Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Brutális gépek, annyi biztos, kinézetre és belsőre is. Szépek. :K

PH semleges

(#2) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát hajrá. :DD

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#3) Gery15

Gery15
(őstag)
LOGOUT blog

Te jó ég :Y ennyi pénzt egy ilyen gépre szerintem hülye, aki ezt megveszi

(#4) strar válasza Gery15 (#3) üzenetére

strar
(kvázi-tag)

hát, ömerikában biztos van rá kess.
Ha jól emlékszem az Originnél pakoltam össze kiváncsiságból egy ilyen gépet, 1300000 felett volt valamivel... kinti fizuval ez egy brutálabb 18. szülinapi ajándák vagy hasonló.

(#5) TESCO-Zsömle válasza strar (#4) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az idehaza darabokból összerakva se lenne annyi.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#6) Gery15 válasza strar (#4) üzenetére

Gery15
(őstag)
LOGOUT blog

1,3milla nem semmi én most raktam össze egyet csak úgy kíváncsiságból, de az 1,5milla körül volt de 4db 5970-benne, full víz meg stb :))

(#7) JoolsNOS válasza TESCO-Zsömle (#5) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ja, aki komletten vesz gépet, az nem nagyon ért hozzá. Tipikus gazdagék cucca.

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#8) D4rkAv3ng3r

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Na pont amikor láttam a ciket, gondoltam, hogy alap 1-2-ben a vízhűtés. :D
Egyébként kimaradt az Alienware abban is tuti már elérhető a Fermi. :K

(#9) Chaser válasza JoolsNOS (#7) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha 10 év garanciával adják még korrekt is lehet, erről nem tettek említést a cikkben valamiért.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#10) LordX válasza JoolsNOS (#7) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy aki nem akar szórakozni az összeszereléssel, nem akar elcseszni órákat a szerelgetéssel, nem beszélve arról, hogy erősen igényesebb az összeszerelés, amit magad el tudnál végezni (lásd pl. utolsó), meg van "egybe" garancia. Kérdés, hogy kinek ér meg +1 vagy +20 vagy +50%-ot...

(#11) Sn00k

Sn00k
(őstag)

ezekkel már a NASAT is, le lehetne nyomni:)

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#12) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

A Digital Storm hozzám vághatna 1 masinát :DDD

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#13) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk az tény hogy ha pénz nem számítana akkor simán vennék ilyen egybe gépet. bár lehet cseréltetnék pár alkatrészt a gyártóval. :U

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#14) bigz válasza JoolsNOS (#7) üzenetére

bigz
(tag)

Lasd alma juzerek, nem? Piszka off, en is magamnak pakolom ossze a gepemet altalaban, es nem sok tarsasag van, akinek (weblap attekintese utan) megbiznek a munkajaban, de volt mar, hogy beleneztem egy konfigba, es sajat erobol tobbe lett volna osszerakni - meg ugy is, hogy mindent onnan szereztem volna (UK-n belul), ahonnan a legolcsobban megkapom, tehat ha par cucc elszall, akkor hatfele megyek a garival. Nem beszelve arrol, hogy a "hozzaertesnek" is van tobb szintje, en siman utananezek a hozzavaloknak, hogy ne vegyek olyan VGA-t, amit utana a proci nem hajt ki, vagy tul sok a monitoromhoz. Ennek ellenere (bar a neten egy csomo info van, es siman meg lehet tanulni tuningolni) nem szivesen allnek neki huzgalni a gep bajszat. Ha ok megcsinaljak, akkor vallanak ra garit is, ami megint nem mindegy. Utoljara - es teljesen utolso sorban - ha sunt sz*rok, sem tudom ugy elrendezni a kabeleket, hogy buszke legyek ra. Eldugom oket, ha kell, de a kezugyessegem egyenlo a nullaval, a harisnyazassal elmegy egy csomo ido, es a vegen soha nem lesz olyan szep, mint ahogy par profinak osszeall - nyilvan: ok ezt csinaljak napi 8-10 oraban.

Az elso haziko elkepesztoen jol nez ki.

I <3 Razer Mantis Control.

(#15) JoolsNOS válasza LordX (#10) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezért mondtam, hogy vagy nem ért hozzá és ezért egybe veszi, hogy ne kelljen vele foglalkozni, vagy lusta (ebben az esetben ez gazdagot jelent) hogy kiad sokkal több pénzt 1-2 óra szerelés elkerülése miatt.

bigz: azért az nagyon ritka eset, hogy olcsóbb a komplett konfig mint ha darabokban vennéd (és nem különböző boltokban) de persze előfordulhat.

