo. 
hol az MSi? nem is fért el a grafikonon 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Engadget is lehozta és az electronista sem épp fudzilla kategória...
Mindegy.
PH semleges

Igazából nem tudom, hogy ki támogatta ezt a cikket, (vagy akár a PH-n lévőét) viszont 150 e Ft-os kategóriában inkább ajánlok két éves garanciával ASUS-t, mint az egy éves garival rendelkező HP-t. Ennek ellenére nincs bajom a HP-vel. 
[ Szerkesztve ]
"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

Nekem viszont sok bajom van a Hp gépekkel,föleg a Pavilionokkal.
Nem szeretem az egész céget az üzletpolitikájukat meg a termékeiket
tetszenek már egy ideje ezek a pavilion notebook ok,lehet be kellene szerezni egyet 

Egy széria (Pavilion) alapján ítéltek meg egy márkát? 
Az a grafikon meg poénnak jó volt még tavaly 
HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S
Lenovo nem hiszem hogy ilyen rosszul teljesít, szvsz ,ennek 21.5%-nak 5%-a ThinkPad, a többi az olcsobb kategória.
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Én csak erről a sorozatról írtam, amit írtam, a grafikon meg novemberi, nincs az még olyan messze. 
luw2win:
Én is úgy gondolom, hogy a százalékokat minde gyártónál az olcsóbb kategória tolta feljebb, nem az üzleti.
[ Szerkesztve ]
PH semleges
Amúgy amiket hallottam az Asus garancia ügymenetéről, élettartam garival se ajánlanák senkinek se Asust. 
A 150k-val meg úgy vagyok, hogy nem adok ki annyit egy comsumer termékért. Leesik, elromlik, stb, meghal, oszt szevasz, vagy jobb esetben heteket múlva kapod vissza a gariból. lehet. Inkább valami business noti NBD garival használtan.
(#10) stevve: Meg a PH! is lehozta. 
[ Szerkesztve ]

Tudom hogy Te nem írtál ilyesmit 
Ám mikor meglátták ezt a grafikont a ThinkPades, Tecrás, Lifebookos vagy Elitbookos tesztelők-mérnökök, szerintem fetrengtek a röhögéstől 
[ Szerkesztve ]
HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S
Hát igen, ha nézzük a számokat, akkor nehogy már 100.000 db Lenovo-ból 21.000 db megfekszik 3 év után... 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Igen, nem fért el a jobb oldalon 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Elképzeltem magam előtt a helyzetet. 
Kicsit én is fenntartásokkal kezelem, főleg úgy, hogy nem írták, mely modellek voltak többségben. A Dell is érdekes lenne.
PH semleges

Megörültem a címet olvasva, erre látom, hogy Pavilion... 
Na csak végig futom a hírt.
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

Nekem ilyen külsejű dv6 van. Én meg vagyok vele elégedve. Mondjuk lecserélném a belsejét ezek közül a legjobban felszereltre. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4