Vajon milyen márkájú winyó lehet benne?!

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Vajon milyen márkájú winyó lehet benne?!

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Softwaresen gyorsítják az USB 2.0 fizikai áteresztőképességét? hmmm
oké és z most mire jó?
fizikai480mbit-ből sosem lesz több.:S vagy lehet a winyó tehetetlenségét küszöbölnék ki a kis progival?

tömörítéssel dolgozik
szóval lecsökkenti az adat méretét és adott idő alatt így több jut át nem a fizikai korlátokat tolja ki
én arra lennék kiváncsi ez menyivel növeli meg a cpu terhelést
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

És ehhez a tömörítéses mókához kell majd valami külön driver, jól gondolom?
"Danger! Avoid death!"

"Ebben a winchesterhez kapott három szoftver egyike, a Turbo speed program lesz a segítségünkre."
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Azért az érdekelne, hogy egy AVI-val vagy a család JPG-képeivel hogyan boldogul ez a "gyorsítás". Mert ugye a külső winyókon legtöbbször a jól tömöríthető DOS-os könyvelésünket szoktuk cipelni..... 
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
És ez a gyakorlatban is tökéletesen működik? vagy csak egy újabb reklámszöveg?

Értelemszerűen csak PR.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Mekkora marketing bullshit. Büntetést érdemelnének. Inkább lenne rajta esata port...
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

700 megából csinál 701-et kábé (-:
akárkivót'tevótá
Pedig jól néz ki
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Fizikai 480 mbit (60 MB/s) ?
Az az elméleti sebessége....
30-35 MB/s -nél USB 2.0át soha nem láttam működni a gyakorlatban
Szal ja parasztvakitás kb ez a turbó kisvinyó.. ez se megy többet 30-35 MB/s nél tuti, azt meg tudja az összes.. ahol nem, ottmeg béna fajta vmejik oldalon az USB vezérlő. kb.
"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

500mb 30k-ert. ennyiert boven kapsz egy wd mybook 1tb-t e-sataval.
Viszont az utóbbit elég macerás hordozni a tápkábelével, adapterével...
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
Nekem van egy OnMemory keretem, benne egy WD merevlemezzel a kék sorozatból.
Egy USB port elegendő tápot ad a működéséhez.
A sebesség növeléséhez elegendő engedélyezni a tömörítést az USB merevlemez NTFS fájlrendszerben. A helymegtakarítás mellett növekszik a látszólagos sebesség.
(Már amelyik fájlnál lehetséges a tovább tömörítés.)
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

Ez ilyen nesze semmi fogd meg jól!
Ha tömörít akkor eszi a CPU-t, eleve az USB-ről másolás is "kicsit" terheli a CPU-t
Itt meg egy hordozható 2.5" HDD-s rackről beszélünk, amit javarészt az emberek azért vesznek mert a notebook mellé nem árt nagyobb tároló...
Ilyen technológiát (szoftvert) külső tápos rackekhez kellene csinálni...mert így még kevésbé lesz működő az a gép akkuról...szvsz 
.::www.megadanceradio.hu::.
de az sosem lesz ilyen gyors USB-n mint ez

Zsír cucc, de a mókusok a turbótól megvakulhatnak és az amúgy sem olcsó vinyó után nem maradna pénzük szemészetre 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

"akár a negyedével"
Tehát akkor max. 2%-al gyorsabb. 
[ Szerkesztve ]
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

pofás ,tetszik. 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

de most mondták, NTFS file tömörítéssel 
azért vicces, hogy mikkel próbálják bebombázni az emberek agyát... sztem az ilyenekre a legtöbben AVI-kat, JPG-ket, MP3-akat tesznek, már tömörített anyagokat...
aki irodázik, excel file-ok doksik, pdf-ek annak talán elég egy iciripiciri pendrive is a maga 8-16gigájával... de hát miket beszélek, mikor már elérhető a 256 gigás pendrive is 
biztos vannak olyanok, akik ilyen mennyiségben hordoznak jól tömöríthető anyagokat, de nem hiszem hogy olyan réteget képviselnének akiknek érdemes lenne ilyet gyártani... ez inkább csak marketing rizsa
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.
Nálad is több GB-os txt fájlok vannak a külső vinyón?
Veszettül gyorsul, ha a Verbatim módszerét alkalmazom, akár 25 %-ot is!
Bár egy ismerősöm azt mondta, hogy ha az ingyenes 7-Zip tömörítést használom, akkor akár töredékére is csökkenhet az átviteli idő. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Nekem a notimon van táppal ellátott esata. Sőt, minden új notin van. Nem kell több kábel, mint usb-hez.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Hitachi HTS545050B9A300
-De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...
Jó az aláírásod
A sajátodnál rendben is van, de ha olyan gépre akarsz másolni, amelyiken nincs, csak usb? Akkor van egy 3.5"-os levélnehezéked.
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Usb-Esata átalakító és csókolom, jobbakon meg Esata melett van Usb is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...
Eleg szep cucc. Jo lenne egy ilyen rohangalasra ket varos kozott.
powerd by mango, no more droid
Mire mész az átalakítóval? Úgyanúgy 35Mb\sec-al másolna... 

Jó kis cuccos 
Telefon : 70-403-8474

Anélkül meg 0-val. Arról beszélt, hogy nem minden gépen van eSata.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Igen, de átalakító nélkül még rádugni sem lehet az USB-re 
[ Szerkesztve ]

Gyakran mondják nekem, nem én találtam ki. 
-De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...
Elvesztettétek a fonalat srácok
WD MyBookról volt szó. Az azon lévő USB-t minek akarjátok eSatára alakítani? 

Nem mi vesztettük el, a sebességről volt szó, így került szóba az eSata. Szó sem volt arról, hogy USB-t eSatára kéne alakítani, épp az elleknezőjéről beszélünk (nem "kell" értelemben), de bízom benne, hogy ezt is félreérted 
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.