Köszönjük a szokásos heti híreket
Ez a ház nekem egyáltalán nem jön be, engem valami iparművészeti gagyira emlékeztet. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Sutty66
(tag)

Barney™
(fanatikus tag)
Iszonyatdrága a Lighting MSI 260
Az árából majdnem két sima 260-at lehet venni sli-be vagy oc-s 285-öt
My SSD is faster than your HDD
Hm, jó az az LC-Power külső ház, bár nem tudom, hogy olyan-e a minősége, mint a tápjainak... 
Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.
az a revoltec táska elég értelmetlen, a monitort nem is lehet hova rakni 
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

Szemjuel
(kvázi-tag)
ezt komolyan el akarja adni az MSI ? 

Barney™
(fanatikus tag)
"garanciaidejét pedig két évről ötre emelték"
Nem három év garos alapból a WD?

fekeandras
(őstag)
hát eddig én is ebben a hitben éltem...
"Ahogy telítődik a piac, úgy csökkennek az árak is. Most már 28-30 000 forint környékén tartunk, de jó lenne még ezt a trendet folytatni, és tovább csökkenteni legalább 25 000 forintig.(HD4770) És ha még a forint is erősödne egy kicsit... 

Barney™
(fanatikus tag)
Visszatérve a lighting msi-re, nem lenne rosz ötlet ez a panel hozzá, de:
- Ez felárat nem ér ![;]](/dl/s/v1.gif)
- Jó lenne, ha be lehetne építeni házba 5,25-ös helyre, de ezt nem lehet..
Van itt az aprók között egy ilyen, 85-86k-ért; vicc.. két napja adtam el a BFG GTX260 OC-t 40-ért. Persze azonnal vitték ennyiért, de ha pár ezerrel drágábban adtam volna, már nem lett volna ilyen biztos a helyzet.
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks
odáig tesztett az MSI gtx-hogy egyedi hűtés, sokfázisú pwm, szilárdelektrolitos kondik, duplázott memória mennyiség, jó helyre rakott mérőpontok.. de az ÁRA
nem írtátok el egy olyan 30 rugóval?

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

T.Peter
(senior tag)
Az ASUS F8Tr-es linken a specifikációkban megtalálható a HDMI és az E-SATA csatlakozó (a bluetooth-ot pedig opcionálisnak írja). Csak a legdrágább modellben található meg esetleg?
[ Szerkesztve ]
4770 szerintem nagyon jó vétel a 28-30k körüli árával is. Most raktam össze egy gépet vele magamnak E5200 -al és a Team Fortress 2 Full HD -ben megy mint a golyó.
(pedig procit, RAM -ot még nem is húztam meg) Tudom, próbáljam ki Crysis -el és lelohad a mosolyom, de valahogyan az annyira nem is érdekel. StarCraft2 menjen az nekem bőven elég lesz. 
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn
msi-ék komolyan gondolták ezt a kártyát? 
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
Gondolom, idiótáknak, amit ez is mutat:
"hátulján pedig D-Sub, DVI és HDMI monitorkimenet van."
Megalol, nyilván azokra gondoltak, akik képtelenek felfogni, hogy egy DVI-I-ből (amin kijön az analóg és a digitális jel is) egyszerű adapterekkel lehet csinálni D-Subot is és HDMI-t is (de megmarad a lehetősége 2 DVI bemenetű LCD monitor használatának is), tehát ez így nem pozitívum, hanem negatívum. 
DarkByte: Így is jó vétel, de ha megtehetik (akkor sem lesz ráfizetéses egyik félnek sem, ha pl. 25k-ra csökken az ára, sőt), miért beszélnénk le őket a további csökkentésről? 
[ Szerkesztve ]
Asusék mostanában furcsán festik a laptopjaikat

[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Igen. A cikkben lévő olcsó modellen ezek a csatlakozók nincsenek rajta.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Jéé, új márka (Euen, vagy inkább Elen)! 
Igaz, a WD alapból 3 évet ad, máris ja vítom.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Ez az MSI kari nagyon durva, kíváncsi lennék valójában mennyire lehet túlhúzni. Az ára úgy 70k körül lenne reális.
SpacePilot nagyon durván néz ki. Igaz 16K-ért sem kéne, de nagyon szép. 
Milyennapvan?

"Hozzá képest a DeLock megoldása valamivel egyszerűbb."
...és kb. 1000x randább.
Akkor sem tenném az asztalomra, ha fizetnének érte! 
Ez az ASUS F5Vr nagyon jó ajánlatnak tűnik számomra (a kék). 

