a kis dell elég csábító, de jobban tetszene ha megkarcolnák a mac mini méretét. valahogy letisztultabb is lehetne szerintem, ettől függetlenül eddig talán ez tetszik legjobban a felhozatalból
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
a kis dell elég csábító, de jobban tetszene ha megkarcolnák a mac mini méretét. valahogy letisztultabb is lehetne szerintem, ettől függetlenül eddig talán ez tetszik legjobban a felhozatalból
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Dell Inspiron Zino HD: naggyon teccő a cherry színű darab, 60000 HUF-ért szerintem versenyképes.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
(#4) lsebestyen
szerintem 800 dolláros kezdő ár eléggé jó... 
HTC Incredible S

zino az jópofa 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Az ASRock Vision 3D tudásától jócskán elmarad a kis Zino, de itt látszik, hogy a dizájnerek nem csak dohányoztak a munkaidőben. Tetszik és az alapára is kedvező.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

én vennék a nappaliba egy ilyen Dínót az LCD mellé (majd ha egyszer lesz)
az Alma az agyban csodákra képes...

Lehet de az asrock több mint 3x annyiba kerül!
"I only believe in statistics that I doctored myself." Winston Churchill
Hát ez az, erről van itt szó és az árához képes még csak nem is szép, nem úgy mint a Zino.
[ Szerkesztve ]
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
160.000-et akartál írni, nem? Marha drágák szoktak lenni ezek a kis cuccok.
(Bocs, most olvasom, hogy $300 az alapár, igaz, UK Store-ban már £349, ami lényegesen rosszabbul hangzik.
)
[ Szerkesztve ]

Jó cucc ez, a mac mini egy gyengus eszköz ehhez képest. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyibe kerülnek a mac-ek csak egy valami van rá : 
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

Engem is meglepett az ára, remélem nem elírás.
Ha én veszek valamit akkor azt az USA-ból hozzák nekem, ide a kezecskémbe (rokonok jönnek minden évben 2x). Ott piszok olcsón hozzá lehet jutni a Mac-hez is. Általában a billentyűzet és az NTSC-PAL eltérés szokot gondot okozni, de itt most ez sem lesz gond, úgy érzem. Ha mindenféle e-store, meg futár, stb. lenne, azt hiszem nem vennék semmit.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Nagyon jól néznek ki, Bár az első picit Mac koppintás 

Nem csak az első, hanem a második is.
Amúgy a Zino nem rossz, nappaliban, full hd tv mellé megfelel multimédiás "központnak".
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

A legdrágább dellben(750$) lévő 4 magos proci is gyengébb, mint a legolcsóbb miniben lévő
A legdrágábban lévő videó"kártya" is gyengébb, mint a legolcsóbb miniben lévő
Dellnél van 6 giga ram, 750gb hdd és blue-ray
Mininél van beépített táp, firewire, nincs hangja, kisebb
$700(mini) vs $750(dell), kinek mi kell, nagyjából ua a kettő

A mini C2d egy 4 magos Phenommal összehasonlítani , aztán azt mondani róla, hogy gyengébb, az vicc...
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

még mindig nem látom mi értelme van az érintőképernyőnek, szerintem senki se fogja a monitort hosszú távon böködni.
egy más dolog is eszembe jutott az all-in-one kapcsán: ebben nincs monitor bemenet, ha jól értem. az pedig hasznos lehet néha.
www.lapanet.hu
Szerintem ezek az asztali monitor PC-k be tudnának tenni a notebookoknak, őkegyelmének legalább normális billentyűzete van. Én csak annyit használok laptopot, amíg a tulajnak segítek telepíteni v. beállítani valamit, de annyi épp elég is belőle. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
A Zino nagyon tetszik, szerintem frankó kis masina lesz ez. Egy erősebb mobil procival szerelve még én is elgondolkodnék rajta...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Annyira nem értek hozzá, lehet nem így van, én csak itt néztem:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
Itt a 66. hely környékén van a 4 magos Phenom processzor, de a dellben csak 1.7ghz-en megy, itt meg 2ghz van írva, szóval gondolom pár hellyel hátrébb van.
A mini-s processzor meg a 60. helyen van.
De mondom, nem értek hozzá, nem tudom, hogy a listát mi alapján készítik el, de előtte van, ebből azt szűrtem le, hogy erősebb
De nyugodtan cáfolja meg valaki, legalább tanulok valamit
Csak nekem nem tetszik?
Lehet én vagyok a maradi, de ez nem szép :S

A 2. bejön 
Az első kép katt után 90°-ban jobbra forgatva jelenik meg! (Chrome 6.0.472.63)
Olympus E500 / ZD 14-45 f/3,5-5,6 / ZD 40-150 f/3,5-4,5 / ZD 70-300 f/4,0-5,6

Nyugi ez a proci kb. az i5 és i7 közé van belőve, ..C2D-t már ne is említsük, hogy hol van ettől azt még egy intel i3 is leveri....
Ez a konfig kb. az amd vison ultimate szinten van 
Jah, ha érdekel egy kis amd teljesítmény akkor olvas ph-t 
Itt leírják, hogy mit is tud kb a proci, s hol is van 
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

Hát ezek nagyon bejövös gépek,munkára tökéletes,és játékra sem rossz