Ez egy jó kis program! Köszi a cikket! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Apika
(PH! addikt)
(#2) marositech

marositech
(tag)
Nagyon úriember lett a program.
)
Frissítésnél: "Óhajtja letölteni?"
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
(#3) kiskaktusz
Este meg is nézem mit tud 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

sutszi
(senior tag)
Kipróbálom, bár nem hiszem, hogy a C2D hibás feszültségkijelzését már valaha javítani fogják... 

Fiery
(VIP)
Szivesen javitjuk, de mi is a problema pontosan? 
AIDA64.com

CYX
(fanatikus tag)
Szia!
Gratulálok a programhoz! Szép színvonalas munka!
Érdeklődnék, hogy mikor/melyik verzióban lesz a sebességtesztek között egy Bulldozer proci is? Jó lenne látni egy ilyen referenciát.
Köszi!

Amacs
(tag)
Nálam semmi gond vele, a túlhajtás oldalon a CPU VID pontos, érzékelőknél a CPU magfaszültsége pedig annyi, amennyire be van állítva biosban.

Fiery
(VIP)
Az AIDA64 v2.20-ban szerepel mar a referencia listaban egy FX-6100.
AIDA64.com
Ez egy nagyon fain program, minden tisztelet. 
Ezeken miért nincs ilyen címke mint az élelmiszereken hogy Magyar Termék?
[ Szerkesztve ]
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

nicu71
(senior tag)
a legjobb diagnosztikai program,számomra nélkülözhetetlen! 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

Runo
(őstag)
Mennyit fizettél érte? 
[ Szerkesztve ]
Ahhoz hogy néha megnézzen az ember ezt-azt, még nem éri meg megvenni. Csak az Everest-nél is az zavart, hogy a próbaidő alatt egyes értékeket/paramétereket nem jelenített meg. Mert amúgy korrekt lenne a 30 nap.
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
Egy "szépséghibája" van a programnak.
Telepítéskor megkérdezi a nyelvet, és a kiválasztotton kommunikál. A program indilásakor viszont a területi beállításokban (gondolom) lévőt alkalmazza. Ez általában nem jelent gondot. De német területen, angol nyelvű Windowsnál, angolul telepítve, németül kezdett kommunikálni a program.

kinsy2
(lelkes újonc)
Ha lenne engineering licence 50 dodóért "outletben"szerintem sokan megvennék. Részint mert használják, részint mert magyar termék.

Fiery
(VIP)
Valoban van egy ilyen gubanc, de még nem sikerult ra megnyugtato megoldast talalni. Valamilyen nyelvi autodetekt megoldasra mindenkepp szukseg van, mivel sokan nem is hasznaljak a telepitot.
AIDA64.com

Fiery
(VIP)
Az engineer licenc profiknak (akik pl. szamitogep javitasbol vagy osszeszerelesbol elnek) es cegeknek szol, azoknak pedig azert nem szokott olyan nagy gondot jelenteni a $149.95-os arcedula.
AIDA64.com

Fiery
(VIP)
Ha neha ezt-azt kell csak megnezni, arra vannak ingyenes szoftverek is. Az, hogy egy szoftvert csak ritkan hasznalsz, me'g nem mentesit az illegalis szoftver hasznalat alol.
AIDA64.com
Hala az egnek sok ingyenes hardver, szoftver informacio nezo program van, csak valahogy nem reklamozza azokat a PH.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Fiery
(VIP)
Talan mert azokrol kevesebbet lehet irni, kevesbe nepszeruek a Prohardver olvasoi kozt, vagy mert azokat nem magyarok keszitik 
AIDA64.com

CYX
(fanatikus tag)
Köszönöm a választ! Megtaláltam, csak átsiklottam elsőre fölötte, mert nem 6 magra és nem ennyire lenn kerestem 

