Amiket leírtál, arra pont nem alkalmas a netbook (eltekintve, hogy jól hordozható).
Aki ilyen bolhacirkusz kijelzőkön ilyen mini billencsen dolgozik, az vagy mazochista, vagy nagyon gyorsan tönkre fog menni a szeme.
A netbook arra jó, hogy szaladgálsz a világban és egy-két apróságot hirtelen elintézz. Állandó munkára minimum subnotebook vagy notebook jó.
Egyébként pedig össze tenném a kezem, ha a gigabyte m912-m alap konfiggal két óránál tovább bírná. Akár elrepülhet itt egy elefánt az ablak előtt, hátán egy ilyennel, ami már 4 órát bír, de lehet, hogy mégse. A gigabyte összeszerelési minőségénél is láttam már jobbat, de összességében azt mondom, megérte, megint megvenném.
rudi#13: melyik milyen. A wibrain szerintem alkalmas arra, hogy kutyákat dobáljak vele sérülés nélkül, masszív és tömör, a gigabyte meg újokrában sem volt rendesen összerakva. hajlik a klavi, nem hibátlan a doboz illesztése, stb.
pandor#16: a jelenleg kapható gépek közül egyértelműen a gigabyte a nyerő, normális felbontás, érintőképernyő, stb. Van benne két mini pcie bővítő slot, stb. A windek meg az eee-k azokkal a ramaty kijelzőkkel nyomába nem érnek. Mondom ezt annak ellenére, hogy nem vagyok teljesen elégedett a minőségével. Neked hány netbookod/umpc-d/notebookod van és milyenek?
clown#19: letöltő gépnek sokkal alkalmasabb egy megfelelő router vagy az amd geode platformjára alapozó Alix gépek.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html