Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) zazahoho

zazahoho
(őstag)

ezt is jó tudni,de azért elég érdekes hiba :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#2) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én is szorgalmaznám a helyükben, ha ettől behal a cucc cserélhetik ki.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#3) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Huhh, ez közel volt!
2 hete vettem egy SVP100S2 / 96GB-os darabot!

(#4) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Ez parádés, 3 napja halt meg a Kingston SSD-m. 3 hónapos volt és a felsorolt típusok közül az egyik. Ez pech. :(((

[ Szerkesztve ]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#5) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fasza. Na megyek pachelni:D

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#6) plömplöm válasza hemaka (#4) üzenetére

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

picivel több mint egy hete van adatmentésen egy v100 128GB, mert volt róla mentés, de régebbi mint kellene :W

#2: rákérdeztem. a magyar disztribek elhajtottak azzal, hogyha megbontódik, akkor nincs gari, márpedig adatmentéshez bontódnia kell. írtam a kingstonnak, naná hogy garos. magyarország, így szeretlek.

[ Szerkesztve ]

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#7) V.Dave

V.Dave
(fanatikus tag)

SV100S264G-m van és nem láttam a felsorolásban most ilyenkor mi van?

http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

(#8) hemaka válasza plömplöm (#6) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Nekem nem volt backup arról a meghajtóról. :O

(#9) FRENK1988 válasza V.Dave (#7) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"továbbá ugyanezen modellek G végződésű változatai."

(#10) bogyo112 válasza FRENK1988 (#5) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Ne sokat pöcsölj... ;]

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#11) kenwood3 válasza hemaka (#4) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Ez nem pech hanem inkább szívás :( Főleg ha nem volt másolatod a fájlokról
mod . Most olvasom , hogy nem volt...hát részvétem

[ Szerkesztve ]

(#12) noklika

noklika
(újonc)

Sziasztok!
El tudná valaki magyarázni, hogy hogyan kell frissíteni az ssd firmet?
Ha rendszer van rajta, akkor is lehet?
Előre is köszi!
Márk

Minden tiszteletem azoké, akik kiérdemlik.

(#13) hemaka válasza kenwood3 (#11) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Megpróbálom rányomni ezt a firmware-t, aztán hátha visszatér... Ha nem, akkor holnap postázom is vissza gariba.

(#14) kenwood3 válasza hemaka (#13) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Sok szerencsét :)

(#15) FRENK1988 válasza bogyo112 (#10) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt is vok. Megy mint a villám. :) Nincs adatvesztés:) CDről bott 2 y-t kell nyomni és frissit is :) a win új meghajtónak látja egy reboob és kész

(#16) Nyick válasza noklika (#12) üzenetére

Nyick
(lelkes újonc)

Lehet rendszernél is, nem volt adatvesztés! Kiírod, bootolsz róla, kétszer nyomsz Y-t. Utánna restart és nyugodtan alszol...

(#17) hemaka válasza kenwood3 (#14) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Sajnos nem jártam sikerrel, a frissítő sem találta a meghajtót, megy vissza gariba.

(#18) kenwood3 válasza hemaka (#17) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Hát sajnálom ...Szerencséd , hogy garis még legalább ez kárpótolhat valamennyire

(#19) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyári fizuból egy hasonló királykövet néztem ki magamnak. Remélem jól járok vele.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#20) BiP válasza FRENK1988 (#15) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

patchelni, vagyok, CD-ről, boot, frissít, reboot

Nekem szerencsére régebbi széria van, sima V series 425, így nem érint.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#21) djoc

djoc
(újonc)

Jobb mintha visszahívták volna mindet, mint a Sandy Bridge szériát az Intel :)

Amit ma megtehetsz, azt holnap is

(#22) lrigo

lrigo
(lelkes újonc)

Sajnos érintett vagyok, de a laptopomban nincs ODD. Pendrive-ról történő frissítésre tud valaki megoldást?

Jó szóval oktasd, játszani is engedd... (JA)

(#23) - = Zk = - válasza Ł-IceRocK-Ł (#19) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha pacheletlen fos szériát veszel, akkor mindenképp:C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#24) Fr3eWar válasza lrigo (#22) üzenetére

Fr3eWar
(senior tag)

Menj el egy ismerősödhöz a már előre kiirt CD-vel és pikk pakk megvagy. Vagy szerintem ha van a közeledben olyan számtech bolt ahol ismernek ott is biztos szó nélkül segítenek.

