na ez az ami KELL nekem!
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

na ez az ami KELL nekem!
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
kellene nekem is csak én nem fogok érte előfizetni 
Pedig ez így működik, másképp nem 
Sajnos az amazonon kívül még nem láttam máshol CE előrendelési lehetőséget. Pedig befizetnék egyre az biztos!
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
Lenne kekszboxra, én is rábutulnék szerintem.
Így kimarad, legalábbis egyelőre... 
Sectumsempra - For Enemies
Mikor megláttam h XIV, azt hittem hirtelen, hogy a XIII. folytatása. 
"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________
Egy régebbi interjúban megemlítették, hogy nem zárkóznak el a 360-as verziótól (mint ahogy a XI is megjelent rá) de egyelőre nem mondtak mást. Szerintem simán van esély, de később jönne ki az amúgy is eltolt PS3 megjelenéshez képest.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?

Jónak tűnik, csak nincs időm MMORPG-re..... 
de ha már egyszer adtam ki casht egy gameert akkor????...
Vagy legyen ingyenes a game...s akkor megbocsájtva a havidij 

jól néz ki, ha lesz ingyé időszak akkor biztos kipróbálom. az old republicig jó lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

azért mert miután megvetted a játékot, a készítőknek még utána lesz a legtöbb munkájuk a folyamatos fenntartással, fejlesztéssel, szerverbérléssel hasonlókkal. ha megveszel egy autót ott sem ért véget még a fizetés, utána sokkal többet fogsz rákölteni (benzin, szervíz stb.). érted?
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
SWOTOR only üzemmódban működöm,szóval egy offline FF-nek jobban örültem volna. Bár még a XIII-at sem fejeztem be. 
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Játszál a Global Agendával.
Milyennapvan?
ANARCHY ONLINE 4EVER 

Hmmm...fincsi kis Collector's Edition. Én annyira nem rajongok az FF-ért, és szerintem ez a XIV MMORPG-s ötletével sem lesz másképp főleg, hogy nem támogatom annyira az MMO-kat. 
Say 'what' again!
(#16) rozsomak96 válasza szombatitomi (#5) üzenetére

Láttad volna mikor a tavalyi E3-on volt szó a XIII-ról. Mindenki nagyban benne volt, és egyszercsak kidobtak nekünk egy trailert, a végén Final Fantasy XIV. Én is csak néztem, hogy még ki se jött a XIII mit akarunk itt? 
Say 'what' again!

pedig az mmo-knál nincs jobb. én már mást nem is játszok, más már nem köt le 

Hat, kicsit elszomorit, mikor a "internetezeshez azert eros" gepemen a bmarkot nezve, _nem_ fog normalisan futni a dolog. Ertem en, hogy jo ha vegre kihasznalja a gepet, de azert...
Mértem egyet 1280x720 "low" felbontással:
Score 2470 => Slightly Low Performance
Load Time 12715
Nektek mennyi 
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" - (GitS) - 'Te Milyen Gamer Vagy?' FreePlayer & IndieGamer
Ez már egy következő generációs MMO, barátom!
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" - (GitS) - 'Te Milyen Gamer Vagy?' FreePlayer & IndieGamer

Most így nyáron nincs kedvem teljesen belekockulni valami nagy MMO-ba. Eddig így volt, de rájöttem, hogy a nap 24 órájában a gép előtt dögleni Chips-en és szénsavas üdítőn élni nem buli. 
Say 'what' again!

Nemtudom, en nem mertem vegig, szemre megalapitottam hogy "low-ra bealitva riceg", majd kileptem, letoroltem.
(Es elgondolkodtam hogy ideje lenne a gepfrissitesnek.)

Ez kegyetlen jól néz ki !
Legutoljára az FF8-cal játszottam az a no.1 nálam.
Igazából én legalábbis örülnék egy olyan FF-nak, ami nem online és egy EPIC történetet lehet végigjátszani, hasonló harcrendszerrel pl The Last Remnant.
[ Szerkesztve ]
In Vino VeritaS

Akkor csak nekem lép ki error-al ez a benchmark? Lehet azért, mert "új" gépem van és valamit nem szeret az ATI HD5850-esemnél...
Amúgy, ahogy jómagam hallottam eléggé unalmas egy játék. Szokásos csili-vili és semmi tartalom, ahogy azt már a 13-nál is láttuk.
Személy szerint én a TERA-t néztem ki, mint esetleges következő MMO játék amit kipróbálnék, de majd meglátjuk, lehet ennek is adok egy esélyt, ha rendesen meg tudják csinálni a harcrendszert benne...

