nagyon szép, de ezen mit kellett tervezni?
True Success is Blonde
nagyon szép, de ezen mit kellett tervezni?
True Success is Blonde

Chipset? SMART-ot kezeli? Y kábeles a tápellátása?
Ste: Rengeteget. Sok munka, sok idő, nagy lóvé! 
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

ez magyarul egy 2.5 es vinyó gumiborítással... De tényleg ezen mit kellett tervezni ? 

Meg kellett tervezni az USB csati helyét 
Van egy Freecom külső winyám... nos, szép és jó, de különösebb véleményt nem tudok formálni róla. Viszonyítási alap híjján.
A dizájnert én is kifaggatnám.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Az én fürdőszobámban Kerekes János víz- és gázszerelő végezte a vízszerelési munkálatokat.
[ Szerkesztve ]
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
A tiedet ki tervezte?
Én nemtom ti hogy vagytok vele, engem Sylvain Willenz mester virtuóz egérhasználata mindig megríkat.
[ Szerkesztve ]
Nem tudom, nem is érdekel.
Lényeg, hogy megy oszt' kész.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
hát ha majd a honlapján is bemutatja egyszer hogyan is sikerült megterveznie a kis külső tároló dizájnját 
[ Szerkesztve ]
''1 leszel vagy 0, vagy élő vagy hulla!'' <--+--> Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába!

Azt tervezte, hogy gazdag lesz....... 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
engem csak az amit az egygombos Alma egérrel művel 
True Success is Blonde

Nem vagyok egy válogatós fajta számítástechnikában, hogy pl. egy videókarinak milyen színű a nyákja meg ilyenek, de ez a külső vinyó határozottan puruttya...
Ammegmi?

Engem inkább a mérőszalag érdekelne, hogy azt ki tervezte és mennyibe kerül, valamint van-e 5 esetleg több méteresben is?

[ Szerkesztve ]
"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

Na, ez is olyan dolog, hogy bizonyos körökben a designer nevével bármit el lehet adni. Gondolom ez egy olyan név, hogy ha a faszi a szarát lelakkozná azt is megvennék a manhatteni sznobok, és a lakásuk falára akasztva, büszkén mutogatnák a vendégeknek.
Sokkal izgalmasabb lett volna, ha a 2,5"-os HDD-t egy 1,8"-os házában el tudná helyezni a designer. Az tényleg nagy újítás lett volna, azért fizetnék is. Esetleg 3,5"-ost 2,5"-osnak való házban. ![;]](/dl/s/v1.gif)
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
sztem valami hidríulikus préssel megoldható csak nemhinném hogy utánna működne. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2