Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Az alap és bővített változatát 800, illetve 1268 dollárért lehet megvásárolni." :Y

A HP kicsit elszállt ezekkel a szörnyekkel... melegszenek, sokat esznek, recsegnek-ropognak, fényesek, nehezek és még drágák is. :(

PH semleges

(#2) MBazsee válasza stevve (#1) üzenetére

MBazsee
(tag)

És akkor ezt még nem is tetted hozzá:

Innen való.

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#3) S-eye válasza MBazsee (#2) üzenetére

S-eye
(tag)

Akkor az Asus jobb,mint egy HP?

// SDG //

(#4) sanzi89 válasza S-eye (#3) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Kérdésedre a válasz: átlagban igen.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#5) lezso6 válasza MBazsee (#2) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Készült az Asus támogatásával. Ez az ábra és a tartalma ebben a formában hülyeség. :U Az Asusnál nulla a terméktámogatás, nem tudnak gariztatni egy rakat gépet, ergo azok nem szerepelnek az ábrán. :(((

Ettől függetlenül ezek a DV-k elég gagyira sikeredtek. A GTS320 az valójában 9600M GT, ja bocs nem is, hanem a 8600M GT. S el nem tudom képzelni, hogy az az 1 GB VRAM GDDR3 lenne, úgyhogy attól félek így hazavágja még egy 64bit + GDDR3 "szörny" is 3D teljesítményben, szintúgy ahogy az enyém a haver MiSIjét, amibe a 32 shaderes 9500M GS mellé 128 biten 512MB DDR2-t raktak. :W

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#6) stevve válasza lezso6 (#5) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ezt nem csak ott mutogatták, nevesebb külföldi oldalak is lehozták:

PDF
cikk

PH semleges

(#7) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Letezik Tigris platformos gepecske is, az "asszony" meg is lett lepve egyel (DV6)... :)

alba gu brath

(#8) lezso6 válasza stevve (#6) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, gondolom kb annyira nevesek és hitelesek, mint itt az index meg az origo. :DDD

(#9) Bluegene válasza MBazsee (#2) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hol az MSi? nem is fért el a grafikonon :)

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#10) stevve válasza lezso6 (#8) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Engadget is lehozta és az electronista sem épp fudzilla kategória... :U Mindegy.

PH semleges

(#11) MBazsee válasza lezso6 (#5) üzenetére

MBazsee
(tag)

Igazából nem tudom, hogy ki támogatta ezt a cikket, (vagy akár a PH-n lévőét) viszont 150 e Ft-os kategóriában inkább ajánlok két éves garanciával ASUS-t, mint az egy éves garival rendelkező HP-t. Ennek ellenére nincs bajom a HP-vel. :)

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#12) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nekem viszont sok bajom van a Hp gépekkel,föleg a Pavilionokkal.
Nem szeretem az egész céget az üzletpolitikájukat meg a termékeiket

(#13) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

tetszenek már egy ideje ezek a pavilion notebook ok,lehet be kellene szerezni egyet :DD

(#14) kacsyx

kacsyx
(tag)

Egy széria (Pavilion) alapján ítéltek meg egy márkát? :Y
Az a grafikon meg poénnak jó volt még tavaly :C

HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S

(#15) luw2win válasza MBazsee (#2) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Lenovo nem hiszem hogy ilyen rosszul teljesít, szvsz ,ennek 21.5%-nak 5%-a ThinkPad, a többi az olcsobb kategória.

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#16) stevve válasza kacsyx (#14) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én csak erről a sorozatról írtam, amit írtam, a grafikon meg novemberi, nincs az még olyan messze. ;)

luw2win:
Én is úgy gondolom, hogy a százalékokat minde gyártónál az olcsóbb kategória tolta feljebb, nem az üzleti.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#17) lezso6 válasza MBazsee (#11) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Amúgy amiket hallottam az Asus garancia ügymenetéről, élettartam garival se ajánlanák senkinek se Asust. :(

A 150k-val meg úgy vagyok, hogy nem adok ki annyit egy comsumer termékért. Leesik, elromlik, stb, meghal, oszt szevasz, vagy jobb esetben heteket múlva kapod vissza a gariból. lehet. Inkább valami business noti NBD garival használtan.

(#10) stevve: Meg a PH! is lehozta. :U

[ Szerkesztve ]

(#18) kacsyx válasza stevve (#16) üzenetére

kacsyx
(tag)

Tudom hogy Te nem írtál ilyesmit ;)

Ám mikor meglátták ezt a grafikont a ThinkPades, Tecrás, Lifebookos vagy Elitbookos tesztelők-mérnökök, szerintem fetrengtek a röhögéstől :U

[ Szerkesztve ]

HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S

(#19) luw2win válasza kacsyx (#18) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen, ha nézzük a számokat, akkor nehogy már 100.000 db Lenovo-ból 21.000 db megfekszik 3 év után... :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#20) ^Clown válasza Bluegene (#9) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, nem fért el a jobb oldalon :D

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#21) stevve válasza kacsyx (#18) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Elképzeltem magam előtt a helyzetet. :DDD

Kicsit én is fenntartásokkal kezelem, főleg úgy, hogy nem írták, mely modellek voltak többségben. A Dell is érdekes lenne.

PH semleges

(#22) Taky

Taky
(senior tag)

Megörültem a címet olvasva, erre látom, hogy Pavilion... :(
Na csak végig futom a hírt.

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#23) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Nekem ilyen külsejű dv6 van. Én meg vagyok vele elégedve. Mondjuk lecserélném a belsejét ezek közül a legjobban felszereltre. :)

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#24) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Fincsi. Elfogadnám ezt a dv7-est. :K

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.