Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

120k egy haz, nem semmi.

(#2) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GeminII M4 elég jónak néz ki, a nagy batár hűtőkből már elegem van.

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#3) kovesli

kovesli
(tag)

És a Phantheks hűtők? Nekem a procim nem ér ennyit. Teljesen felesleges ennyit áldozni egy hűtőre.

40-41-42 használt krossz csizmát keresek<<<--- Érd PÜ-ben!

(#4) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Nem sámli a felhozatal!

Ebben a sorrendben ,mindegyiknek lenne helye nálam,csak a procihűtökkel nem tudnék mit kezdeni.

(Érdekes még a hétvégén is vannak cikkek :U ) Ennek én örülök :C

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#5) szilrobi

szilrobi
(tag)

Ez a cosmos II házikó nem semmi :Y, az ára is gyönyörű :C

(#6) Apika

Apika
(PH! addikt)

Sok érdekesség volt a mai mustrában... :K Szimpatikus volt volt a TP-Link TL-WR2543ND router. Az ára sem horrorisztikus...
Ezen kívül tetszett még a Ferrari F1 Wheel Integral T500-as kormánya. De, amint leértem az árához, már visszakoztam... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7) stifi

stifi
(senior tag)

ez a noctua jófejnek tűnik az átalakítóival!
nem tudom a zalman csinálja-e még, de én 4 generáció óta ugyanazt a hűtőt használom a gépembe kb 6 éve :)

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#8) Kon

Kon
(lelkes újonc)

28ks proci cooler nem semmi. :Y

Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

(#9) raper

raper
(fanatikus tag)

Az Acer összedobott egy jó kis laptopot, amibe nem értem miért nem raktak bele egy nagyobb felbontású kijelzőt?!

(#10) dredbiro

dredbiro
(kvázi-tag)

CM ház nagyon komoly,na meg az ára is :Y

Megtisztelhetnéd annyival a másikat,hogy válaszolsz a privát üzenetére!!!

(#11) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem a Cosmos-ról lesz bemutató, nagyon kíváncsi vagyok rá.
A Gemini II M4 is tetszik, bár az ára nem kevés. Viszont ha tényleg jól teljesít, akkor megéri a pénzt.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#12) pusszycat válasza raper (#9) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Hogy a videokari bírja neked szuflával a játékok közben.' ;]

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#13) tarczali

tarczali
(kvázi-tag)

A Phantheks-ek nagyon komolyak! :C

" Maybe it's the thug in me "

(#14) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az első oldalon: "Magától érthetőek a porszűrők minden ki- és bemeneti nyílásban..." - én inkább az értetődők szó használatára szavaznék.

Érdekes, hogy némelyik CoolerMaster hűtőre, például a GeminII-re csak egy év a gari, míg sok másik társára három.

A Hyper 212 EVO a ventilátorában is különbözik az eddigi Hyper 212-től.

A PH-TC14PE hűtő nem csak kinézetében, de még a típusszámában is egyértelműen Noctua klón... Gáz.

Kis leleményességgel amúgy bármilyen, LGA1366-hoz alkalmas hűtő felszerelhető LGA2011-re, ugyanakkora a luktávolság. :D

A TP-Link hálózati eszközök nagyon nyomulnak a piacon, és amellett, hogy klassz az áruk, soha, semmilyen bajom nem volt még velük (a konkurens gyártókhoz viszonyítva mind hibás működések számában, mind azok jellegében kedvezőbbek a TP-Linkek - számomra), pedig csak ilyet ajánlok mindig mindenkinek. Két 1043ND üzemel idehaza, de úgy látom, megvan az egyik utódja. ;]

HGyu

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#15) TGWH válasza kovesli (#3) üzenetére

TGWH
(fanatikus tag)

Ahhoz képest, hogy vagy 8 éve teljesen hangtalanul működik a p4-eshez adott gyári intel hűtő, tényleg felesleges. De pl. a 2500k-é már kicsit kevés, ott jól jöhet egy hideg.

(#16) Móci válasza 04ahgy (#14) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen, a TP cuccok bizony nagyon jók. Én is szinte csak azt ajánlok/vásárolok, ha bármilyen hálózati termék kell. Olcsó, és nagyon jó.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#17) engusz válasza 04ahgy (#14) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

"A PH-TC14PE hűtő nem csak kinézetében, de még a típusszámában is egyértelműen Noctua klón... Gáz."

