Brutális gépek, annyi biztos, kinézetre és belsőre is. Szépek. 
PH semleges
Keresek HALOTT Skullcandy Skullcrusher-t! Vagy csak egy darabját! VAGY ELADÓ!
775-ös Félkonfig / ASUS P5K SE/EPU / Core™2 Duo E4600 2.4GHz / 4GB Kingmax 800MHz
CrossFire híd. Flexibilis, új, 6 cm a két csatlakozási pont közt.
SÜRGŐS! Abit IS7-E2 S478 - Csak hátlapja van! Ha kell van proci-ram-hűtő-táp is.
SPEEDLINK APEX / Bluetoothos kisebb fajta egér, ideális hordozhatókhoz.
Brutális gépek, annyi biztos, kinézetre és belsőre is. Szépek. 
PH semleges
Hát hajrá. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Te jó ég
ennyi pénzt egy ilyen gépre szerintem hülye, aki ezt megveszi

hát, ömerikában biztos van rá kess.
Ha jól emlékszem az Originnél pakoltam össze kiváncsiságból egy ilyen gépet, 1300000 felett volt valamivel... kinti fizuval ez egy brutálabb 18. szülinapi ajándák vagy hasonló.
Azt is érdemes megjegyezni, hogy az idehaza darabokból összerakva se lenne annyi.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
1,3milla nem semmi én most raktam össze egyet csak úgy kíváncsiságból, de az 1,5milla körül volt de 4db 5970-benne, full víz meg stb 
Na ja, aki komletten vesz gépet, az nem nagyon ért hozzá. Tipikus gazdagék cucca.
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D
Na pont amikor láttam a ciket, gondoltam, hogy alap 1-2-ben a vízhűtés. 
Egyébként kimaradt az Alienware abban is tuti már elérhető a Fermi. 
Ha 10 év garanciával adják még korrekt is lehet, erről nem tettek említést a cikkben valamiért.
New world...old thinking...IBM T60;)
Vagy aki nem akar szórakozni az összeszereléssel, nem akar elcseszni órákat a szerelgetéssel, nem beszélve arról, hogy erősen igényesebb az összeszerelés, amit magad el tudnál végezni (lásd pl. utolsó), meg van "egybe" garancia. Kérdés, hogy kinek ér meg +1 vagy +20 vagy +50%-ot...

ezekkel már a NASAT is, le lehetne nyomni
----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

A Digital Storm hozzám vághatna 1 masinát 
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
Mondjuk az tény hogy ha pénz nem számítana akkor simán vennék ilyen egybe gépet. bár lehet cseréltetnék pár alkatrészt a gyártóval. 
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

Lasd alma juzerek, nem? Piszka off, en is magamnak pakolom ossze a gepemet altalaban, es nem sok tarsasag van, akinek (weblap attekintese utan) megbiznek a munkajaban, de volt mar, hogy beleneztem egy konfigba, es sajat erobol tobbe lett volna osszerakni - meg ugy is, hogy mindent onnan szereztem volna (UK-n belul), ahonnan a legolcsobban megkapom, tehat ha par cucc elszall, akkor hatfele megyek a garival. Nem beszelve arrol, hogy a "hozzaertesnek" is van tobb szintje, en siman utananezek a hozzavaloknak, hogy ne vegyek olyan VGA-t, amit utana a proci nem hajt ki, vagy tul sok a monitoromhoz. Ennek ellenere (bar a neten egy csomo info van, es siman meg lehet tanulni tuningolni) nem szivesen allnek neki huzgalni a gep bajszat. Ha ok megcsinaljak, akkor vallanak ra garit is, ami megint nem mindegy. Utoljara - es teljesen utolso sorban - ha sunt sz*rok, sem tudom ugy elrendezni a kabeleket, hogy buszke legyek ra. Eldugom oket, ha kell, de a kezugyessegem egyenlo a nullaval, a harisnyazassal elmegy egy csomo ido, es a vegen soha nem lesz olyan szep, mint ahogy par profinak osszeall - nyilvan: ok ezt csinaljak napi 8-10 oraban.
Az elso haziko elkepesztoen jol nez ki.
I <3 Razer Mantis Control.
Ezért mondtam, hogy vagy nem ért hozzá és ezért egybe veszi, hogy ne kelljen vele foglalkozni, vagy lusta (ebben az esetben ez gazdagot jelent) hogy kiad sokkal több pénzt 1-2 óra szerelés elkerülése miatt.
bigz: azért az nagyon ritka eset, hogy olcsóbb a komplett konfig mint ha darabokban vennéd (és nem különböző boltokban) de persze előfordulhat.
[ Szerkesztve ]

