1év garis Max Extreme SSD - Jááj
A Buffalo külső optika tetszik, de "ajándék" szoftverek nélkül, olcsóbban még szimpatikusabb lenne a számomra.
True Success is Blonde
1év garis Max Extreme SSD - Jááj
A Buffalo külső optika tetszik, de "ajándék" szoftverek nélkül, olcsóbban még szimpatikusabb lenne a számomra.
True Success is Blonde

+1
Semmi penzert nem vennek ebbol az SSD-bol. Egy ev gari, elmennek ezek valahova...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

+1
És nem is sebességbajnokok - enyhén szólva... 
HDD-t van értelme egyáltalán 6Gbps-os Sata-val ellátni?
[ Szerkesztve ]

+1 
Én sem vennék ilyen SSD-t.
És nem hinném ,hogy a vinyó sokat gyorsul a SATA3-tól.

vagy egyáltalán bármit is?
A naphal először, a remény hal meg utoljára...

Ez a külső dvd író nagyon igénytelenül néz ki. 
www.xbox360szerviz.hu

Egyelőre jogos a visszakérdezésed! 
Mindazonáltal szerintem a felső kategóriás SSD-nél 1-2 éven belül lesz létjogosultsága!

Akkor annyi lenne a kérdésem, h ha egy mostani 256Gb-os tárat a SATA3 csatoló kb 6 perc alatt olvas/ír végig feltételezve a 6Gbps R/W-ot. Szóval mi az az alkalmazási terület, ahol szükséges a 750MB/s eszközönként?
Esetleg mondjuk egy fileserverben, de ott meg nem egy HDD-t alkalmaznak, hanem 10-et/100-at.. Ott meg úgy is mindegy ekkora méreteknél, hogy nyerünk kb0,17%ot(csak mondtam egy számot) a sebességen azzal, hogy nem SATAII, hanem SATA3 vetzérlés van rajta...
A naphal először, a remény hal meg utoljára...