Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

"egy év garanviával"
Mi van ma a PH-val? Minden cikkben egy elírás :)

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#2) Sub-ZeRo válasza Cs_Laci (#1) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ők is emberek és hibáznak. :B :K

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#3) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Green House-nál az ár azért elég fontos ,mivel ilyen teljesítménnyel dunát lehet rekeszteni :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#4) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt a túlzott miniatűrizálást valahogy nem szívlelem a pendrájvoknál (sem)
Miért jó az hogy nem lehet megfogni rendesen :F nem értem...

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#5) Eddie141 válasza Ł-IceRocK-Ł (#4) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Hogy gyorsan elveszítsd, és már mehess is a következőért :)
Mindenesetre nekem tetszik. Most el is fogadnék egy ilyet, aztán integrálnám egy szétszedett, szakadt usb kábelbe. Nem kis riadalmat lehet kelteni vele :D

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#6) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Tetszenek ezek a mini pendrive-ok! :C

Alléz Olympique de Marseille!

(#7) sos456

sos456
(tag)

Bizalmas adatok tárolására nagyon jó lehet.. ( Könnyen le tudod nyelni ha úgy hozza ) :D

http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU -ha vki még nem látta volna

(#8) lorenzen válasza zazahoho (#3) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Green House-nál az ár azért elég fontos ,mivel...

Vélhetően drága lesz, mert industrial felhasználásra szánják. Sokkal tartósabbnak kell lenni, mint a hétköznapi társai.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#9) adwin válasza lorenzen (#8) üzenetére

adwin
(kvázi-tag)

szép kis pendrájvok :) de lehetnének nagyobb kapacitásúak és főleg gyorsabbak :P

Üdv adwin

(#10) Zewa

Zewa
(senior tag)

Nekem bejönnek ezeka kis pendriveok.
Lassan úgy is ideje beszerezni egyet szeritnem benevezek egyre. :B

ps.: Téynleg lehetne kicsit fürgébb is de én kibírom.

[ Szerkesztve ]

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#11) macilaci78 válasza Ł-IceRocK-Ł (#4) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Amióta a kulcstartómon hordom a pendrive-jaimat, nem veszítem el őket, van helyük és nem kell kotorásznom utánuk sem a zsebemben, sem a táskámban.
Ha kölcsönadom valakinek, akkor én ráfűzöm a kulcstartójára, így legalább nincs az a rizsa, hogy elfelejtette elhozni, vagy elvesztette. Szerintem praktikus.

Az Emtec valóban lehetne gyorsabb, 8GB-nál már zavaró lehet. Mondjuk egy SSD-s notiban kiegészítő adattárnak el tudnám képzelni.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#12) pubyy

pubyy
(újonc)

Az AMP SATA DOM-ával kapcsolatban lenne az a kérdésem milyen környezetben profitálna ez a cucc, mert én úgy látom, hogy kb fele azt a sebességet tudja mint a mostani "jó" SSD-k és ráadásul dupla áron.
Szép-szép hogy direkt az SATA foglaltba dughatóak, de ez hozna annyit elérési időben hogy kompenzálja az írási sebességet ? Tudom hogy ebben az estben az elérési idő a fontos de nem hiszem hogy számottevő lenne a különbség, és írni olvasni pedig csak kell itt is...
Azt sem lehet mondani hogy a SATA kábelek csatlakozása annyira megbízhatatlan volna.
A méretről meg annyit, hogy egy szerverben ne lenne elég hely a 2,5-3,5" méretű meghajtóknak?
Ezek után mit tud ez a cucc ami miatt bárki is megvehetné ?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.