Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) weiss

weiss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

100 000 000:1 :Y

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#2) ZEN1TH válasza weiss (#1) üzenetére

ZEN1TH
(senior tag)

:W

No Hope = No Fear

(#3) Gude

Gude
(senior tag)

Kevesebbet nem írhatnak rá mint az előző szériára :DDD FEjlődés van vagy mi :P

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#4) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

ugyanmár 100 milla az egyhez? mé nem akkor már 100 milliárd az egyhez? ha lúd, legyen kövér, nem?

http://mlzphoto.blog.hu/

(#5) Gude válasza MLaca (#4) üzenetére

Gude
(senior tag)

Majd a következőn :DDD

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#6) D.Orion válasza MLaca (#4) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

1Trilió : 1 hiperdinamikus kontrasztarány. :))

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#7) xuldar válasza MLaca (#4) üzenetére

xuldar
(őstag)

A következő jelzés már a 10 hatványaival jön majd, mert nem fér ki annyi nulla a kávára. Feltéve, ha a vásárló rendelkezik a megfelelő matematikai ismeretekkel.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#8) Zodicus

Zodicus
(fanatikus tag)

Vagy simán lehetne egy végtelen jel. Vagy egy matek képlet, hogy jelezzék, ők sem tudják már pontosan...

(#9) blackrulz válasza xuldar (#7) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

hát azért erőltetik a wide kiviteleket, mert arra több nulla fér ki káván:) hogy ez eddig nem jutott eszébe senkinek :C

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#10) TESCO-Zsömle válasza Gude (#3) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez már inkább fejlövés...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#11) lujó55

lujó55
(őstag)

Milyen lehet a B273HL CAD-es alkalmazásokhoz? :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#12) fondorlatos

fondorlatos
(tag)

Kicsinyesség az acertől, hogy a nem business class monitorokra csak két év garanciát ad alapból.
Azért a B sorozatra én is kíváncsi lennék, hogy mit tud és persze, hogy mennyiért vesztegetik majd.

(#13) old_artist válasza lujó55 (#11) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Gyere és próbáld ki!

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#14) hohoo

hohoo
(senior tag)

100 000 000 :1
Tehát legkisebb fényű részek elnyelik a fényt mint a fekete lyuk, az 100 000 000 része olyan hogy ha ránézel rögtön megvakulsz, és mögötted a falra égeti a körvonalaidat.

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#15) xuldar válasza hohoo (#14) üzenetére

xuldar
(őstag)

"Hogy rajzoljon körbe a rendőr!" -> "Hogy rajzoljon körbe az Acer HN274HL!" :DDD

[ Szerkesztve ]

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#16) vatomi

vatomi
(fanatikus tag)

"Kimenetei közt találhatunk 1.4-es HDMI, D-Sub és HDCP támogatású DVI interfészt is." Nem inkább bemenetei? :U

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatomi

(#17) Rubbi

Rubbi
(őstag)

Istenem, hogy ez mekkora marketing és az a baj, hogy sokan meg is veszik.

(#18) indigo

indigo
(kvázi-tag)

Az internet hozzáférést hogy kell érteni a Acer DX241H monitoron? Mert számítógép nélkül ezen sem megy szerintem. Vagy olyan PC-hez vegyük, ahol nincs ethernet port? :U
Az lenne a frankó, ha nem kellene beindítani a gépet hozzá, csak rádugok egy USB hubot az USB portjára, a HUB-ba teszek Wi-fi kártyát, egeret és billentyűt és már netezek is. :))

''Nem értem miért mondják, hogy megint felment a benzin ára? Ma is ötezerért tankoltam!''

(#19) hohoo válasza indigo (#18) üzenetére

hohoo
(senior tag)

Úgy hogy bedugsz egy utp kábelt és böngészhetsz...

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#20) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nekem a 27" 3D monitor nagyon bejönne,de egy TN film paneles monitorért elkérni közel 200 ezer forintot az nagyon dúrva.Nem hiszem,hogy komolyan gondolták az Acernél

(#21) fi:zi'k válasza Duree (#20) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az melyik? :F

Amúgy az MVA panelesből nincs véletlenül 30"-os nagyobb felbontással?

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.