Akor ajánlom figyelmedbe a Final Fantasy VII-et
. Epic story, epic battles, epic characters. Minden amit leírtál megegyezik az FF VII-el. 
Say 'what' again!

nem kell annyit előtte ülni. én sportolok, motorozok meg mindent csinálok. játszani csak este 1-2 óra, meg hétvégén 4-5 óra elég is bőven. régen még suli alatt napi 8 órákat tudtam játszani, ma már kinőttem belőle 
persze ha eredményes akarsz lenni akkor sok játékóra kell, de én sosem azért játszottam, hanem a szórakozásért 
[ Szerkesztve ]

Gondolom, hogy nem kell hozzá sok idő, csak mire mindent megcsinálok : karakter, pontok elosztása, fejlődés stb. mind értékes órák mennek el. Én ehelyett haverokkal megyek meccset nézni!
Valamiért engem soha nem kötött le az MMO ipar. Túl sok a macera vele.
Say 'what' again!

az a jó ha sok a macera, el lehet vele tölteni az üres órákat. meg nem teszem le pár óra múlva, mint a mai single játékokat. én már csak mmo-zok, most épp eve online 
meccset én is nézek, játszani nem akkor kell mikor mást is lehet csinálni, hanem ha éppen nincs semmi dolog, mondjuk téli estéken 
[ Szerkesztve ]
Példa: fizeted a havidíjat a kábeltv-re is, mégsem aggódsz amiatt, mert nem nézel 7/24 valamit benne 
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

Én pont az ellenkezőét vallom.
Kevés macera, leülök a fotelba, kontrollert a kézbe, és csak játszok és játszok. Assassin's Creed 2 huszonegy óra volt. Három nap alatt megvolt
. Napi 7 óra megállás nélkül, kicsit kikészített, de megérte! 
Say 'what' again!

3600 low-n, 1600 high, adatlapnal "Config 2"
erosen VGA limitas vagyok es csak 4 magot hasznal ki a 8bol 

Kicsit...régóta játszom már rpg-kel (valamint egyéb játékokkal) és az FFVII-et már akkor toltam amikor megjelent. Ettől függetlenül köszönöm az ajánlást.^^

Oh, elnézést ez lemaradt:
Full HD-n high beállításon 3800 pontott kapott a gépem.^^ Szerintem nem lesz probléma a futattással.

4329 high-on, csak én érzem kevésnek ?? 
Am várós a gamma ! Ez lesz a köv mmo amivel játszani fogok !
CE tuti befigyel, idén úgy sem lesz más gamma ami le fog kötni...
(jövőre talán diablo3)

A Project Offset fejlesztésének leállítása pedig nagy hülyeség volt 
remélem lerohad a döntéshozók kislábujja !
[ Szerkesztve ]
Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!
Egy MMO eleve végtelen.
Nem nagyon tudnám magam rávenni arra, hogy olyasmivel játsszak, ami pár nap alatt kivégezhető.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

Gondolom azért nem lövöd ki kapásból a Single játékokat. Engem pont azok kötnek le, élvezhető történet, szinte benne érzem magam. 
Say 'what' again!

Tudok én neked annyit ajánlani még. Nem tudom rendelkezel-e valamilyen Sony konzollal? Attól függ, ha van akkor mindenképp próbáld ki a Vagrant Story-t. Jimessor666 pajtás ajánlotta nekem is, és szenzációs.Ha tetszett az FF VIII? Akkor ez is fog. 
Say 'what' again!
(#38) Necroman_Mk2 válasza errorcode06 (#34) üzenetére
4392 pont = "Fairly High Performance - Capable of running the game on default settings. Consider switching to a higher resolution depending on performance."
Egyébként a pontozás ott van a cikkbeli benchmark oldal legalján.
Honnan tudod, hogy unalmas, amikor még nagyon senki se játszott vele? 
Majd miután nyáron elindul a béta.

? Már voltak tesztek mindenhol. Nézz körül az interneten. Panaszkodnak, hogy lassú és unalmas, még egy mmo-hoz képest is. Valamint ismerem a SQUARENIX mostani politikáját és amint egyre inkább látható minden egyes termékükben manapság, a csili-vili nagyon a toppon van, de a tartalom kárára ment a dolog...
Jómagam már nagyon meguntam az "állj oda és nézd, hogy ütik egymást" játék beállítását. Semmi igazi képesség nincs benne. Nézz utána a TERA-nak. Ott ha dodge-olsz, akkor TÉNYLEG elkerülöd az ellenfél ütését, nem holmi stat fogja azt eldönteni.
Természetesen aki nem szereti az "anime-s nuku ruha a lányokon" annak nem ez lesz a megváltója, de ettől függetlenül érdemes egy tekintést tenni, hisz nem is akárkik és nem is akárhogy fejlesztik azt a játékot...

Írtam is h részemről a 8 is az. 
In Vino VeritaS
Nem. Egyszerűen nem játszom velük 
Hát ez valami eszméletlen gyönyörű hűha..
Jó játéknak tűnik, de biztos nem fizetek elő.

Ezek szerint alacsonyabb felbontáson elég szépen profitál a 4 cpu magból, nálam ugyanis 2979 pont lett két maggal és HD4870 kártyával, high-on viszont 2026 pontot kaptam.
Amúgy nagyon szép lett a játék és 1920x1080-ban is jól futott az alacsony pontszám ellenére, néha-néha röccent be a tömegjeleneteknél. Ha lesz ingyenes trial biztos kipróbálom.
2902 pont lowon
1511 pont highon, de ez nem biztos hiteles, lévén a képernyő fele lelógott a monitorról
úgy néz ki a 3870 még mindig bőven elég 1280ra.
4 magot töltéskor terhel szépen, akár 85% is volt nálam (q6600@3.0), viszont játék közben marad 35-55% között.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Hát nekem sem megy 5850-nel..
''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''
Ott az Eve Online, ott offline is tanul a karaktered.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***