100 000 000:1 
I did nothing, the pavement was his enemy!
100 000 000:1 
I did nothing, the pavement was his enemy!

No Hope = No Fear

Kevesebbet nem írhatnak rá mint az előző szériára
FEjlődés van vagy mi 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

ugyanmár 100 milla az egyhez? mé nem akkor már 100 milliárd az egyhez? ha lúd, legyen kövér, nem?
http://mlzphoto.blog.hu/

Majd a következőn 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

1Trilió : 1 hiperdinamikus kontrasztarány. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

A következő jelzés már a 10 hatványaival jön majd, mert nem fér ki annyi nulla a kávára. Feltéve, ha a vásárló rendelkezik a megfelelő matematikai ismeretekkel.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Vagy simán lehetne egy végtelen jel. Vagy egy matek képlet, hogy jelezzék, ők sem tudják már pontosan...
hát azért erőltetik a wide kiviteleket, mert arra több nulla fér ki káván
hogy ez eddig nem jutott eszébe senkinek 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Ez már inkább fejlövés...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Milyen lehet a B273HL CAD-es alkalmazásokhoz? 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Kicsinyesség az acertől, hogy a nem business class monitorokra csak két év garanciát ad alapból.
Azért a B sorozatra én is kíváncsi lennék, hogy mit tud és persze, hogy mennyiért vesztegetik majd.

Üdv!
Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

100 000 000 :1
Tehát legkisebb fényű részek elnyelik a fényt mint a fekete lyuk, az 100 000 000 része olyan hogy ha ránézel rögtön megvakulsz, és mögötted a falra égeti a körvonalaidat.
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

"Hogy rajzoljon körbe a rendőr!" -> "Hogy rajzoljon körbe az Acer HN274HL!" 
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

"Kimenetei közt találhatunk 1.4-es HDMI, D-Sub és HDCP támogatású DVI interfészt is." Nem inkább bemenetei? 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatomi

Istenem, hogy ez mekkora marketing és az a baj, hogy sokan meg is veszik.

Az internet hozzáférést hogy kell érteni a Acer DX241H monitoron? Mert számítógép nélkül ezen sem megy szerintem. Vagy olyan PC-hez vegyük, ahol nincs ethernet port? 
Az lenne a frankó, ha nem kellene beindítani a gépet hozzá, csak rádugok egy USB hubot az USB portjára, a HUB-ba teszek Wi-fi kártyát, egeret és billentyűt és már netezek is. 
''Nem értem miért mondják, hogy megint felment a benzin ára? Ma is ötezerért tankoltam!''

Úgy hogy bedugsz egy utp kábelt és böngészhetsz...
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

Nekem a 27" 3D monitor nagyon bejönne,de egy TN film paneles monitorért elkérni közel 200 ezer forintot az nagyon dúrva.Nem hiszem,hogy komolyan gondolták az Acernél
Az melyik? 
Amúgy az MVA panelesből nincs véletlenül 30"-os nagyobb felbontással?
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!