Fiery
(VIP)
Le fogjuk cserelni ezt a tesztprocesszorunkat, amint lesz a boltokban az FX-8150-nel erosebb Zambezi. Anno amikor az FX-6100-at beszereztuk, mas verziot nem lehetett kapni, ebbol is csak par darab erkezett az orszagba
Az AMD meg nem igazan volt abban a helyzetben, hogy csak ugy elosztogassa a szoftver fejlesztoknek a legjobb Zambezi peldanyokat 
[ Szerkesztve ]
AIDA64.com

sutszi
(senior tag)
El is felejtettem, hogy jelen vagy/vagytok a fórumon. 
Szóval: 2.00.1700-as verzió. Egy C2D T7500,(Merom, G0 stepping) a szóban forgó alany.
Amikor minimumon megy a CPU akkor 800Mhz-en(8x100), 0.850V mellett teszi. Az AIDA pedig 0.9625V-ot mutat.(SuperLFM)
A "normál" minimum 1,2Ghz(6x200) szintén 0.850V-ot használ, de ekkor is a fentebbi feszültséget írja az AIDA.
Ezután RMClock-al az alulfeszelési lehetőségeket néztem és kipróbáltam, hogy más szorzók esetén is mást mutat e.
Pl belőttem, hogy amikor maxon megy 2.2Ghz(11x200) akkor 1.1V-ot kapjon. Ekkor az AIDA 1,2125V-ot mutat.
Tehát lényegében minden szorzónál nagyobb feszültséget ír, akár gyári, akár az én egyéni beállításom.
Előre is kösz.
(Azért fura mert eddig nem volt ilyen eset, a sima Yonah magos laptopon meg teljesen jól mutat mindent.)

Tomcat
(őstag)
Nemrég vettem kétéves hosszabbítást, úgyhogy máris töltöm, telepítem. 
mod: nekem november vége óta van FX-8150-es procim....akartam és szereztem is magamnak. Sajna nem ES példány, de nekem most ez is megteszi.
[ Szerkesztve ]
Tomcat

Fiery
(VIP)
Milyen notebookrol van szo? Be tudnad masolni ide a topicba a Szamitogep / Erzekelo oldal teljes tartalmat? Sejtesem szerint ugyanis nem a CPU VID-et mutatja az AIDA64, hanem valami mas erteket, amit pl. ACPI hivassal detektal. Koszi elore is.
AIDA64.com

Fiery
(VIP)
Persze, lehet mar kapni egy ideje FX-8150-et, de a piac valtozasat nem tudjuk es nem is akarjuk havonta kovetni
Azaz nem fogjuk havonta mindig megvenni a leggyorsabb verziot egy adott CPU-generaciobol, hanem csak a nagyobb lepeseknel csereljuk esetleg le a regebbi, gyengebb teszt peldanyunkat. Ha az FX-6100 beszerzese idejen lehetett volna kapni FX-8150-et, akkor inkabb azt szereztuk volna be.
AIDA64.com
Az opencl teszt hogy hozható elő? a stabteszt oldal alatti nem fut, ezekszerint a hd3870 már "régi" neki?

Fiery
(VIP)
A HD3000-es sorozatu Radeonok sajnos még nem tamogattak az OpenCL-t vagy a Direct3D Compute Shader-t.
AIDA64.com

Tomcat
(őstag)
Sebaj, majd a követkető kiadásba bekerül az FX-8150 is. Vagy ha addigra talán kijön az FX-8170 is akkor gondolom már az lesz esélyesebb hogy bekerül.
Nekem végülis tökmindegy, mert a kapott eredményekből anélkül is ki tudom hámozni hogy hol is tartok igazából a többi konfighoz képest hogy nem látom a saját fő rendszeremet felsorolva referenciaként. 
Tomcat
jah, bár reménykedtem stream CAL-en keresztül pár szál megmozdítására 

sutszi
(senior tag)
Egy Thinkpad T61-ről van szó.
Mivel a képfeltöltés nem megy ezért így linkelem.
[link]

sutszi
(senior tag)
Ha esetleg nincs rá megoldás akkor az is érdekelne. Előre is kösz.

Fiery
(VIP)
A screen shot alapjan nem latok semmi furcsat. CPU-Z milyen magfeszultseget jelez? VID-kent hivatkozik ra?
AIDA64.com

sutszi
(senior tag)
A CPU-Z 1.58 : Core VID címkével helyesen jeleníti meg. Kipróbáltam az összes szorzó esetében.
(Igaz egy más jellegű probléma ugyan de itt is van. A SuperLFM módot nem ismeri és 4x200-nak írja ezt az állapotot nem 8x100-nak...)

Fiery
(VIP)
Javitottuk a Merom es Merom-L processzorokon a VID detektalast a legujabb AIDA64 beta kiadasban --> [link]
AIDA64.com

, ezt letöltjük .