Nemrossz, de szerintem drága, ezért a pénzért inkább már a CM 690 Adv. II vagy HAF 912- 922. 
Jó írás, köszi a tesztet. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Nemrossz, de szerintem drága, ezért a pénzért inkább már a CM 690 Adv. II vagy HAF 912- 922. 
Jó írás, köszi a tesztet. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Örülök, hogy lassan ide is elér ez a ház. Szép igényes termék, az ár meg relatív... Ez még megfizethető.
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home
"Örülök, hogy lassan ide is elér ez a ház."
Hónapok óta megvásárolható itthon. Már a Logoutot is volt egy teszt, csak ott a Define XL volt terítéken.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |
Nekem most egy CM 690 II Adv. van viszont ez a ház már egy jó ideje mozgatja a fantáziám. Még nem olvastam el a tesztet de amint lesz időm elfogom. Köszönet érte 
Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07
(#5) tiborandras válasza bekes.andras (#2) üzenetére
nagyon tuti kis kucko, 20k korul meg beleferne a penztarcamba, de a 30k-t en szemely szerint sokallom erte. bar lehet, ez a valodi piaci ara egy hasonlo minosegu es tudasu hazikonak 
4 sale http://tiny.cc/aprok
"A gyártó hónapok óta ígéri, hogy hamarosan megtalálja forgalmazó partnerét Magyarországon, reméljük, nemsokára tényleg kaphatók lesznek házaik idehaza."
Reméljük! 
Csak jönnének már meg a mini házaik:S Sokan közülünk a Define mini-re, és az Arc mini-re várnak ..
Cooler Master Real Power 550 wattos tápegység a képen meg egy Silent Pro 600 wattos van.
Akkor most melyikkel lett letesztelve a ház?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
(#9) superecneB

Szerintem baromi jól néz ki, de szerintem 20-hoz közelebb kéne legyen árban mint 30-hoz...

sose értettem, mi visz rá valakit, hogy a ház tetejére, függőlegesen álló csatlakozókat tervezzen. hangnál még csak-csak, de usb-nél vagy esatánál én nem láttam 90 fokos dugókat, tehát a kábel egy ocsmány hurkot fog képezni, még földre tett gépnél is.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Nem akarok trollkodni de valaki mondja már meg nekem, hogy ebben mi a "design".
Egy fekete téglatest. "4 sima fekete oldal" és ennyi. Tétjén oldalán szellőzőkkel.
Én elhiszem, hogy manapság ez a nagyon letisztult stílus a "menő", de ehhez nem kellett sok kreativitás.
//csak azért jött ez most ki belőlem, mert manapság gyakran látom a címekben ilyen-olyan extra megnevezésű design házakat, aztán amikor megnézem a képeket mindegyik u.a. semmilyen kinézet =/ //
ebben pont az amit leírtál. ez így jó. ennyi.
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Nekem egy CM Sileo 500-am van, meglehetősen halk.
Viszont ez a Define R3 komolyabb szerkezet, nagyon tetszik, hogy a cpu hűtő könnyen, az alaplap kivétele nélkül szerelhető benne, és a kábeleket is jobban el lehet rejteni. Külsőre viszont nem bejövős.
Csak a Jack3D ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
A céges gépemen is ilyenek vannak. Ha a földön van a gép (márpedig ott szokott lenni), akkor jóval praktikusabb, mint az előlapra tett csatlakozók, mert látszanak, nem kell nagyon hajoldozni miattuk, a kábel meg az eszközzel együtt mehet a gép tetejére, ahol senkit sem zavar.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

tiszta P180
A vér nem válik VAZZE!™
Szerintem van értelme.
Egy irodában elég nagy az esély arra, hogy egy kétballábas kollega kitépje a lábával az USB kaput és a bedugott eszközt amikor elcsámpázik a gép mellett.
És minden irodában van legalább egy kétballábas kollega, ha nincs akkor ebben a pillanatban lép be a céghez melózni.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
A képen is a 600-as van. 
Milyennapvan?