Meg ha jól emlékszem, olvastam róla valahol ,hogy mi nem a A,B,C kategóriás alkatrészekből összeállított alaplap és videokártyákból kapunk. Azokat csak a nyugaton található "gépösszerakók" kapnak. Ezért a nagy árkülönbség.
Amúgy a Origin ház festése nagyon tuti.
Digital Storm Black|OPS, ez igen így lehet a Fermit hűteni, már csak egy 1,5KW -os táp neki és mehet a game.
(bevallom egy kicsit irigy vagyok,mert nekem soha nem lesz ilyen.)
[ Szerkesztve ]
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
meg egy új villanyóra ![;]](/dl/s/v1.gif)

Az uccsó gép az nagyon brutál
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Főleg hogy 4db 5970 nem is müködik együtt, max 2 
[ Szerkesztve ]
igen? 

origin háznak valóban iszonyat szép a festése
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

Érdekelne, hogy a 3 utas SLI-hez vajon melyik tápot mellékeli az Origin - tudom, hogy egy 1 Kw-os már tartósan elbírja, de mégis, vajon melyik modell mellett tették le a voksukat hozzá?
[ Szerkesztve ]
brutál...
nagy szépek, és még teljesítményben se utolsó
szerintem 1.2KW ThermalTake Power Supply itt
Az miszkoncepció, hogy valaki azért veszi egybe, mert vagy nem ért hozzá, vagy lusta. Tedd oda a "nincs rá fölösleges 2-3-4 órája" kategóriát is, akkor ok.

Kizárt, hogy ennyiért 3 nokedli év lenne rá a garancia!
szerintem életfogytig! 
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
Nekem az a kikapcsolódás ha szétszedhetem meg összerakhatom 
Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

Origin Genesis házikó nagyon bejön! 
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
Ne feledjük el ezek mellett, hogy nem csak a hardvert veszi meg ezért a pénzért, hanem az elég durva supportot is. Nálunk hajlamosak ezt elfelejteni, de kint nincs minden sarokban egy vérpisti, aki egy kóla vagy sör kedvéért rendbeteszi a gépet. Mezei ember venni akar egy gépet, használni, és ha van valami gond vele, hívni a szerelőt...Az alap origin-hez is lifetime support és 1 év alkatrészcserés (felárért 2-3 év) gari jár... Ugyanez a Dell-nél is... haver Dell notija behalt, hívta a supportot, felvették (!
), lebeszélte, még aznap elmentek a notiért, elküldték Németországba, majd talán harmadnap kézbe vissza is kapta... Szóval kézből kézbe 3 nap... na ezt kell sokszor megfizetni a gyárilag összerakott rendszerekben. Van akinek szüksége van rá, van akinek csak hasznos, van aki megoldja maga... a vásárlón múlik, hogy mit akar megfizetni...
azért ezek a festett házak nagyon bejönnek 
[ Szerkesztve ]
Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user
jó kis gép de ennyit valahogy...
inkább veszek belőle 1 házat

Jó kis gépek 
Adok, veszek, üzletelek.

De szépek!
Ilyen konfigom csak akkor lesz ha rám szakad a nemzeti bank.... 
"MOSH TO KILL!"

nem semmi gépszörnyek 
"Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni."
Kiáslak alóla ha nekem is veszel 1 et ![;]](/dl/s/v1.gif)

Okés benne vagyok felezzük a pénzt... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"MOSH TO KILL!"

