Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) Iga007 válasza lajthabalazs (#50) üzenetére

Iga007
(lelkes újonc)

Mi a baj a slot-in-es meghajtóval?
Most akarok beszerezni egy ilyet Mini-ITXes laphoz...
A HP-tól láttam 20' egybePC-t kb 2 éve, Mo-n nem forgalmazták...nem sokat tudtak volna eladni belőle a 2000€ áron...

(#52) Carline

Carline
(fanatikus tag)

Érintős helyett normál nem tükrös lcd valamint a dvd író "beszippantós" tipusú legyen.
Nekem akkor lenne teljes ez az allin csoda.
Így még az árán is vihetnének lejjebb.

Nem hiszem, hogy most akarok egy frappáns aláíráson gondolkozni.

(#53) hodostamas

hodostamas
(őstag)
LOGOUT blog

Intel Atom 330
1,60 MHz :)

Minden ami az Androidhoz kellhet: http://android-forum.hu - http://hardverapro.hu/apro/hp_nc6400-as_elado/friss.html

(#54) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Basszus! Kimentem ma a (közepesen) kis közértbe kenyérért reggel (kb. 2 havonta fordulok ott meg), erre a pénztáros egy ilyenen pötyögte be a cuccokat! Ennyire tartós lenne egy ilyen érintőképernyő, hogy egy ilyen helyre is érdemes használni? Ez meglepett!

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#55) Tidus válasza Picturemaker (#54) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Ilyet már láttam én is, kis maszek boltban, de szerintem az árát nem éri meg.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#56) ZooLee válasza _Voyage_ (#16) üzenetére

ZooLee
(fanatikus tag)

Anyámnak tervezek egy ilyesmi gépet venni, iMac-ra nincs pénz, de viszont 20"-t legalább szeretnék, 1680x1050 felbontás miatt. :)
Ezekszerint még kell várni egy ideig. :(

Ha használt gép is jó, az általad megjelölt kategóriában (~150e) már lehet kapni fehér, 20"-os iMac-et. A megjelölt felbontást tudja, Core2Duo proci, 2GB RAM, ha nem tetszik az OsX, akkor teszl rá windows-t...

Z.

(#57) ZooLee válasza Gusztáv (#37) üzenetére

ZooLee
(fanatikus tag)

Nem tudom mért van mindenki rákattanva erre az érintőképernyőre.

Én már gondolkodtam rajta, egy dologra jó lenne: csak egy gyors internetezős gépnek, (nappali, ebédlő) amikor csak egy gyors időjárást akarsz megnézni, vagy egy levelet, menetrendet. Tehát nem "nagy" gépként használod, hanem csak másodlagosként.

Bár pont ezt a szegmenst támadja majd az iPad meg a hasonló WinCE-s vagy Androidos "Tablet-kék", tehát igazából ezt a területet is kilövik, így valóban max. "state of the art"-ként szerepelhet a fícsör-listán...

Z.

(#58) Gusztáv válasza ZooLee (#57) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja, de akkor meg már valami hangvezérelt cucc kéne a konyhába, jól mutat a pörköltszaft a monitoron :DD . Nálunk is a cégnél a német anyacég kitalálta hogy majd milyen jó lesz a tablet felmérni, aztán az lett a vége, hogy az egyik főnök fiókjába lett bedova, senki nem használta. Most nálam pihen a szekrényben az 1800$ gép, max villogni lehet vele, mert mindenki megnézi, hogy mi az.

Max valami high-tec házba tudnám elképzelni, távirányítóként.

[ Szerkesztve ]

Laci

(#59) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Ha lenne rajta egy gramm aluminum maris repulne az MSI nyakaba a per Hofeherkeektol (tudjatok a megkezdett alma, de befejezni mar nem tudta :DD :DD )

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#60) Sn00k válasza Rickenstein (#23) üzenetére

Sn00k
(őstag)

igen közbe én is rákerestem gugliban :)

Ezzel már gamélni is lehetne, az az ATI kártya már nem rossz :DDD

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#61) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hátul a hdmi voltaképp minek a milye?
a vga kimenete, vagy a monitor bemenete?

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#62) Saint_ válasza Csabee. (#29) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

ha matt lenne, akkor jó lenne ide, az egyik fal konkrétan nagy üvegfelület, tükrözödne rendesen.

egyébként 200-250k-ért nem kellene.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#63) szab.tam válasza szab.tam (#61) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mije.... (nem milye, én bunkó.) :DDD

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#64) mine01 válasza DriderG (#38) üzenetére

mine01
(újonc)

Tök egyetértek. Viszont nekem az egész szettből a billentyűzet kellene csak, az tetszik. :P Jó hír, hogy van külön: [link]

(#65) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is tetszik, nem is olcsó, fekete dizájn-t és a sima TFT-kel szimpatizálok. Egy kis mini-Itx gépet dobnék inkább össze.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#66) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

valóban csinos :K
kisebb iMac :))

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#67) vehement69

vehement69
(senior tag)

nem rossz, de nem is jó.. azért tehettek volna alá valami használhatóbb vasat!

[ Szerkesztve ]

I am cancer in your bones

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.