Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Illusion1010

Illusion1010
(fanatikus tag)

Szép ház....bárcsak lehetne hasonló dizájnos cuccokat venni.
A külön megvásárolhatóak mindig unalmasak, rondák, egyformák. :(

Trolling in the deep

(#2) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

úgy néz ki mint aki fel akar borulni
nekem nem tetszik :))

(#3) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Belső elrendezésére kíváncsi lennénk :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#4) Illusion1010 válasza luw2win (#3) üzenetére

Illusion1010
(fanatikus tag)

Ilyen. Semmi extrém.

[ Szerkesztve ]

Trolling in the deep

(#5) rii

rii
(PH! nagyúr)

a régihez képest ez már nagyon gagyisztán

mintha fogtak volna egy 3500 Ft-os házat, és rátettek volna egy mûanyag külsô fröccsöntést és kész

akárkivót'tevótá

(#6) Illusion1010 válasza rii (#5) üzenetére

Illusion1010
(fanatikus tag)

Ez nem ugyanaz a kategória, amit linkeltél az gamer gép, ez meg inkább munka/otthoni konfiguráció.

Szerintem. :B

Trolling in the deep

(#7) rii válasza Illusion1010 (#6) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

hogyha így van, akkor az xps megtévesztett ... bocsesz! :)

akárkivót'tevótá

(#8) Illusion1010 válasza rii (#7) üzenetére

Illusion1010
(fanatikus tag)

Sőt, a Dell honlapjából ítélve nem is lehet már kapni ilyen gémer gépeket Dell márkanév alatt.
Alienware van helyette.

Trolling in the deep

(#9) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Kellemes megjelenésű kis házikó az biztos.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#10) Gabesz84

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

az a táp nekem nem tűnik szabvány méretűnek, öröm lesz cserélni ha netán nagyobb kell, vagy gari után megnyekkenik :)

(#11) luw2win válasza Illusion1010 (#4) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom hogy milyen dőlésszöge van, de a vinyónak nem tesz jót az biztos.
A külső képen jobban látszik a dőlés, itt a belső képen ugy tünik hogy alig döntötték meg.
Élőben kíváncsi lennénk rá

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#12) Srodney

Srodney
(senior tag)

tök jó a belső elrendezés,külsőre meg úgy nézki mint azok a tévék amiknek ilyen csilivili fekete a keretük és van az aljában egy piros csík...faxa....csak azt nemértem az oldala mért fehér és mértnem ugyanolyan "csilivili" fekete.....mellesleg tele lesz ujjlenyomattal....nah lehet takírítani... :O

(#13) kiiso

kiiso
(kvázi-tag)

A szövegből az jön le, hogy a cikk írója azt hiszi, hogy ez egy teljesen új termék, holott nem. :N Más konfigurációval, de külsőre azonos gép már régóta kapható a Dellnél (Studio XPS 9000).
Ez annak a frissített verziója.
Legelőször volt a 9000, annak csináltak egy kistesót, a 8000et, amit kesőbb frissítettek 8100-ra, most meg a 9000et frissítették 9100ra. Közben valamikor elkészült a 7100, ami a 8100 AMDs verziója.
A 8-as széria méreteiben is kisebb a 9-es szériánál.

(#14) hakosh válasza Srodney (#12) üzenetére

hakosh
(kvázi-tag)

Ujjlenyomattal? Nem értem, miért fogdosná valaki a háza előlapját csakúgy?

(#15) Srodney válasza hakosh (#14) üzenetére

Srodney
(senior tag)

feltételezem rólad,hogy te sem fogdosnád CSAK ÚGY a házadat elölről ugye?!?!mert az ember csakúgy nem fogdos. :W itt a pakolás az áthelyezés,lan parti,meg miegymás...ahol sok kéz éri a gépet...De tudom hogy te majd azzal jössz hogy nem viszed sehova géped...ok...az is egy szempont... :R

(#16) hakosh válasza Srodney (#15) üzenetére

hakosh
(kvázi-tag)

Igazából de, szoktam vinni ide-oda a gépem (jövő héten LAN party :D), de szerintem akkor sem valós probléma ez, mert ha zavar a kinézete akkor hetente úgyis le kell törölgetnem, hiszen (itt nálam biztosan) annyi por száll rá egy hét alatt, hogy a fekete házam már inkább szürke.

(#17) Srodney válasza hakosh (#16) üzenetére

Srodney
(senior tag)

ok...túl van tárgyalva.én nekem csak az a bajom hogy a havonta porszívózgatás után,mert az oldalát sose teszem fel...mostmár akkor jöhet a törölgetés is... :U

(#18) Gabboo válasza luw2win (#11) üzenetére

Gabboo
(tag)

Rendszergazdája voltam olyan IBM gépeknek, amik szintén dőltek, de inkább csak az optikai meghajtó. Haltak is szépen a meghajtók... Nekem az a véleményem, hogy nem jó ötlet ez a döntött kialakítás, szerintem a vincsik sem szeretik, meg a ventilátoroknak (cpu, vga, stb) sem használhat.

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.