A h320 bejön, többi nem kellene. Nekem nem igen számít mekkora a gépház, ha már van akkor mindegy, azért van hely az íróasztalban
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
A h320 bejön, többi nem kellene. Nekem nem igen számít mekkora a gépház, ha már van akkor mindegy, azért van hely az íróasztalban
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Lenovo IdeaCentre A700. Ezt elfogadnám. Vagy ezer dollárt.
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
A Q széria végre úgy néz ki mint egy kijelző nélküli laptop. Abból az Ion-os változatot draft N-es wifi-vel szívesen elfogadnám 
A kijelzős egybe gépek is nagyon csilivilik lettek. A Hp után ennek a formavilága is tetszetősre sikerült.
True Success is Blonde
Hát ár/érték nem nyerő nagyon, de szerintem nem is érnek meg ennyit... (egy jó minőségű tápot, kis extra hűtést párezerért meg lehet oldani a teszkós gépekhez képest, és a többi már bolti áron szerintem olcsóbb, mint így összepakolva)
Q150 250 dolcsiért? Az azért nem semmi... Bár abban nem ION lesz sajnos...
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

természetesen nem csak ilyen kicsi gép jelent meg, hanem szép méretes modellek is előkerültek
nemcsak - hanem - is kapcsolat esetén egybe kell írni, egyéb esetben "nem csak" 
A tegnap bemutatott Imperium konfigok közül szívesebben válogatnék. 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Tetszik ez az Q150-es IdeaCenter, bár szerintem egy slot-in slim DVD megért volna még pár milimétert. 
Tegnap láttam, hogy a Zotac ION2-es gépei is megérkeztek magyar honba, lesz végre választék. 
[ Szerkesztve ]
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"

A Lenovo IdeaCentre jöhetne 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
(#9) Silentfrog

Kiváncsi leszek mire ideér a 250 dollár mennyi lesz forintba.
Gondolom ők nem 216 forintért váltják a dollárt hanem 316 ban. 
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Az A700ast bevállalnám, jól mutatna az asztalomon.
(#8) Sicilian - na de mégis melyiket, mert mindegyik az, kivétel a H320as. 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Hozzá kell még számolni hogy forint gyengül megint, folyamatosan...
Széépek!
Nekem az első tetszik nagyon. Kár, hogy általában ezeknek igen korlátozott a vinyó kapacitása 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
ez a 320-as nagyon szépen néz ki