SAnyi_
(lelkes újonc)
Meg is van, hogy mire fogom költeni a nem létező pénzemet. (globális hitelezés rulez
)
ASUS F8VR, szinkronban az ár és a felszereltség, valamint nem utolsó sorban még vállalható is a kinézete. De valószínűleg, mire a kasszához eljutok, már lesz jobb is...
Aki keveset gondolkodik, sokat téved. (Leonardo da Vinci)

Runo
(őstag)
Én is szeretem ezeket a cikkeket olvasgatni és fejben elkölteni a nem létező fölös pénzem 
[ Szerkesztve ]
Tiszta kenyérpirító...
Csak nehogy utána megszokásból a konyhában is valaki bedobja így a vinyót ![;]](/dl/s/v1.gif)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

T.Peter
(senior tag)
Itt az iPonon ehhez a 157 ezreshez már írják a hdmi-t. A 147 ezres 4P010-eshez pedig már nincs.
[ Szerkesztve ]

Szemjuel
(kvázi-tag)
viszont rengeteg helyen olvasni, hogy az után-gyártott DVI-HDMI átalakító nem viszi a hangot :S
a 2 DVI + HDMI/displayport kimenettel jobban kiegyeznék, meg 20-25ezer forinttal olcsóbb árcédulával.. mert ennyit az 50ezer forintos kártyák is tudnak!
tipikus Bloody Steve bestbuy kártya, mert majd elmondhatja, hogy aaaaaz én kártyámat tankokban is használhatnák, sőt, 3 azaz három különböző kimenet van rajta 

TK36
(tag)
Jó kis írás.
Remélem nyár közepe-vége tájára lemennek jól az árak, és össze lehet egy gépecskét állítani.
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.
Ez nem feltétlenül az utángyártástól függ (a hang az alap adatvezetékeken megy, a video adatfolyamba ágyazva, tehát nem kell hozzá külön vezeték), hanem elsősorban a kártyától. Egy sima DVI-n nyilván nem jön ki hang (honnan jönne), csak ha eleve úgy alakították ki.
Az mondjuk lehet, hogy a gyári átalakítóban van valami, ami jelzi a kártya felé, hogy őt csatlakoztatták, nem egy DVI kábelt -- de normális esetben ez alap-tartozék. Itt most ezt (is) megspórolták.
Ennek a külön HDMI-nek akkor van értelme, ha valóban 3. kimenet (már úgy értve, a GPU-n lévő két alap képkimenet közül az egyik jeléből dolgozó scaler/video enkóder IC kimenete), tehát az eddigi Composite/S-Video kimenetet helyettesíti, de ezt nem hiszem (az külön hír lenne). (Egyébként alaplapokon is, ha HDMI és DVI is van, valójában ugyanaz a képkimenet, csak másik csatlakozón, és egyszerre csak az egyik használható.)
[ Szerkesztve ]
Asus F8TR bejövős, lehet az lesz, mert lassan érik egy asztali PC csere notebookra. (sajnos nem cipelhetnem a gépet át Európán, vagyis bajos lenne) 

girátor
(lelkes újonc)
annak a Caviar Green-nek tetszik a hátterében a p*na
Ja, annyit tenné még hozzá, hogy az IGP-knek (jelenleg) 1db digitális és 1db analóg kimenete van. Itt a GPU-nak persze 2db DVI-I (digitális&analóg) csatlakozót kiszolgálni tudó kimenete van. Tehát, az még lehet, hogy a kártyán a D-Sub és a HDMI helyettesíti az egyik DVI-I csatit. Ez esetben persze az elsődleges kép lehet a DVI-n, a másodlagos meg a HDMI-n (és a D-Subon), vagy fordítva. Mindegy, a lényeg, hogy ez spórolás a gyártó részéről, belépő szintű, főleg HTPC-kbe szánt kártyáknál szokás.
LAN bag nagy ötlet 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Azért ~7000 Ft-ért nem ártott volna, ha nem csak egy szíj v. heveder van a gép elejénél alul-felül, ahol a legsérülékenyebb (általában műanyag perem van ott), hanem egy merevebb, sarkos "alakzat"...
És milyen furcsán feliratozzák.. 