Így van, én személy szerint behányok a Transfomers kinézetű, duplaplexioldallapos, neonkéken világító csodáktól. Ez szép. 
[ Szerkesztve ]
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Nekem meg ezek a típusú házak a kommerszek.
ilyenkor jön az, hogy miért nem csomagolnak mellé flexet. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

Ezek szinte moddingra születtek, kis túlzással azt csinálsz belőle, amit akarsz. A transformeres rondaságokat meg max letakarod szemeteszsákkal 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Rosszul írtam.
A teszben a felsorolásban 550-es van a képen meg 600-as.
Legjobb tudomásom szerint az 550-eset cserélték 600-as Silent Pro-ra.
Milyennapvan?
én két pendrive-t rúgtam már szét
.
számomra igen hasznos
Én sem szeretem az olyan gépházakat.
Off: a Zeiss Individuallal kapcsolatban igazad lett, bár az enyém ugye csak sima mínuszos, de fáj tőle a fejem, most megyek egyezkedni az optikába......
"A transformeres rondaságokat meg max letakarod szemeteszsákkal "
-ezt kifejtenéd bővebben?
Jöhet priviben is.
[ Szerkesztve ]
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

Nagyon szép egyszerű letisztul forma,semmi csicsa hál istennek,ez szeretem.Picit olcsóbb lenne az sokat segítene a népszerűségén.

Poénkodni próbáltam 
joamilestoné: nem akartam, hogy igazam legyen, nehéz köröd lesz 
[ Szerkesztve ]
Szerintem jól néz ki, annak ellenére, hogy nem túl összetett a külseje (doboz). 
"A játékok nem tesznek erőszakossá. A lag igen."
Rendesen állnak hozzá egyelőre a dologhoz.
Tegnapelőtt visszavittem, akkor azt mondták, hogy a bal lencse közelebb van a szememhez, mint a jobb, az bezavarhat. Átállították, nem változott semmi. Most felküldik Budapestre a Zeisshoz.
Biztos ki tudunk találni valamit, ami nekem megfelelő, hiszen én fél óra alatt több tízezer emberhez eljuttathatom az információ, ha inkorrektül kezelnék a helyzetet, és az nem épp jó reklám. De egyelőre maximálisan kedvesen állnak hozzám, és ha lezárult az ügy, akkor majd a nagy szemüveges témába leírom végig, valamint elmondom melyik optikáról van szó.
Bocsi az offért, én befejeztem.
Nagyon tetszik ez a ház, bár nem biztos, pont erre fogom majd lecserélni a mostanit, de nincs kizárva.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Basszus ez szinte teljesen Antec P182 jólárasított változata. Szép koppintás.
Antec P182,Corsair GE600W 80+,(Ninja 3),HD 6870,8GB Corsair@1600Mhz, Z68X-UD3P-B3, 2x500GB, LG D2342P CINEMA 3D LED TFT
Átgondolt, egyszerű vonalak, semmi csicsa és mindemellett a "rakteret" is ügyesen alakították ki a tervezők. Szépek a Fractal Design házai. 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Végre egy egyszerű kinézetű, mégis nagyon szép ház. Az ilyenek sokkal inkább tetszenek, mint amilyeneket mostanában kapni.
Ha most vennék házat, sztem ezt venném. Viszont a BX-500-asomat tuti nem cserélem le.

Ránézésre nekem is egyből ez ugrott be, főleg az elejéről. Azért az Antec belül jóval igényesebb.
[ Szerkesztve ]
Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

Nekem meg az Antec Solo sorozata, az ára is barátibb
[ Szerkesztve ]
...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz.

Azért szivesen elfogadnám ezt a házat 
Ó, a jól megszokott ph féle kupleráj.
Én vagyok a PH! királya.

"Antec belül jóval igényesebb." Nem.Én nemrég váltam meg az Antec P180-tól.Annál éppen az a gond,hogy belül nincs megoldva a kábel elrendezés.Ebből a szempontból az nulla.No meg az oldal lapok,műanyag fülekkel rögzülnek a vázra,és elég könnyen törnek.Ez a ház belül az igényesebb.Arról nem is beszélve,hogy megvan adva a halk ház,vagy az extrém szellőzés lehetősége is,ha eltávolítjuk a takaró elemeket.Ebben egyedül álló ez a ház.Nekem nagyon bejön 
Köszönöm a tesztet, végre a szerkesztőség is kapott egy Fractal házat. 

