Nem semmi. De az ára sem. 
Én hobbifotós vagyok, és ha nagyméretű képre van szükségem, akkor elviszem egy reklámgrafikai stúdióba, ahol 600-1000Ft-ért kinyomtatják kb A/3-ban, tökéletes minőségben. Akár papírra, akár fóliára. Tehát minimum 160-at tudok kinyomtatni egy ilyen nyomtató árából. Ja, és nincs festékköltség, meg karbantartás sem. Az anyag pedig lehet akár öntapadó fólia is...
Francba. Már megint negatív voltam.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Nem a hobbi fotósok álma lesz 

)
Az meg, hogy kinek éri meg, nos, aki csak képernyőn nézegeti a képeit és esetleg két évente egyszer kinagyíttat egyet annak nyilván nem. Aki viszont nem bízza a dolgot a laborok így-úgy beállítgatott masinériáira és a saját kezébe akarja venni a képkészítés minden fázisát annak ez pont megfelelő. És itt a Fuji minilabort se érdemes alternatívaként említeni, mert - mint nevében is benne van - az egy "mini" labor, és így a képek mérete is többnyire "mini". Legalábbis én még nem láttam olyan frontieres labort, ahol 20x30-nál nagyobb méretet elvállaltak volna. Viszont akinek a kis méret elég annak meg nem muszáj megvenni ezt, az A4-es modell (R800) durván feléért kapható.
(persze mennyiségre vagy ismerősnek olcsóbb!)
Fel is veszem a szponzorok listájára rögvest, mert ez akkor kb. az anyagköltség, a teszteken meg még bukik is