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#25) Male válasza lrigo (#22) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tedd bootolhatóvá, aztán az ISO-ból másold rá amit kell... és már csinálhatod is.
Pl így, csak az utolsó másolós lépés nem kell... ott a Kingston ISO-ból a patchet másold át rá (nem néztem meg, de biztos felismerhető melyik file az). Annyi lesz a különbség, hogy valószínűleg neked kell bepötyögni a nevét, és nem indul automatikusan a patch.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#26) atom87

atom87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nah én is a hibás firmware-ű verziót vettem.... Update kész, nem tart tovább az egész 1 percnél, minden működik, adatvesztés nincs.

Kawasaki z750

(#27) yakuza.tora válasza Ł-IceRocK-Ł (#19) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Én is nyár közepére terveztem SSD vásárlást, de nálam még a G.Skill, OCZ és A-DATA is játszik...

Alléz Olympique de Marseille!

(#28) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem snvp325-ös kingston ment tönkre 8napnyi üzemidő után :F

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#29) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

teszteles piacradobas elott?
a kingston nevet is megjegyeztuk.

(#30) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

legalább előre szólnak, este peccselek énis.

(#31) lrigo válasza Male (#25) üzenetére

lrigo
(lelkes újonc)

Köszönöm, bootolható pendrivom van. Arra gondoltam, hogy valaki a gyakorlatban már megtette pendrive-ról a frissítést, lehetőleg gond nélkül, mivel a rendszert nem szeretném szétbaltázni.
(Lehet, hogy nem vacakolok, kikapom az SSD-t, bele az asztali gépbe, és ott elintézem. A sok ODD nélküli netbook tulaj mit csinál? Csak ezért szerintem senki nem fog külső ODD-t beszerezni.)

(#32) Sanya válasza moli.hu (#29) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

a májkrémeknél is úgy mérték ki a 4 éves szavatosságot, hogy legyártottak vagy 20-at, és évente bontogatták, addig nem kezdték el a nagyüzemi gyártást?

(#33) BiP válasza lrigo (#31) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

A sok ODD nélküli netbook tulaj mit csinál?
Csinál magának bootolható pendrive-ot :)

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#34) xTREem válasza Sanya (#32) üzenetére

xTREem
(kvázi-tag)

nem, dehogy. legyártották a szart, te megetted és ha túlélted, visszavihetted a boltba cserére. mindezt a te költségedre és idődből az ő hasznukra. logikus nem? :F

(#35) stifi válasza Sanya (#32) üzenetére

stifi
(senior tag)

a májkrémet is megjegyeztük :D

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#36) Márton

Márton
(PH! addikt)

ezért kell 32gigásat venni :DDD

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#37) stifi válasza xTREem (#34) üzenetére

stifi
(senior tag)

jaj hagyjuk már ezt a te költséged meg drága időd meg az ő hasznuk meg nem tesztelik szöveget..

vettél valamit valamennyi pénzért, ha nem jó akkor legközelebb nem veszel ilyet, levonod a következtetést.
a gyártó meg vagy leszarja a bajodat, vagy javítja a hibát ahogy tudja.

sokszor ott a probléma hogy sokan elvárnak valamit a pénzükért, amiről úgy gondolják hogy jár nekik, pedig amikor legyártották a cuccot és beárazták, ők világosan megfogalmazták hogy ezért a pénzért cserébe mi jár, és nem a vevő dolga ezt eldönteni és utána verni az asztalt a kívánt szolgáltatásért.
hidd el jobban tudják ők mi jár a pénzedért, te meg el tudod dönteni elégedett vagy-e ezzel, megfelelőnek tartod-e..

(#38) Fr3eWar válasza lrigo (#31) üzenetére

Fr3eWar
(senior tag)

Szerintem a sok ODD nélküli netbook tulajnak nincs Kingstone SSD a netbookjába, akinek meg van az meg tudja azt is oldani hogy firmware frissítés.

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#39) Brae

Brae
(őstag)

Frissítettem én is a 64 gigás SV100-amon, gyorsan és egyszerűen ment.

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#40) csgabor

csgabor
(újonc)

pont snvp325-s2 -t használok, :U
nagyon jó széria volt, semmi gondom nem volt vele

(#41) Male válasza lrigo (#31) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pontosan ezt nem próbáltam vele, én vinyó firmware-t frissítettem párat így.... a frissítőnek teljesen mindegy, hogy CD-ről megy vagy USB-ről, a lényeg ,hogy egy DOS legyen bootolva, és lehetőleg IDE módban legyen a SATA vezérlő.
...mondjuk ha fontos dolog van rajta, úgyis le kéne mentened előtte... ezt írják is.

