Azt gondolom, hogy nőknek, mindennapos használatra, magukkal hordáshoz tökéletes lehet. Ráadásul jópofa is.Azok a gombok nekem nagyon tetszenek.
Jó árat ezeknek a gépeknek és népszerű lehet.
[ Szerkesztve ]
:)

Azt gondolom, hogy nőknek, mindennapos használatra, magukkal hordáshoz tökéletes lehet. Ráadásul jópofa is.Azok a gombok nekem nagyon tetszenek.
Jó árat ezeknek a gépeknek és népszerű lehet.
[ Szerkesztve ]

A vízállóság az ami mellette szól a többi HÁÁÁÁT 
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Kicsit komolytalan hatást kelt...szerintem kár lenne, ha a fényképezők is elmennének a divat irányába.
A z33 gombjai nekem is nagyon tetszenek, de lehet, hogy használni már nem lenne annyira élvezetes. Szívesen megtapiznék egyet. Végre egy kis konkurencia az olynak...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
Rózsaszín szappantartó! Gusztustalan!
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Flow: A gombokra azért kíváncsi lennék, így képen jófélének tűnik. 
Vassili: Neked gusztustalan és szappantartó... De lesz sok nő, akinek nyaralásokhoz (tengerpartra vizes programokhoz), túrákhoz, vagy akárcsak a mindennapi kis dolgukhoz tökéletesen megfog felelni. Lekerekített élek, nincs a vázból jelentősen kiálló forma. Egy szóval jellemezném.. Praktikus.
Remélem az ára is baráti lesz.
[ Szerkesztve ]

Meméne? Mi mást lehet még "alkotni"? A szenya CCD gyártók (pl Sony) nem jött ki új CCD-vel, 20 megapixellel.
Pedig az mekkorát ütne marketyingesek kapásból berosálnának. 
Szerintem pár "kristály" jót tenne neki (pl. Swarovski). Esettleg, egy nokija telcsi még beléje. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
(#8) runner 125

Ejha, egyértelműen nőket célozza meg a szappan forma.
Egyébként kellemes ez a formavilág is. 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Már csak az a kérdés, hogy milyen illatú.. 
Be köll fizetni, azt' jólvan...

Úgy rémlik 1-2 telefongyártó -talán Motorola- már előrukkolt illatozó készülékkel..
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!