Akármilyen jó is lesz... Ventilátor egy routerben? Kösz nem...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Akármilyen jó is lesz... Ventilátor egy routerben? Kösz nem...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Betmenes routert minden lakásba! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Én is így érzek, ez az aktív hűtés nem valami jó választás, nem biztos hogy én ezzel a hűtéssel be merném vállalni hosszú távra, mert bizony ez először hangos lesz utána megáll illetve ennek a takarítása sem egyszerű.
Bízok abban hogy lesz ebből egy passzív hűtésű verzió is mert akkor érdekelne.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Menyit fogyaszt ha így kell hűteni?
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Passzolok, de hogy ez így nagyon nem jó az biztos.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Broadcom router Ralink adapterrel? 
Routerben 4 centis venti? 
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

Ezután jön a vizesblokkos router?
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

A passzív változart feláras lesz. 
(#9) freestailo

Na szép, routerből még nem volt gémer tudomásom szerint 
Amúgy elfogadnám, venti ide vagy oda.
Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!
Mennyire vagytok ti képben a routerekkel kapcsolatban? Mert elég sok ezzel foglalkozó tweaker úgy kezdi, hogy rácsap egy ventilátort, feljebb piszhálja az adási energiát és máris sokkal komlyabb stabilitást, sávszélt és hatótávolságot ér el. Bizony, a komolyabb router processzorok is szeretnek megeledni, ha meg vannak hajtva, és sokszor a router is attól viselkedik fircsán, hogy túlmelegedet...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Négy éve teszteltem az első gamer routert 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Aránylag képben vagyok, de azt ne akard már megindokolni hogy ez így jó és ez hosszútávon jó megoldás ott ahol nagyon nem szeretik piszkálni a routert.
Régebben volt a Linksys wrt54GL routerem és ott ezt a tuningot én is eljátszottam, de vissza lett alakítva, mert nem hozott akkora többletet ami megérte azt hogy bizonyos időnként bizony az aktív hűtés miatt szét kellett szedni hogy kitakarítsam belőle a port, és bizony ha nem is nagy de volt a ventilátornak hangja.
az ezen a szinten álló mikrotikek elvannak venti nélkül.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Van egy D-Link routerem, 5 gigabites porttal, 250 Mbps WAN-LAN átvitellel. Fogalmam sincs, hogy milyen proci van benne, de a nyári kánikulában sem volt meleg, csak langyos, pedig a 120/10-es UPC vonal általában ki van terhelve.
Egy otthoni routerbe szerintem nem kell ventilátort tenni. Főleg mert az emberek nagy része nem arra tervez, hogy 1 év múlva hallható, 2 év múlva hangos lesz a venti, aztán egyszer csak megáll. Sokkal jellemzőbb, a megvesszük és használjuk amíg megy vagy amíg képes kiszolgálni az előfizetett sávszélességet.
De ott van pl. a Cisco PIX-501 vagy ASA-5505, ami már nem otthoni felhasználásra szánt, mégsem tartalmaz ventilátort.
Azért meg ne legyen már benne ventilátor, mert a vásárlók elenyésző része feljebb tekeri az adóteljesítményt.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

boradcom, micorsd, ez valami új tekknológia lesz a' anusban 
no offenz, tudom, csak elírás. 
Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

Azért meg ne legyen már benne ventilátor, mert a vásárlók elenyésző része feljebb tekeri az adóteljesítményt.
Meg aztán az egyrészt törvényellenes másrészt meg sajnos növekszik a zajszint is, valamint instabillá válik, tehát én nem nagyon babrálnám a ruoterem inkább rakok egy Repetort és kész, ha akkora a lakás vagy a kertben is kell.
És arra nem gondoltál, hogy pontosan az az "elenyésző" réteg a célcsoport?
Aki meg nem akar bele, megveszi a nemgémer verziót ugyanebből.

Egy Cisco WRVS-4400N boldog tulaja vagyok. Nem egy belépő szintű cucc, de a lakás egyik végéből a másikba biztosít stabil kapcsolatot 9 hálózati eszköz számára (ebből 7 WiFi-n megy) és nincs benne se venti, se egyéb csilli-villi. Ergó szerintem ez ilyen formában teljesen értelmetlen, akkor már inkább cserélje le az antennákat mondjuk egy 5 dBi-sre. Olcsóbb is, biztonságosabb is, takarítani se kell a belsejét és akár egy lakótelepet is elláthat WiFi-vel. 
[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

Igen, attól hogy a proci órajelét emeli attól még nem lesz nagyobb a lefedettség, ahhoz jó antenna kell.
viszont a rendesebb wlan kártyák kimenő teljesítményét lehet szabályozni, attól már lesz nagyobb lefedettség is meg meleg is.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
Úgy látom elfogadható árban akkor lesz 450-es router USB porttal, amikor majd a TP-Link kijön valami hasonló modellel.
Nem tudja valaki, mikorra ígérik a sajátjukat? Kémfotókat már láttam róla, meg bullshitet, hogy 2011 Q3-Q4-ben már lesz, de ezt leszámítva semmi.
Dchard

Inkább felejtenék már el egyszer a 100 LAN-t.
Azt azért megnézném hány user vesz 40k-ért routert csak otthoni felhasználásra...
Az Asus routerhez meg annyit, hogy sose vennék ventivel ellátott routert otthonra, nem kell még egy plusz zajkeltő eszköz.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
egyet is értenék, ha nem ez lenne az eredeti cikkben: "1x gigabit WAN port and 4x gigabit LAN ports." 

Kémfotó? Kint van a TP-Link weboldalán.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

Nem erre a routerre értettem hanem úgy összességében, persze hogy egy ilyen csodától a minimum az 1000 LAN.

Nem egy újkeletű dolog "gamer" routert csinálni. Régen adtam el ilyet is. 2004 végén jelent meg a motyó.
[ Szerkesztve ]
Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

Akkor már inkább +10k-ért egy hőcső nagy passzív bordával. És akkor hú, meg há, innovatív, meg minden.
A microSD aljzatot pedig szerencsésnek érzem kívülről is megközelíthetőnek elhelyezni. Így garvesztés. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Hát, spec 1&1 pont ad 200+€-s routert alapból a kuncsaftoknak. vagyis venni sem kell.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Cisco EPC3925-ös modem/router-em van,úgy éreztem melegszik,így rádobtam egy 8cm-es ventit kivülről,alacsony fordultszámom,egy kis adapterrel,most hideg,azt nem tudom hogy jobb-e tőlle,de engem megnyugtat.
(ez a router-modem szinte teljesen nyitott,minden irányból,így ventivel nagyon jól jár benne a levegő)
........."Ártani,nem használ" 
[ Szerkesztve ]
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

a VR-Zone egy korai sample-t szedett szét és szivárogtatott ki...
nem ilyen lesz a végleges, egyedül a külső borítás, ami 100 %-ban megmarad...
jupiiii