(más cégnél USB-s megoldás is külön fentvolt, nem tudom ők miért nem így csinálták)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#42) xTREem válasza stifi (#37) üzenetére

xTREem
(kvázi-tag)

kedves stifi! "hagyjuk már ezt", hogy úgy próbálod beállítani a témát, mintha téged nem zavarna, hogy pl egy szoftver csak hosszas peccselés után végezné rendesen a dolgát, vagy mondjuk egy szériahibás terméket a te költségedre és idődből kellene a város másik végére szervizbe fuvaroznod, és a többi... csak nem azt akarod beadni, hogy neked a bejárónőd intézi? ugyan már!

meg egyébként is, hogy jön a mondókád a hülye májkrémes példához? :)

[ Szerkesztve ]

(#43) stifi válasza xTREem (#42) üzenetére

stifi
(senior tag)

csak úgy, ahogy Sanya rávilágított a lényegre.
Ipari termelésben mindig lesznek hibás termékek, semmire sincs tökéletes technológia.
Ha nem tetszik amit a pénzedért kapsz, lehetsz elégedetlen, de el kell fogadni a tényt, hogy a pénzedért ezt kapod, nem többet. Ha nem tetszik, van más gyártó.

Itt kiderült egy hiba, amit kijavítottak, de jön a flém hogy ezt így meg úgy nem lehet meg jaj a pénzem, közben pont ez a gyártó garancián belül szó nélkül cserél, biztonsági mentést pedig már a commodore óta illik készíteni. Kihoznak egy javítást amivel megbízhatóbbá teszik a saját terméküket, erre szerintem nem az a normális reakció, hogy beszólunk nekik, minek adták akkor ki, hanem örülhetnénk is, hogy reagáltak az ismert hibára.
20-30k-s termékekről beszélünk, kinek kéne fuvarozni? Egy szervernél vagy mosógépnél még érteném, de azért ki is jönnek..

Amúgy a legtöbb szoftveremmel és hardweremmel kapcsolatosan kellett már intézkednem, mégsem őszültem bele, de vannak gyártók ezek után akiket nem preferálok :)

(#44) xTREem válasza stifi (#43) üzenetére

xTREem
(kvázi-tag)

figyi, nincs kedvem ezt a meddő vitát vég nélkül folytatni. ha neked acceptálható, hogy hibás terméket kapsz tetszőleges pénzért (#37 harmadik bekezdés), ha neked nem teher akármennyi benzint kifizetni, időt szakítani rá, idegeskedni, hogy már az x-edik gyártó sózza rád a szarát, akkor nincs miről beszélnünk, más univerzumban élünk, ennyi. téma részemről lezárva.

[ Szerkesztve ]

(#45) Viktor77 válasza stifi (#35) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Itt kidőltem! :D

Bazinga!

(#46) zsirfecske válasza Male (#41) üzenetére

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

sajnos az updater nem megy csak IDE módban és belső SATA csatlakozóról :W
és mivan a hozzám hasonlókkal, akiknek raid1-ben futó adat vinyók miatt raid van a biosban belőve? most tényleg tehetem be egy másik pc-be? mert hogy én nem fogok biosban IDE-re semmit átállítani az tuti (döglene is meg a stripe rögtön, amilyen mákos vagyok).

primitív fw update mód ez na.

(#47) El Kebir válasza zsirfecske (#46) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

má' mitől döglene meg a tömb....főleg egy raid1-es???
(húzd le a hdd-ket a frissítés idejére, akkor biztosan nem fog hozzányúlni semmi...csak ha wifi-ata csatolós és "tesla" energiaellátásúak... :) )

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#48) atom87 válasza zsirfecske (#46) üzenetére

atom87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem értem mi a gond?

BIOS-ban átállítod IDE-re, frissíted az egyik vinyót, reset, majd a másikat is( esetleg le kell húzni az egyiket addig, míg a másikat frissíted, ha progiban nem lehet választani közülük). Ez után BIOS-ban visszaállítod RAID-re és kész... szerintem

Kawasaki z750

(#49) Male válasza atom87 (#48) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sőt, frissíti egyszerre... legalábbis Samsungnál megy így.

zsirfecske: Szerintem nem esik szét ettől a tömb... de amúgy is frissítés előtt le kell menteni minden fontosat, szóval...

(#50) lrigo válasza Male (#41) üzenetére

lrigo
(lelkes újonc)

Köszönöm, megfogalmaztad azt, amire alapvetően gondoltam.

(más cégnél USB-s megoldás is külön fentvolt, nem tudom ők miért nem így csinálták)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.