Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) Zsolto válasza yash (#100) üzenetére

Zsolto
(senior tag)

Szia Yash, látom, nem csak Nokia-fronton vagy aktív ;)
Szóval szerintem jól választottál, én az összes hozzáférhető netbookon elvégeztem a legendás, Zsolto-féle vakon-legépelem-tíz-ujjal-azt-a-mondatot-hogy-Na-akkor-lássuk-hogy-szuperál-ez-az-új-kütyü, és egyedül a Winden tudtam ujj-összeakadás nélkül megtenni, pedig nincs nagy kezem.
Márpedig ez szerintem perdöntő, hiába ilyen-olyan-amolyan egy vas, ha nem lehet használni a pici billentyűzet miatt.

[ Szerkesztve ]

Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

(#102) yash válasza Zsolto (#101) üzenetére

yash
(senior tag)
LOGOUT blog

Az alkatrészeket már fel is adták szombaton (azaz magyar idő szerint tegnap), de a Wind-et egyszerűen nem tudom megrendelni sehol, mert a VISA Electronom nem engedi (pedig limit alatt van a rendelés, szóval ötletem sincs miért :F ). Szóval ötletem sincs, mit kéne tennem. Sem önmagában, sem PayPal-on keresztül nem tudják levonni az összeget. Volt már valaki ilyen helyzetben vagy van ötletetek, miért lehet ez így? :W

Zsolto: én azért ezt választottam vakon, mert ezt írta a PH! :) Életemben nem láttam egyiket sem élőben :DDD Én bízom a szakvéleményben, eddig bevált! ;)

[ Szerkesztve ]

(#103) yash

yash
(senior tag)
LOGOUT blog

Na, megvan. 4400 mAh-s akkura es 2GB RAM-ra bovitve. Most telepul ra a Vista :)

(#104) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Ilyen bemutatot minden PH!s netbook teszthez!

(#105) booss válasza twollah (#104) üzenetére

booss
(lelkes újonc)

Már nincs meg a youtube-os video..

Ez egy ilyen stílus. Van, akinek bejön, van, akinek nem... Miért? CSAK. █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

(#106) mic

mic
(lelkes újonc)

A cikkben szereplő 4350-es msi karit most tettem bele egy gépbe, bekapcs után 1 perccel a hűtőborát már nem lehet megfogni, gyanús, hogy meg fog sülni, ha 3d is lesz. Szokásos fos msi munka..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.