Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Impozáns gép.
Egy hátrányt véltem felfedezni:
"GMA X4500 nevű integrált grafikus mag dübörög"
Viszont ez...

CSS (Hun)Bloodkiller

(#2) aero. válasza Geönczy (#1) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tényleg nem nagy szám, de alap dolgokra elég.

http://pc-style.hu

(#3) orbano válasza Geönczy (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mi a francot akarsz egy 11 colos notebookba? GT285öt? :W

jó ez a gép, én blokkolnám... bár lehet inkább egy X200 kénemá... meg multitáccs! :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#4) fledgling42

fledgling42
(újonc)

Nos, a várakozásoknak most vége, ugyanis [...]

:N

(#5) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Ha hozza a Gateway a szokásos minőséget, akkor jó kis gép lesz!

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#6) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon tetszetős :) Kéne.

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#7) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Kíváncsi leszek az árára, egyébként tetszik. :K

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#8) Pisztillus válasza BloodRay (#7) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tetszik a kis masina, de kíváncsi leszek az árára.

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#9) .mf

.mf
(PH! addikt)

*nyálcsorgat* DO WANT!!
Bár az igazat megvallva, van már tabletem, mégse azt használom. De ez hiába csak fél inch-csel kisebb képátlójú, sokkal kisebb és kompaktabb a lifebookomnál. Á, mindegy, úgyis csak nagyon ritkán használtam a tablet funkciót, és ez meg úgyse fog idehaza forgalomba kerülni.
Az akkura, akkus üzemidőre és a beépített winyóra (1.8" vagy 2.5"?) azért még kíváncsi lennék.

(#10) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nagyon pofásra sikeredett.Ritkák a tabletek,és persze drágák is.Nos ez sem kivétel.

(#11) Reac^

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

remélem táccs szkrín installed, ugyanis akkor bestbuy :Y :C

jah persze meg 3g-gps is legyenmár :C

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#12) Geönczy válasza orbano (#3) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Igen azzal... :W
Gondolom hallottál már olyanokról mint pl: 3450, 4350...stb

CSS (Hun)Bloodkiller

(#13) orbano válasza Geönczy (#12) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

hallottam. és rengeteg nagyszerű notebook volt a kezemben _nélkülük_
eddig a nem integrált ati/nvidia csodák csak arra voltak pl. nálam jókm hogy csökkentsék az akksiidőt... szóval ezek után kategorikusan kijelenteni, hogy egy integrált intel vgaval szerelt notebook szar... nem mindenkit hat meg különösebben, hogy játszhasson a gépén pár éves játékokkal, mert esetleg nem grafikai alkalmazások futtatására veszi a gépét. :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#14) Geönczy válasza orbano (#13) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Húgom gépébe van integrált intel vga és még az alapfeladatokra is éppen elég.
Játszani meg se próbál vele. Én akartam AEO 2-t futtatni rajta de nem úgy gondolja a gép.
Ezért vagyok azon a véleményen, hogy az intel vga nem nyerő. Egy alsókategóriás radeon mely nem fogyaszt nála csak picit többet, szerintem simán jó lenne.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#15) orbano válasza Geönczy (#14) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

aki nem akar aoezni, annak szerintem ez nem mérvadó. viszont az a "picivel többet" eddigi tapasztalataim szerint fél óra akksiidőben minimum mérhető. egyébként azért a GMAk is meg tudnak bírkózni nagyon alap dolgokkal.

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.