Szép ház....bárcsak lehetne hasonló dizájnos cuccokat venni.
A külön megvásárolhatóak mindig unalmasak, rondák, egyformák. 
Trolling in the deep

Szép ház....bárcsak lehetne hasonló dizájnos cuccokat venni.
A külön megvásárolhatóak mindig unalmasak, rondák, egyformák. 
Trolling in the deep
úgy néz ki mint aki fel akar borulni
nekem nem tetszik 
Belső elrendezésére kíváncsi lennénk 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Ilyen. Semmi extrém.
[ Szerkesztve ]
Trolling in the deep

a régihez képest ez már nagyon gagyisztán
mintha fogtak volna egy 3500 Ft-os házat, és rátettek volna egy mûanyag külsô fröccsöntést és kész
akárkivót'tevótá

Ez nem ugyanaz a kategória, amit linkeltél az gamer gép, ez meg inkább munka/otthoni konfiguráció.
Szerintem. 
Trolling in the deep

hogyha így van, akkor az xps megtévesztett ... bocsesz! 
akárkivót'tevótá

Sőt, a Dell honlapjából ítélve nem is lehet már kapni ilyen gémer gépeket Dell márkanév alatt.
Alienware van helyette.
Trolling in the deep
Kellemes megjelenésű kis házikó az biztos.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
az a táp nekem nem tűnik szabvány méretűnek, öröm lesz cserélni ha netán nagyobb kell, vagy gari után megnyekkenik 
Nem tudom hogy milyen dőlésszöge van, de a vinyónak nem tesz jót az biztos.
A külső képen jobban látszik a dőlés, itt a belső képen ugy tünik hogy alig döntötték meg.
Élőben kíváncsi lennénk rá
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

tök jó a belső elrendezés,külsőre meg úgy nézki mint azok a tévék amiknek ilyen csilivili fekete a keretük és van az aljában egy piros csík...faxa....csak azt nemértem az oldala mért fehér és mértnem ugyanolyan "csilivili" fekete.....mellesleg tele lesz ujjlenyomattal....nah lehet takírítani... 

A szövegből az jön le, hogy a cikk írója azt hiszi, hogy ez egy teljesen új termék, holott nem.
Más konfigurációval, de külsőre azonos gép már régóta kapható a Dellnél (Studio XPS 9000).
Ez annak a frissített verziója.
Legelőször volt a 9000, annak csináltak egy kistesót, a 8000et, amit kesőbb frissítettek 8100-ra, most meg a 9000et frissítették 9100ra. Közben valamikor elkészült a 7100, ami a 8100 AMDs verziója.
A 8-as széria méreteiben is kisebb a 9-es szériánál.

Ujjlenyomattal? Nem értem, miért fogdosná valaki a háza előlapját csakúgy?

feltételezem rólad,hogy te sem fogdosnád CSAK ÚGY a házadat elölről ugye?!?!mert az ember csakúgy nem fogdos.
itt a pakolás az áthelyezés,lan parti,meg miegymás...ahol sok kéz éri a gépet...De tudom hogy te majd azzal jössz hogy nem viszed sehova géped...ok...az is egy szempont... 

Igazából de, szoktam vinni ide-oda a gépem (jövő héten LAN party
), de szerintem akkor sem valós probléma ez, mert ha zavar a kinézete akkor hetente úgyis le kell törölgetnem, hiszen (itt nálam biztosan) annyi por száll rá egy hét alatt, hogy a fekete házam már inkább szürke.

ok...túl van tárgyalva.én nekem csak az a bajom hogy a havonta porszívózgatás után,mert az oldalát sose teszem fel...mostmár akkor jöhet a törölgetés is... 

Rendszergazdája voltam olyan IBM gépeknek, amik szintén dőltek, de inkább csak az optikai meghajtó. Haltak is szépen a meghajtók... Nekem az a véleményem, hogy nem jó ötlet ez a döntött kialakítás, szerintem a vincsik sem szeretik, meg a ventilátoroknak (cpu, vga, stb) sem használhat.
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--