Alkottak egy nagyot a designerek 

[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.

Alkottak egy nagyot a designerek 

[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.

Nekem nagyon tetszik 
Trolling in the deep

a 2,5-es külsőn se vitték túlzásba a formatervet..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Télleg nagyon biztonságos. Szépen lekerekítették az éleit, nehogy megvágja magát vele a szerencsétlen júzer. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Nem igaz hogy a vinyón nem fért volna el még egy E-Sata csatlakozó. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

SSD nem felejt adatot, ha nem használjuk sokáig? vagy ha egy területet jóideig nem olvas/ír?
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.
Ez a hír így lett volna szép:
"Az új Buffalo SSD szintén a jövő hónapban kerül kereskedelmi forgalomba, az ára várhatóan 64 euró lesz." 
Milyennapvan?

Nem kérdés melyiket választanám...
''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

640 euro??
Há hülyék ezek? Ennyiért 2 nettopot veszek.
Azt hiszik hogy milliomos a jónép?? 
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
Nem hiszik, nem az átlagusernek készülnek még ezek. 
Milyennapvan?

Ja szerintem se a köznépnek vannak ezek árazva, vagy nem értem miért ilyen drágák! 
Kicsit borsos az ára 
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm