a 2. gép nagyon tetszetős.jól felszerelt kis gépek lettek.vki meg tudja esetleg mondani,hogy ezekben a gépekben is szereplő webkam ugyanúgy szívja az aksit mint a nagygépekben lévő? csak mert megnevezésre ugyanaz a kamera...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
muxi-muxi
(fanatikus tag)
Én elhiszem, hogy minden vásárlói réteget le kell fejni, de nem lehetne mondjuk ezeket a kisgépeket is valami normális chipsettel ellátni? Gondolom HD-nál ez is beköhög. (A nyakamat pedig ráteszem arra, hogy a memóriák órajele is le van fojtva még a névleges alá is - az én D150-esemben a 533-as modulok 400-on ketyegnek. LoL) Mondjuk legalább WiFi fronton léptek egyet. A külső szép, a vinyó elég (senki nem ezen fog játék iso-kat tárolni, meg HD ripeket), a LED-es képernyők képe tényleg nagyon szép.
Gondolom ennél azért innovatívabb is lenne az ACER, ha az intel nem kötné meg a kezét.
[ Szerkesztve ]
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
Szerintem mostanában (értsd: egy-két éven belül) ez a trend megszűnik, hogy minden netbook egyforma.
Az INTEL is lazított a dolgon, és fog is (konkurencia jön), OS-ek is végre egyre több van (W7, Android, Chrome, Linux, stb...), és valószínűleg hamarosan combosabb VGA-kkal is kijön majd néhány típus.
És remélem a "nyálas-fényes-műanyag" és a "tükrös-kijelző" korszak is csak egy rossz emlék marad nemsokára!
IMHO.
Mire jó az, hogy a gyártók a hagyományos notebookokból 8 féle modellt csinálnak, netbookból meg mindenki 63 félét, ráadásul hardveresen 95%-ban egyformát? Lassan csak a divatszínek követése miatt dobnak piacra újabb és újabb netbookokat évente 12x.
Nem rossz, de az árát majdnem sokallom egy ilyen gépnek...
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

zazahoho
(őstag)
hát igen, árban lehetne kevesebb
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Viszi a hd-t
de azt a kijelzői nagyon elfelejthetnék már mert lehetetlen rajta böngészni. ha Netbook akkor normális kijelző!!! nem 1024x600 
Nekem elég jó szokott lenni az a felbontás.
Nem hiányzik, hogy fél óra után kifolyjon a szemem az apró HD betűktől!
Az oldalak többsége meg 1024-es szélességre van belőve, tehát pont jó.
Sosem értettem ezt a HD-mániát netbook-oknál.
Az akksit is csak enné... 
(#2) muxi-muxi kollégának mondtam a hd-t
engem az a 600 as felbontás zavar. nem lehet normálisan rajta böngészni.
16:9 filmezésre és ne netbookba!

Silentfrog
(őstag)
Kiváncsi vagyok mikor célozzák meg a drogos alkoholista retardárt réteget, /a gép ütésállo vizállo és haza megy magátol ha elvesztik/
Ha a suzukit lefujják pipacsszinűre akkor fiatalos lesz?
Kitalálhatnának valami ujjat már.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

lpc
(kvázi-tag)
És milyen lehet a nem fiatalos? Csirkefarhát akciókat dob reklám bannerekben, vagy mi? 

Silentfrog
(őstag)
Hát ez az! Az öregeknek szánt notebook az ,hogy néz ki? 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

ddekany
(PH! addikt)
Elve az egész film és bármilyen net- vagy notebook téma olyan, hogy bár nyilván jobban néz ki rajtuk a HD mint az SD, ha valaki valamennyire érzékeny a képminőségre, mind a kettő ocsmány. Ezeknek a hordozható gépeknek ugyanis rendszerint nagyon gyenge a kijelzője a sötétebb tartományokban (mert sokkal világosabb a fekete rajtuk mint asztali monitorokon), ami pedig filmnél fontos lenne.

Joachim21
(fanatikus tag)
Egy ilyen gép lassan sima netezésre is kevés lesz. 300$ egy nagyon rossz forintárfolyammal számolva úgy kb 90.000HUF, de kérdezem én nem megéri akkor már 140.000-et adni egy "normális" gépért, ami nem hal meg pl. egy filmlejátszástól?
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

sbazsi
(PH! kedvence)
a hírek szerint a D260 is két operációs rendszerrel lesz ellátva, amelyek közül az egyik a jól ismert Windows 7 lesz, míg a másik szerepét az Android tölti be
ezt most hogy, boot managerrel az elején választok?
más: intel atomos netbookra rá lehet valahogy tenni androidot? 
szerk: mit találtam?!
Download Google Android for your PC
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???
Személy szerint nem vennék 12"-nál kisebb gépet, de azok meg rohadt drágák. Elég egy kétmagos atom szinte mindenre, HD-t nem tudom miért erőlteti mindenki... 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)