Visszatér a Nikon obikhoz. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
MLaca
(HÁZIGAZDA)
sosem tudni ;)
http://mlzphoto.blog.hu/

KTTech
(HÁZIGAZDA)
Vagy felvásárolta a Nikon-t 
www.prohardver.hu - www.kttech.hu

MLaca
(HÁZIGAZDA)
vagy a nikon vásárolta fel 

Szulita28
(tag)
Én meg a Sony-ra tippeltem volna 

ROBOTER
(őstag)
Befejezi a FullFrame-t és áttér 4/3-ra. 
(tudok még ilyeneket írni, csak kérdezzél!)
felhagy a DSRL vonallal és ezentúl telefonokba készít fényképező rendszerket?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Champipi
(fanatikus tag)
Vagy abbahagyják a megapixel háborút és kijönnek egy olyan 6 megapixeles géppel, mint amilyen a Fuji F31-ese volt, csak még jobb fényérzékenységgel. Mellesleg tudni fog zoomolni videófelvétel közben és lesz hozzá youtube feltöltő alkalmazás.

adik
(őstag)
Micro-EF-s?
[ Szerkesztve ]
Ketto, csipkebokor vesszo!

ROBOTER
(őstag)
Ne offolj, eddig mindenki hülyeséget mondott, te meg erre beszúrsz egy értelmes mondatot. 

adik
(őstag)
botschyka 
őőő, esetleg az új DigicXIX integrált PS CS 5, most már mellnagyobbító funkciókkal?
Ketto, csipkebokor vesszo!

viszta99
(fanatikus tag)
csak nem
Telefon : 70-403-8474
Hamarosan itt már nem sokat kell várni. Már csak pár nap és nagyot durran majd?
Majd meglátjuk... 
Aki mer az csak néha nyer legtöbbször nyel! http://pts-live.net

philoxenia
(MODERÁTOR)
A drapéria alatt a kaja van...
vagy egy KF gép....

camelferr
(senior tag)
Lehet hogy 2010.09.29-ről van szó...
Ez egy ilyen bolygó.
Szerintem, mivel arról van szó, hogy nagyformátumú bejelentésre készül:
Bezárják az összes szervizt, mert innentől kezdve hihetetlenül megbízhatóan működő, jó minőségű árukkal fogják olcsón elnyomni a magyar piac arcán a pattanást!...

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Ha pedig elejted, akkor bármely boltban ingyen, és kérdezés nélkül cserélik egy újra.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Watchdog
(kvázi-tag)
No, ha eddig nem jelentették be a tutit, akkor már ne is tegyék! ![;]](/dl/s/v1.gif)

MLaca
(HÁZIGAZDA)
már külföldi iső szerint is 29-e van
szóval bele kéne húzniuk..
[ Szerkesztve ]

ROBOTER
(őstag)
Hát ha ilyen szögletes lesz az 1D mk IV mint ami a képen kivehető, ergonómiailag nem lesz nagy előrelépés. 
(szerintem valami nyomtató vagy fénymásoló van a képen - esetleg olyan termék, amelyen nem gyártottak eddig - monitor, notebook stb.)
Nálunk a gyárban minden hónap 3. és 5.-e között van a fontos dátum. Azt is igyekeznek mindig elhúzni az utolsó pillanatig.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Hát, úgy tűnik, hogy lófütty sem volt, nemhogy a gyártó történetének legfontosabb bejelentése
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Watchdog
(kvázi-tag)
Rájöttem: egy Bokros csomag van a lepel alatt!
ugyan..! kánonban bejelentették, hogy nem mennek a pma-ra! világszenzáció! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Kazimír
(őstag)
De tény, hogy így kell bejelenteni a semmit.. 
Be köll fizetni, azt' jólvan...
Basszus tényleg
Hogy én erre nem gondoltam 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"