[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
(#36) CyberDragon válasza Thunderzolee (#35) üzenetére

CyberDragon
(újonc)
Hmm...
ZUZA
Ez valami baromfi feldolgozó leányvállalata az ASUSnak? 
Üdv! CyberDragon
MSI nél a multiméter nagyon tetszik, jó őtlet, már csak egy °C kijelző kelett volna rá 
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

daa-raa
(MODERÁTOR)
Ha már Lightning, akkor miért egy F-22 Raptor van a dobozon, és nem egy F-35 Lightning II?
Si vis pacem, para bellum.
az a számítógéptatyó létezik stacker 1 méretben is?
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Devid_81
(PH! kedvence)
Aztaa, milyen 260GTX ez már, lassan oszcilloszkópot adnak hozzá...
Remélem hamarosan jön a felfújható júzer, aki helyettünk játszik amikor mi nem érünk rá 
Szerk: (#35) Thunderzolee szándékosan van fordítva a felirat, hát nem láttál még mentő, rendőrautó, vagy tűzoltó autót? 
Ha jön a noti mögötted, akkor simán a visszapillantóból rálesel elolvasod, elengeded, ennyi... 
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Ez az F8Vr igen baba.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

cskv
(kvázi-tag)
"Kár, hogy ... nem fért bele a Windows operációs rendszer egyik fajtája sem."
Kedves cikkíró! Az ilyen típusú véleménynyilvánítást kéretik mellőzni!
as within so without

Devid_81
(PH! kedvence)
Miért mi a gond ezzel?
.::www.megadanceradio.hu::.

LonGleY
(senior tag)
Ez az árra vonatkozó véleménnyilvánítás volt, ami amúgy teljesen helyénvaló.
Mellesleg szerintem örömteli, hogy win nélkül is - és ezzel remélhetőleg jobb egyéb-operációs rendszer támogatással - dobnak piacra notebookokat. Hogy milyen áron, az már más kérdés. Személy szerint eleve nem támogatnám azt, amit úgyis lecserélek.
---
Más. Az egérpadok kapcsán sikerült megtalálnotok a legocsmányabbat. A QcK nagyon vékony és nem annyira jó minőségű. Nekem négy különböző modellem van a legnagyobb egérpadokból: egy alu Steelseries, egy ilyen QcK nagyobb verzióban (de a nyomi WC pinga nélkül, feketében), egy Corepad XL, meg egy Razer Goliathus(a). Az alun kívül mind szövet, és a Razer meg a Corepad ideális vastagsággal, szövetsűrűséggel rendelkeznek, nem darálják a csuklót és ezek is a legtartósabbak. A Razer olyan sűrű, hogy szinte már műanyagos hatása van. Az alut nem használom, nagyon hideg, nagyon kopog, és a legkisebb szennyeződéstől is karcos az élmény. Árban (és logó kinézetben) a Corepad a legjobb, így az lenne a nyerő, ha nem fejezték volna be a magyarországi forgalmazást sok helyen. Marad a Razer, hasonló áron, mint ez a borzalom a cikkben.
[ Szerkesztve ]
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

cskv
(kvázi-tag)
Az a gond vele, hogy nem kár, hogy ilyesmit is lehet kapni. Ha a cikkíró a windowst szereti az legyen az ő véleménye és ne erőltesse rá a tömegre is, hogy jó lenne a windows egy notebookra. Mindenki döntsön ízlése és pénztárcája szerint.
as within so without

americanidiot
(őstag)
Vicces a Lightning GTX260 ára. 
Azért felhozható egy 4890 teljesítményre, amit már 60 körül is kínálnak...
[ Szerkesztve ]

LonGleY
(senior tag)
Én kicsit félreolvastam először a cikkben ezt a mondatot, aztán az idézetet is, ezért máshogy reagáltam, mint ahogy logikus lett volna, így igazat adok. Szerintem se a win erőltetése lenne a cél minden laptopnál. Így is kellő mennyiség szenved választási lehetőség hiányában, nem kellene ezt a tényt még elfogadottabbá tenni az ilyen mondatokkal.
[ Szerkesztve ]

Barney™
(fanatikus tag)
Az átlag usernek, bőven megfelel a windows.. Sokan még aztz sem igazán ismerik.. Akinek meg nem felel meg, az szokott tudni keresni magának mást.

LonGleY
(senior tag)
Igen, pont erről van szó. Akinek megfelel, az megveheti hozzá, nem az előreszerelés a megoldás. Azt érdemes belátni, hogy a win nem egy ajándék a gépeken. Szépen beleépítik az árukba.
[ Szerkesztve ]
Miért mit tegyenek rá? Egy semmire sem használható FreeDost? Esetleg OSX-et? Haha. 
Linuxot meg ne hozzátok szóba, még az lenne a vicc, hogy egy GNU cuccért plusz pénzt kérnek...
mod: Azt meg sem említem, hogy akkuidő szempontjából egy Home Premium Vista az egyik bestchoice OS notebookra. Persze mindenki döntse el maga, hogy kifizeti-e a felárat az oprendszerért, vagy megoldja maga.
[ Szerkesztve ]