Akkor te lehet többet tudsz a témában, mint pl. én. Mert egyelőre csak találgatni lehet, hogy a Nocuta vagy a Phanteks fejlesztette felépítésről van-e szó. Esetleg egy harmadik gyártó van a képen, akitől a másik kettő licenszel. Annyi biztos, hogy pl. az X-Bit labs szerint nagyon jól szerepel a PH-TC14PE.

[ Szerkesztve ]

(#18) daa-raa válasza engusz (#17) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Esetleg pl a TT Sonic Tower már a kettő előtt évekkel ilyen felépítésű volt. Szóval nem a nevezett két cég bármelyike találta fel.

GeminII M4 meg ugyan úgy a ventilátor miatt lesz gyenge, mint a Scythe Big Shuriken. Bár a CM-ben több anyag van és a ventilátor is erősebb. Ettől függetlenül mint minden LP cooler ez is túl van árazva.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#19) Coolmat

Coolmat
(senior tag)
LOGOUT blog

Erről az új TL-WR2543ND-ről azt találtam az open-wrt wikin, hogy gyengébb CPU van benne, mint a 1043ND-ben (írja is a 2543-as oldalán, hogy a CPU benne a szűk keresztmetszet, és visszafogja a wifis teljesítményét is). Talán az utódja, a 2843ND jobb lesz ezen a téren is, de addig is szerintem nem éri meg a 2543ND a 21k-s árát, ha 13k-ért 1043ND-t kapni.

(#20) engusz válasza daa-raa (#18) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ez esetben mélyebb egyezésekről van szó. Nem csak a hűtők felépítésében, de még a ventilátorokéban is. A jövő héten megpróbálok utánajárni, hogy hol lehet a kutya elásva Noctua-Phanteks ügyben.

(#21) h1ght3chzor

h1ght3chzor
(fanatikus tag)

Jól néz ki ez az imac klón. :)

eladó MAGYAR Apple iPad Keyboard Dock!!!

(#22) kovesli válasza TGWH (#15) üzenetére

kovesli
(tag)

Szerintem a 2500k-hoz elég egy ARCTIC COOLING Freezer 13, szerintem kis tuningot is bír és ég és föld a kettő közötti árkülönbség.

40-41-42 használt krossz csizmát keresek<<<--- Érd PÜ-ben!

(#23) 04ahgy válasza engusz (#20) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az többünket is érdekelne. Egyébként a hűtési teljesítményét nem vitattam, az evidens, hogy nagyon klassz. :D

(#19) Coolmat: hiába gyengébb a CPU, ha kell az 5GHz-es frekvencia.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#24) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

7 rugó egy ventilátorét?...

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#25) parkr

parkr
(fanatikus tag)

Phantheks cucc jól néz ki, de ennyiért nem kéne

app=epp tab=teb pad=ped defy=difáj - csak, hogy ragozni tudjál...

(#26) Coolmat válasza 04ahgy (#23) üzenetére

Coolmat
(senior tag)
LOGOUT blog

Az 5GHz-es rádió valóban jó benne, csak sajnos nem szimultán tudja szórni a 2,4GHz-el, a 2843ND viszont már szimultán Dual-band lesz. Ha végre megjelenik kicsit jobb CPU-val és 25-30k-ért lehet majd kapni, akkor értelmes alternatíva lesz a Cisco E4200-nak és társainak.

(#27) engusz válasza Ł-IceRocK-Ł (#24) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Először mi is csak pislogtunk rá, de a használók nagyon elégedettek vele. Jár hozzá jó néhány kiegészítő is. Ezen kívül az "UFB bearing" és az "M.V.B. Design" is jócskán dobhat az áron.

[ Szerkesztve ]

(#28) tajcsi

tajcsi
(fanatikus tag)

Ááááá, a ház szép, de nem ér ennyit...leáfázva még okés, de így...hát inkább egy tj11..
De a phanteks... :W :W :W most amikor eldöntöttem hogy vizezem a procit :O

(#29) Ł-IceRocK-Ł válasza engusz (#27) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez így rendben is van. (ennyiért járjon is hozzá még pörkölt is ) ,de én akkor is sokallom.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#30) engusz válasza Ł-IceRocK-Ł (#29) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nyilván, nem is vitatom. Szerintem is túl van az ingerküszöbön. Ellenben biztos vagyok benne, hogy ha a gyártónak nagyobb lenne a forgalma, akkor tudna faragni az árakon. Egyelőre nem nagyon ismert a neve Európában (sem). A kezdő termékpaletta szerintem meggyőző és jól sikerült darabokból áll össze. Kíváncsi vagyok a folytatásra.