[ Szerkesztve ]

(#16) Televan

Televan
(senior tag)

Meg ha jól emlékszem, olvastam róla valahol ,hogy mi nem a A,B,C kategóriás alkatrészekből összeállított alaplap és videokártyákból kapunk. Azokat csak a nyugaton található "gépösszerakók" kapnak. Ezért a nagy árkülönbség.

Amúgy a Origin ház festése nagyon tuti.

Digital Storm Black|OPS, ez igen így lehet a Fermit hűteni, már csak egy 1,5KW -os táp neki és mehet a game. :R (bevallom egy kicsit irigy vagyok,mert nekem soha nem lesz ilyen.)

[ Szerkesztve ]

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#17) Gery15 válasza Televan (#16) üzenetére

Gery15
(őstag)
LOGOUT blog

meg egy új villanyóra ;]

(#18) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Az uccsó gép az nagyon brutál

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#19) RI/OS válasza Gery15 (#6) üzenetére

RI/OS
(őstag)

Főleg hogy 4db 5970 nem is müködik együtt, max 2 :D

[ Szerkesztve ]

(#20) Gery15 válasza RI/OS (#19) üzenetére

Gery15
(őstag)
LOGOUT blog

igen? :D

(#21) DeltaPower válasza Televan (#16) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

origin háznak valóban iszonyat szép a festése

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#22) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Lenyűgözőek..

(#23) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Érdekelne, hogy a 3 utas SLI-hez vajon melyik tápot mellékeli az Origin - tudom, hogy egy 1 Kw-os már tartósan elbírja, de mégis, vajon melyik modell mellett tették le a voksukat hozzá?

[ Szerkesztve ]

(#24) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

brutál...
nagy szépek, és még teljesítményben se utolsó:D

(#25) Gery15 válasza Angel1981 (#23) üzenetére

Gery15
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem 1.2KW ThermalTake Power Supply itt

(#26) LordX válasza JoolsNOS (#15) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az miszkoncepció, hogy valaki azért veszi egybe, mert vagy nem ért hozzá, vagy lusta. Tedd oda a "nincs rá fölösleges 2-3-4 órája" kategóriát is, akkor ok.

(#27) pottyantós válasza Chaser (#9) üzenetére

pottyantós
(senior tag)

Kizárt, hogy ennyiért 3 nokedli év lenne rá a garancia! :DDD szerintem életfogytig! :)

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#28) CsiguszMaxim válasza LordX (#26) üzenetére

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem az a kikapcsolódás ha szétszedhetem meg összerakhatom :U

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#29) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Origin Genesis házikó nagyon bejön! :K

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#30) Menthirist

Menthirist
(őstag)
LOGOUT blog

Ne feledjük el ezek mellett, hogy nem csak a hardvert veszi meg ezért a pénzért, hanem az elég durva supportot is. Nálunk hajlamosak ezt elfelejteni, de kint nincs minden sarokban egy vérpisti, aki egy kóla vagy sör kedvéért rendbeteszi a gépet. Mezei ember venni akar egy gépet, használni, és ha van valami gond vele, hívni a szerelőt...Az alap origin-hez is lifetime support és 1 év alkatrészcserés (felárért 2-3 év) gari jár... Ugyanez a Dell-nél is... haver Dell notija behalt, hívta a supportot, felvették (! :D), lebeszélte, még aznap elmentek a notiért, elküldték Németországba, majd talán harmadnap kézbe vissza is kapta... Szóval kézből kézbe 3 nap... na ezt kell sokszor megfizetni a gyárilag összerakott rendszerekben. Van akinek szüksége van rá, van akinek csak hasznos, van aki megoldja maga... a vásárlón múlik, hogy mit akar megfizetni...

azért ezek a festett házak nagyon bejönnek :D

[ Szerkesztve ]

Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user

(#31) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

jó kis gép de ennyit valahogy...:D inkább veszek belőle 1 házat:D

(#32) Arni90

Arni90
(kvázi-tag)

Jó kis gépek :B

Adok, veszek, üzletelek.

(#33) Janika!2

Janika!2
(fanatikus tag)

De szépek! :B Ilyen konfigom csak akkor lesz ha rám szakad a nemzeti bank.... :DDD

"MOSH TO KILL!"

(#34) mrzolee86

mrzolee86
(kvázi-tag)

nem semmi gépszörnyek :)

"Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni."

(#35) szuper-t válasza Janika!2 (#33) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Kiáslak alóla ha nekem is veszel 1 et ;]

(#36) Janika!2 válasza szuper-t (#35) üzenetére

Janika!2
(fanatikus tag)

:DD Okés benne vagyok felezzük a pénzt... ;]

"MOSH TO KILL!"