A legelső kiadásnál nem volt megoldva. A 2-esnél frissült a belső: [kép] (azt hiszem igazából ez volt a P182 újítása) Ebben azért már el lehet rendezgetni a dolgokat. Az oldallapok szerintem baromi masszívak, nálam egy mm-t sem lötyögnek. Mondjuk csak pár lan partin jártam vele, megélt néhány költözést, de nem szoktam sűrűn le-fel rakosgatni, szóval valószínű felhasználás függvénye. Anyagfelhasználás és esztétika szempontjából még mindig tartom magam a korábbi állításomhoz, de ez csak szigorúan az én véleményem. Szellőzésben viszont egyetértek, az R3-on több a rés, meg úgy belsőleg is nyitottabb az összkép.
Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600
Ennyiért HAF, vagy 690 II. Kívülről szép, belülről viszont túl egyszerű, kicsi.
[ Szerkesztve ]
just be

Üdv!
Nekem tetszik. Igaz én eleve a csicsák nélküli designt kedvelem.
Egyáltalán nem könnyű valamit szépre és egyszerűre megtervezni.
Azért a tetején felálló csatlakozók helyett el bírnék képzelni mást.
Mindenesetre szívesen cserélném ilyenre az eladósorban lévő Cooler Master Mystique 631 aluminium házam.
Jók ezek a Fractal házak! Az ára sem olyan vészes!
Egy kis javítás a cikben az van írva, hogy egy GTX580 nem fér be a házba, pedig belefér, a GTX 590 nem.
[ Szerkesztve ]

Nekem egy Antec mini p180-asom van. És imádom. Nem értek egyet azzal, hogy ez a ház igényesebb lenne. Az antec eleve izlésesebb belülről is. A müanyag pöckök a ház oldallapján elég masszívak nekem soha nem volt vele gondom és ugy cuppannak a helyükre, gond nélkül mint az álom. És adnak hozzá csavarhúzó nélküli rögzítőket.
Ez a Fractal ház nekem olyan olcsó kínai vacaknak tűnik ránézésre. Nyilván nem az, de az Antec-kel ellentétben ezen nem érezni a minőséget. (ránézésre) Ez az én véleményem.
30 ezer? Abból már felső kategóriás cm házat veszek. Sokkalom az árát.
Köszönöm szépen a tesztet. 
[ Szerkesztve ]
The pain is my best friend.
Miért, ez szerinted milyen kategória, alsó? 

Jó ez a ház.nem értem hogy az emberek 90%-ban a CM-nél ragadnak le.Ez a ház is felső kategória,és pl mitől jobb egy 912plus ettől?Abban kb hetenként porszívózni kell,mert annyira gyűjti a port.Csatlakozom az előttem szólóhoz.A P180-nál is jobban be jön, nekem is.
Az a ház a kábelelrendezésben elvérzik.És alaplapi kivágás sincs a CPU hűtőnél. A Fractal Design Define R3 jól átgondolt.minőségi ház.Mondjuk a 30 egy kicsit szerintem is sok.
[ Szerkesztve ]
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Drágállom én is. Vannak benne jó ötletek az biztos.
Azonban egy 30k-s házban ne jöjjön már ki a gumibigyó. Meg full műanyag belső előlap.
Az alsó venti rögzítés viszont kellemes.
Minden lány, olyan mint a többi lány, E... (Johnny Drama)

Ezt a felső kategóriás dolgot én sem értem... itt tényleg majdnem mindenki leragadt a CM-nél. Még ha a P183-ra vonatkoztatnák a felső kategóriát, de az meg ennél is drágább...
Amúgy tőlünk nyugatabbra 100 euró körül megy, ami most az erős forint miatt mindjárt barátságosabb, és persze a tengerentúlon 100 dolcsi...