Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) jocek91

jocek91
(tag)

elég bóvli :Y

i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black

(#2) baluka26

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Budget Skullcandy.
Még a Skullcandy is hulladék, hát még ez...

The world outside can burn in flames.

(#3) djculture válasza jocek91 (#1) üzenetére

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért itthon az ára se ennyi lesz:) hs5 as hulladékokat is 3000 felett árulják mert génius.

[ Szerkesztve ]

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#4) Lorenzo9

Lorenzo9
(PH! addikt)

Ezek sosem tanulnak,hogy semmit nem érnek el addig,amíg nem cserélnek márkanevet?Bár nem tudom,milyen cuccok ezek,de a Genius márka a Tescós egérpadot,a 790ft-os egeret és a hasonló árú egyszerhasználatos billentyűzetet juttatja észbe,a semmiresejó 400ft-os headsettel együtt,és ezen semmivel nem fognak tudni változtatni.
Ha komolyat akarnak,találjanak ki valami frappáns nevet a nem hulladék kategóriának.
A kínai melegítőt se veszem fel az utcára a "xing pang peng" felirattal akkor se,ha a világ legkényelmesebb cucca,és ingyen adják...

[ Szerkesztve ]

★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

(#5) Kapszaicin

Kapszaicin
(kvázi-tag)

Volt pár Genius eszközöm, egyikkel sem voltak komolyabb minőségi problémák, van egy régi headsetem a Geniustól mikrofonos 8 éven át tökéletesen működött, a mikrofon és a hangszórók is jó minőségek voltak! Egyáltalán nem rossz a Genius, ne a SH? Sony, harman kardon, meg hasonló magasabb árú termékekhez hasonlítsátok már, mindenhol megjelennek, és összekeverik egyesek a mercit a suzukival......

(#6) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jel/zaj aránya pedig 113 dB körül van
jel/zaj aránya viszont 102 dB-es

Ez nem jel zaj arány, hanem 1V-on mért hangnyomás. Kérném javítani, mert tök nonszensz.

[ Szerkesztve ]

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#7) Georg17

Georg17
(tag)

Az én Genius fülesemnek a hangminősége remek, pedig maga a füles úgy néz ki, mintha átmant volna rajta egy úthenger. Elég viseltes már szegény.
A Genius egerem pedig egyenesen zseniális.
A Genius hangfalaimmal is nagyon meg vagyok elégedve.
Gondolom most jönnek majd a válaszok, hogy azért mert igénytelen vagyok, vagy mert még nem volt szerencsém minőségi cucchoz.
Várom szeretettel a válaszokat. Úgyis fülest kell vennem hamarosan. Az agyonhasznált meg marad tartaléknak.

(#8) h-yle válasza Georg17 (#7) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Szerencséd volt. Mondjuk a Genius hangfalaimat én is szeretem.

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#9) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

5k-ért rendeltem Skullcandy lowridert. Ez meg 4k amcsiban?....

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#10) e00dgy válasza Georg17 (#7) üzenetére

e00dgy
(tag)

A hangfal merőben más mint a fejhallgatója.
Hallgass bele egy Sennheiserbe egy jó minőségű zenével.
Rögtön megtudod hogy a Genuis fejhallgatódnak a hangminősége nem remek :) Ja és nem azért mert te igénytelen lennél. Egy Mediamark-ban láttam olyat ami nekem is van 12000 ért.
6 éve a fülesem, rengeteget kibírt, csak mostanra tört szét a pántja, amin nem is csodálkozom.

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

(#11) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

tényleg gagyi

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#12) Georg17 válasza e00dgy (#10) üzenetére

Georg17
(tag)

Köszi a választ. de a tegnapi vihar nem tett jót az autónak. Lesz rajta némi javítani való, úgyhogy fülest egy darabig nem veszek. :(

(#13) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Igazán adhattak volna kicsivel több kábelt hozzá.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#14) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Elég gagyi már a gyári fotók alapján is. Cirka ugyanennyiért hozzá lehet jutni egy RHS200-hoz, ami nem ennyire "gémer" külsejű, ráadásul plüss párnákkal szerelték. Nem kérdés melyiket választanám ebben az árszegmensben :P

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#15) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ilyenekre fölösleges pazarolni az alapanyagot.
Látná a természet, sírva fakadna szerencsétlen...

+: az oké, hogy keletkeznek hulladékok melléktermékként, de minek kell őket gyártani is "főtermékként"??? - ezt sose fogom megérteni.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.