(#37) dízelracer

dízelracer
(őstag)

Én "kissé" sokallom az árat. Annyiból már egy igen karaj gépet lehetne építeni. ;]

(#38) JoolsNOS válasza LordX (#26) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Namost akinek nincs feleslege 2-3-4 órája az nem vesz gémergépet :DDD
Dehát mind1, biztos azért készülnek ezek is mert fogynak. Tehát kereslet van rá.

[ Szerkesztve ]

(#39) Komcsi

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szépek-szépek, de én nem vennék előre összerakott gépet.
Jobb az ha az ember maga teszi össze. Csak fantázia és pénz kell hozzá :)
Amúgy tényleg brutálisak.

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#40) Kopi31415 válasza JoolsNOS (#38) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nettó baromság, még ha sámlival tompítod is az élét.

Amúgy a Maingear rendszerek mintha cirka négyszáz buck mínuszról indulnának az itt feltüntetett árhoz képest.

[ Szerkesztve ]

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#41) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Biztos jók valamire :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#42) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Deszép az a genesis kuckó :U
A hírhez meg ehe :C

És a sittet is ;]

Nyakamat rá, hogy cipelni sem jó egy ilyet :C

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#43) 8nemesis8 válasza LordX (#10) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

A garancia nem egy haszontalan dolog. De nézzük már meg mekkora árú gépről beszélünk?
Így ha valaki ezt meg tudja fizetni szerintem úgysem fogja 10évig használni, ergo a garanciát sem fogja kihasználni szerintem.
Összeszerelést meg én cáfolnám, mert kis kézügyességgel és érdeklődéssel eziránt, meg lehet csinálni szépen a ház belsejét, amikor gépet rakok össze nekem ez külön örömet jelent.
Persze nem mindenki egyforma.

(#44) Angel1981 válasza Gery15 (#25) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Köszi!
:R

(#45) ElEvEn11 válasza Televan (#16) üzenetére

ElEvEn11
(tag)

Valaki legyen olyan kedves (főként alkatrészboltokban, szervizekben dolgozókra gondolok most) és erősítse, vagy cáfolja már meg ezt az urban legendet, hogy ide csak gagyit hoznak minden cuccból. Már csak azért is érdekelne, mert Én általában éppen azért veszek a fontosabb alkatrészekből (pl.: alaplap, táp) premium kategóriás cuccot, de nem feltétlenül a legüberebbet, hogy tovább, jobban bírja a gép és megbízhatóbban működjön. Nekem eddig bevált, tehát nem igazán érzem ezt a Zs kategóriás alkatrész problémát. Olyannal viszont már találkoztam, hogy egy-egy alkatrész lényegesen kevesebbet bírt az olcsóbb osztályokból.

Az egybegépeknek tőlünk nyugatabbra abszolút létjogosultságuk van, mert van rá fizetőképes kereslet és általában nem igazán foglalkoznak azzal, hogy mekkora plusszal bír a gép ára egy házilag összeépítetthez képest. A support odakint meg annyira természetes, hogy fel sem merül az a kérdés, mennyire drága, vagy drágább ezért az adott konfig. A minőségi összeszerelést és a szakértelmet pedig tisztességesen fizetik, nem úgy mint itthon. Gondolom ebben a szervizben dolgozó fórumtársak tudnának mesélni, de a saját szakmámban is csak a "keccsölés" megy fillérekért egy csomó esetben. Szóval ezért is drágább itthon viszonylatban egy ilyen gép.

Windows - buta tömegtermék, OSX - agyondesignolt sznob, Linux - kocka "lego"-rendszer. Nagy általánosságban, akkor melyik a jobb OS? ;)

(#46) Televan válasza ElEvEn11 (#45) üzenetére

Televan
(senior tag)

Lehet , hogy Urban Legend , de írtam is hogy "olvastam róla valahol". Semmilyen megerősítő linket nem tettem mellé.Lehet ,hogy csak kitaláció. Ezért elnézést kérek. :R

De ami igaz ,hogy találkoztam már olyan alaplappal ami F4 (F5,F6) -es bios után nem volt képes 16x pci-ex módra. Csak 8x -osra.F3 -as biost vissza rakva ment rendesen. És ugyanezzel a típussal volt problémája másnak is. Mondjuk ezt kint nyugatabbra kicserélték volna minden szó nélkül. Nálunk meg marad a fejvakarás. De most már abba hagyom , mert nagyon off lesz. ;)

[ Szerkesztve ]

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.