Ha rommá szeretném húzni az i7-em, akkor biztos, hogy ezek közül választanék: Corsair Hydro H100 / Noctua NH-D14 / Phanteks PH-TC14PE.

[ Szerkesztve ]

(#31) fondorlatos

fondorlatos
(tag)

Jó kis CM hűtők ás a dual band tplink router is megjárja.

(#32) daa-raa válasza engusz (#20) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Egyébként meg számít bármit is? Egyik sem emberi árban van, harmad annyiért is lehet hasonlóan erőset venni...

(#33) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Steampunk hűtőt a népnek! Nem lehetnének ezek az alaplap felé fújósak rézszínűek?
...és esetleg alul lenne a venti (szerelhetőségnek mondjuk odaverne...), és felülről csak egy szép réz lamellasor látszódna... :D

Rudi köszönjük a cikket!

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#34) Poetro válasza h1ght3chzor (#21) üzenetére

Poetro
(újonc)

Hát azért egy iMac nagyobb, jobb proci, több memória van benne, és normális oprendszerrel szállítják.

(#35) engusz válasza daa-raa (#32) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Persze, sokat számít. Hiszen "a tudás hatalom". :K

(#36) Monty Cora

Monty Cora
(újonc)

Gyönyörű lett a Cosmos ii :))... de horror ára van, és amúgy se szeretem az ilyen batár nagy házakat. :(

(#37) daa-raa válasza engusz (#35) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Akkor a legtöbb "nagyhatalmú" rommábecsült vállalat igencsak lehúzhatja a rolót, mert kb semmi sem a saját fejlesztésük, mindent csak címkéznek. A Noctua pl gyakorlatilag csak forgalmazza a Kolink által tervezett/gyártott hűtőket. Szóval ha számít, akkor mind a két cég a nullát közelíti... Tedd mellé a Corator DS-t, és meglátod mi a kiindulási alap. Hogy, hogy nem, de még a rögzítőjük is majdhogynem csereszabatos.

[ Szerkesztve ]

(#38) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Cosmos II brutál.:Y

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#39) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

120k-t sosem adnék egy házért. Főleg nem, ami ilyen batár nagy.

Oplay Pro jó lehet. Mennyire hangos? (zaj)

TRON addict

(#40) engusz válasza daa-raa (#37) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Alapvetően azzal szerintem nincs baj, ha egy jó alapot akár több gyártó a saját képére alakít. Színekben, kiegészítőkben, árbakban, etc. Ha van hozzáadott plusz és lehet válogatni, az mindenkinek csak jó lehet.

(#41) Tomekk.

Tomekk.
(fanatikus tag)

Az az Oplay, ha lenne dvb-c tunerrel, nagyon kéne :Y

(#42) Silentfrog válasza radi8tor1 (#39) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

És ha a Balaton parton van az a ház? 120k nem sok egy házért. :DD

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#43) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A TP-Link TL-WA7510N hálózati cucc nagyon tetszik nekem.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#44) Dtomka válasza kovesli (#22) üzenetére

Dtomka
(fanatikus tag)

I5 2500k-hoz én az alábbi hútőt használom:
Zalman CNPS10X Performa

Egy darabig 4 ghz en járattam és játékok közben 60-70 fok volt a max hömérséklet.(alapon 25-30)

(#45) wolfman

wolfman
(senior tag)

Egy TP-LINK TL-WR2543ND tesztnek nagyon tudnék örülni, mert ezen az áron barátságos ha mindezt tudja JÓL amit írnak róla.

[ Szerkesztve ]

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred!

(#46) csab991

csab991
(tag)

Itt már csak [link] ennyi a Cosmos II.

[ Szerkesztve ]

NFS World - P911GT2RS

(#47) lujó55

lujó55
(őstag)

TP-Link TL-WA7510N: :R :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#48) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Elég komoly cuucok kerültek most az összeállításba. A hűtők különösen tetszenek, mondjuk a 45w-os 240e procimat egy AC 7 pro is néma csendben hűti, de nincs is túlhajtva az tény és való.

(#49) raper válasza pusszycat (#12) üzenetére

raper
(fanatikus tag)

Miiicsoda? Már hogy ne bírná?! :) De az rettenetesen zavar, hogy ha semmi sem fér ki egy ablakra.

(#50) Apika válasza wolfman (#45) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Biztosan jó lehet. Nekem ennek a routernek egy korábbi változata van. (TP-LINK TL-WR1043ND ) Nagyon meg vagyok elégedve vele... :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.