Én "kissé" sokallom az árat. Annyiból már egy igen karaj gépet lehetne építeni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Namost akinek nincs feleslege 2-3-4 órája az nem vesz gémergépet 
Dehát mind1, biztos azért készülnek ezek is mert fogynak. Tehát kereslet van rá.
[ Szerkesztve ]
Szépek-szépek, de én nem vennék előre összerakott gépet.
Jobb az ha az ember maga teszi össze. Csak fantázia és pénz kell hozzá 
Amúgy tényleg brutálisak.
C:\Privátot előbb észreveszem!...
Nettó baromság, még ha sámlival tompítod is az élét.
Amúgy a Maingear rendszerek mintha cirka négyszáz buck mínuszról indulnának az itt feltüntetett árhoz képest.
[ Szerkesztve ]
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Biztos jók valamire 
.::www.megadanceradio.hu::.
Deszép az a genesis kuckó 
A hírhez meg ehe 
És a sittet is ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nyakamat rá, hogy cipelni sem jó egy ilyet 
[ Szerkesztve ]
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

A garancia nem egy haszontalan dolog. De nézzük már meg mekkora árú gépről beszélünk?
Így ha valaki ezt meg tudja fizetni szerintem úgysem fogja 10évig használni, ergo a garanciát sem fogja kihasználni szerintem.
Összeszerelést meg én cáfolnám, mert kis kézügyességgel és érdeklődéssel eziránt, meg lehet csinálni szépen a ház belsejét, amikor gépet rakok össze nekem ez külön örömet jelent.
Persze nem mindenki egyforma.

Köszi!

Valaki legyen olyan kedves (főként alkatrészboltokban, szervizekben dolgozókra gondolok most) és erősítse, vagy cáfolja már meg ezt az urban legendet, hogy ide csak gagyit hoznak minden cuccból. Már csak azért is érdekelne, mert Én általában éppen azért veszek a fontosabb alkatrészekből (pl.: alaplap, táp) premium kategóriás cuccot, de nem feltétlenül a legüberebbet, hogy tovább, jobban bírja a gép és megbízhatóbban működjön. Nekem eddig bevált, tehát nem igazán érzem ezt a Zs kategóriás alkatrész problémát. Olyannal viszont már találkoztam, hogy egy-egy alkatrész lényegesen kevesebbet bírt az olcsóbb osztályokból.
Az egybegépeknek tőlünk nyugatabbra abszolút létjogosultságuk van, mert van rá fizetőképes kereslet és általában nem igazán foglalkoznak azzal, hogy mekkora plusszal bír a gép ára egy házilag összeépítetthez képest. A support odakint meg annyira természetes, hogy fel sem merül az a kérdés, mennyire drága, vagy drágább ezért az adott konfig. A minőségi összeszerelést és a szakértelmet pedig tisztességesen fizetik, nem úgy mint itthon. Gondolom ebben a szervizben dolgozó fórumtársak tudnának mesélni, de a saját szakmámban is csak a "keccsölés" megy fillérekért egy csomó esetben. Szóval ezért is drágább itthon viszonylatban egy ilyen gép.
Windows - buta tömegtermék, OSX - agyondesignolt sznob, Linux - kocka "lego"-rendszer. Nagy általánosságban, akkor melyik a jobb OS? ;)

Lehet , hogy Urban Legend , de írtam is hogy "olvastam róla valahol". Semmilyen megerősítő linket nem tettem mellé.Lehet ,hogy csak kitaláció. Ezért elnézést kérek. 
De ami igaz ,hogy találkoztam már olyan alaplappal ami F4 (F5,F6) -es bios után nem volt képes 16x pci-ex módra. Csak 8x -osra.F3 -as biost vissza rakva ment rendesen. És ugyanezzel a típussal volt problémája másnak is. Mondjuk ezt kint nyugatabbra kicserélték volna minden szó nélkül. Nálunk meg marad a fejvakarás. De most már abba hagyom , mert nagyon off lesz. 
[ Szerkesztve ]
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"