Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) sHe3p

sHe3p
(lelkes újonc)

a 2. gép nagyon tetszetős.jól felszerelt kis gépek lettek.vki meg tudja esetleg mondani,hogy ezekben a gépekben is szereplő webkam ugyanúgy szívja az aksit mint a nagygépekben lévő? csak mert megnevezésre ugyanaz a kamera...

(#2) muxi-muxi

muxi-muxi
(fanatikus tag)

Én elhiszem, hogy minden vásárlói réteget le kell fejni, de nem lehetne mondjuk ezeket a kisgépeket is valami normális chipsettel ellátni? Gondolom HD-nál ez is beköhög. (A nyakamat pedig ráteszem arra, hogy a memóriák órajele is le van fojtva még a névleges alá is - az én D150-esemben a 533-as modulok 400-on ketyegnek. LoL) Mondjuk legalább WiFi fronton léptek egyet. A külső szép, a vinyó elég (senki nem ezen fog játék iso-kat tárolni, meg HD ripeket), a LED-es képernyők képe tényleg nagyon szép.

Gondolom ennél azért innovatívabb is lenne az ACER, ha az intel nem kötné meg a kezét.

[ Szerkesztve ]

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#3) geezer válasza muxi-muxi (#2) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem mostanában (értsd: egy-két éven belül) ez a trend megszűnik, hogy minden netbook egyforma.
Az INTEL is lazított a dolgon, és fog is (konkurencia jön), OS-ek is végre egyre több van (W7, Android, Chrome, Linux, stb...), és valószínűleg hamarosan combosabb VGA-kkal is kijön majd néhány típus.
És remélem a "nyálas-fényes-műanyag" és a "tükrös-kijelző" korszak is csak egy rossz emlék marad nemsokára!

IMHO.
:R

(#4) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Mire jó az, hogy a gyártók a hagyományos notebookokból 8 féle modellt csinálnak, netbookból meg mindenki 63 félét, ráadásul hardveresen 95%-ban egyformát? Lassan csak a divatszínek követése miatt dobnak piacra újabb és újabb netbookokat évente 12x.

(#5) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz, de az árát majdnem sokallom egy ilyen gépnek...

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#6) zazahoho

zazahoho
(őstag)

hát igen, árban lehetne kevesebb

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#7) szuper-t válasza muxi-muxi (#2) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Viszi a hd-t
de azt a kijelzői nagyon elfelejthetnék már mert lehetetlen rajta böngészni. ha Netbook akkor normális kijelző!!! nem 1024x600 :W

(#8) geezer válasza szuper-t (#7) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem elég jó szokott lenni az a felbontás.

Nem hiányzik, hogy fél óra után kifolyjon a szemem az apró HD betűktől!
Az oldalak többsége meg 1024-es szélességre van belőve, tehát pont jó.

Sosem értettem ezt a HD-mániát netbook-oknál.
Az akksit is csak enné... :F

(#9) szuper-t válasza geezer (#8) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

(#2) muxi-muxi kollégának mondtam a hd-t
engem az a 600 as felbontás zavar. nem lehet normálisan rajta böngészni.
16:9 filmezésre és ne netbookba!

(#10) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Kiváncsi vagyok mikor célozzák meg a drogos alkoholista retardárt réteget, /a gép ütésállo vizállo és haza megy magátol ha elvesztik/
Ha a suzukit lefujják pipacsszinűre akkor fiatalos lesz?
Kitalálhatnának valami ujjat már.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#11) lpc válasza Silentfrog (#10) üzenetére

lpc
(kvázi-tag)

És milyen lehet a nem fiatalos? Csirkefarhát akciókat dob reklám bannerekben, vagy mi? :F

(#12) Silentfrog válasza lpc (#11) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Hát ez az! Az öregeknek szánt notebook az ,hogy néz ki? :DDD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#13) ddekany válasza geezer (#8) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Elve az egész film és bármilyen net- vagy notebook téma olyan, hogy bár nyilván jobban néz ki rajtuk a HD mint az SD, ha valaki valamennyire érzékeny a képminőségre, mind a kettő ocsmány. Ezeknek a hordozható gépeknek ugyanis rendszerint nagyon gyenge a kijelzője a sötétebb tartományokban (mert sokkal világosabb a fekete rajtuk mint asztali monitorokon), ami pedig filmnél fontos lenne.

(#14) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

Egy ilyen gép lassan sima netezésre is kevés lesz. 300$ egy nagyon rossz forintárfolyammal számolva úgy kb 90.000HUF, de kérdezem én nem megéri akkor már 140.000-et adni egy "normális" gépért, ami nem hal meg pl. egy filmlejátszástól?

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#15) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

a hírek szerint a D260 is két operációs rendszerrel lesz ellátva, amelyek közül az egyik a jól ismert Windows 7 lesz, míg a másik szerepét az Android tölti be

ezt most hogy, boot managerrel az elején választok?

más: intel atomos netbookra rá lehet valahogy tenni androidot? :F
szerk: mit találtam?! :D Download Google Android for your PC

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#16) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Személy szerint nem vennék 12"-nál kisebb gépet, de azok meg rohadt drágák. Elég egy kétmagos atom szinte mindenre, HD-t nem tudom miért erőlteti mindenki... :(

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#17) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

ennyi notebook-os hírt , komolyan mondom nem értem minek nyomatják be őket ! ezen kívül semmi normális hardver hír vagy teszt nincs ... tök uncsi :(((

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.