Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sefter

Sefter
(őstag)

elég gagyi cucc benyomását kelti..

(#2) 5h4rK válasza Sefter (#1) üzenetére

5h4rK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem meg az iPhone 4 -ét.

http://www.hermesit.ro

(#3) Daywalker válasza 5h4rK (#2) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Olyan, mint egy nagy tablet, az alján hangszóróval. Szerintem a gagyi erős túlzás.

(#4) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Ha nem is gagyi, de csúnya lett szvsz.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#5) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Szerintem vicces a megjelenés, de egy nagyon komoly emberekkel teli, nagyon komoly irodába biztos nem a legjobb választás ;]
"vagy lehet AMD-s is, akár Phenom II X6-os CPU-val" <-- All in One PC-nél még ilyet nem hallottam (vagy csak lemradtam volna valamiről?).

[ Szerkesztve ]

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#6) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem tudom, nekem nem nyerte el a tetszésem.

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#7) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Igen jól felszerelt cucc, de az alján az az ívelt rész nem tetszik.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#8) h-yle válasza Probber (#7) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Detto

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#9) blackrulz válasza Probber (#7) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

+1. szögletes lenne ott is tetszene, akkor viszont fikáznák hogy imac koppintás, szal köztes út nem nagyon van:D

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#10) ADAMEX

ADAMEX
(újonc)

iPhone 4 design koppintás, nem nagy tervezési csoda...

(#11) yakuza.tora válasza Day 'n' Nite (#5) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Mondjuk úgy, dizájnos. ;)
Nos, az X6, mint választható proci, engem is erősen mellbe vágott! :Y

Alléz Olympique de Marseille!

(#12) Black Dragon válasza ADAMEX (#10) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak nekem nem iphone 4 koppintás?:F Hol látjátok ti ebben az i4-et?:F

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#13) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

x6 125wattos phenommal is kérhető?
Nem fog izzadni? ;]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#14) Xaels válasza Black Dragon (#12) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Ha a monitornak fekete kerete van és az egészet fémmel vették körbe akkor az már i4 koppintás :DDD

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#15) szilagyiv

szilagyiv
(tag)

Nekem is lejött az iP4 az oldalán elhelyezett kerek gombok miatt, de nem lett rossz!
Az alján lévő mókás ív miatt inkább ovis csoportba való, viszont az ára csalogató.

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#16) litvitcsak.a

litvitcsak.a
(tag)

nem csúnya, de persze nem egy esztétikai csoda...

ellenben miért kell ezt az optikai drive-ot erőltetni, miért nem jó a slot-in mechanika?

iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

(#17) Black Dragon válasza Xaels (#14) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amúgy lehet, hogy tényleg e miatt hiszik sokan azt, de én nem látom benne akkor sem az i4-et. De akkor fehér kerettel ki sem érdemes adni, mert az is i4 koppintás.:D

A lényeg, hogy nem kell elereszteni a fantázát, mert ez még köszönő viszonyban sincs az i4-el, már csak azért is, mert az egy telefon, ez pedig egy egybegép.

(#18) Szabesz

Szabesz
(őstag)

Dollár=Euró után most az új hullám az Euró=Font? Hajaj.

(#19) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#20) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Ide bizony slot-in drive kellett volna. Nagyon idétlen ez az oldalra kilógó nyelv. :N

twitter: MatrixfanLive

(#21) Akos96

Akos96
(senior tag)
LOGOUT blog

Formás gép? Hát van egy formája, az biztos, de annyira nem tetszik, viszont ha szögletes lenne (és nem szürke) akkor már jól nézne ki. :K

"A játékok nem tesznek erőszakossá. A lag igen."

(#22) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha slot-in lenne az optikai mehajtó, akkor már tényleg mindenki azon sírja, hogy apple másolat. Hadd lehessen már másoknak is kerek gombokat használni. Lassan ott tartunk, hogy minden apple másolat. Szerintem nem csúnya, lakásba el tudom képzelni, irodába nehezebben.

Laci

(#23) Srodney válasza Sefter (#1) üzenetére

Srodney
(senior tag)

detto :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.