Végre kezdenek elterjedni az USB 3.0-ás csatlakozóval szerelt termékek?!
A "SanDisk Cruzer Edge és Ultra" annyira nem tetszenek, de a "Lexar Echo MX és ZX" annál inkább! 

Végre kezdenek elterjedni az USB 3.0-ás csatlakozóval szerelt termékek?!
A "SanDisk Cruzer Edge és Ultra" annyira nem tetszenek, de a "Lexar Echo MX és ZX" annál inkább! 

69 MB/s-os tempó az már komoly 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Az a vicc hogy adják ezeket a szar USB 2.0-ás ultrákat feléron merthogy ez huszonx MB/sec. Csak a leggagyibb USB 3.0-ás is jóval többre képes. Mikor állnak már le a kettesekkel????
2 + 2 != 5

van akinek elég az is,de gondolom raktáron van még belőle pár vagonnal ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Kiváncsi leszek az intel light peak megoldására is, állítólag már tömeggyártás előtt van.
Mondom én! Hekk a lelke mindennek!

EZ a komoly, nem a 69 MB/sec!
TRON addict
Alakul ez, lassan megéri beruházni egy 3.0-ás USB-re.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1
A Lexar Echo ZX egész jónak tűnik, pont ilyesmit keresek normális sebességgel (vettem egy hasonlóan aprót másik márkában, de az kemény 3 MB/s-el tud írni).
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

az OWC ezzel az erővel kifejleszthetett volna egy mini-PCIe-es verziót, hogy ne legyen vele egyedül az Intel.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Ugyan már, az is smafu a 370MBps-os pendrive-hoz képest... 
Tetszik, hogy a Transcend pendrive, annak ellenére, hogy usb3-as, alig drágább, mint a normálok. A többi viszont, még itt az usb3 korában felárat kérni ilyen vackokért, amik még az usb2 korlátát sem érik el...

Olyan már rég van, Eee-k néhány generációjában, majd utána sok más netbookban is (pl. Dell mini9-ben is, meg talán valamelyik hp-ban is) ilyenek voltak; s néhány gyártó készített is miniPCIe SSD-ket (Supertalent biztosan, úgy emlékszem Runcore is, meg még néhányan).

ez már komoly,de gondolom amikor fizetsz a pénztárnál,ugyanilyen sebességgel pakolod ki a az ezreseket 

Lehet hasonlo meretut es formajut micro sd olvasot kapni. Ha gyors kartyat teszel bele, gyors.
usb3.0 + raid + pendrive = fincsi 
4 sale http://tiny.cc/aprok
Hol-milyet?
Abból csak nagyobbat láttam eddig. (Azért kell ilyen apró, mert ezt benthagyhatom a notiban akkor is, ha bepakolom a táskába.)
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Az nekem is tetszik, csak félek, hogy elhagynám, annyira kicsi. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Tartsd bedugva 
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál
Ennyi erővel le is nyelhetném akár.
Bár, akkor is 'elhagyom'...
"I see the diamonds, but you only see the rock"
az tényleg nem semmi és "csak" 50 euró
a hírben szereplő transcend usb3 elég olcsónak ígérkezik
a 16 gb-os kb 7000 ft átszámítva olcsóbb mint sok usb 2 -es és gyorsabb is ugyanazon a csatlakozón
nekem is van egy a-data n005 16 b -os usb 3 asom ami usb 2 -őn gyorsabb mint sok usb 2 ultra sebességü pen
nem éri már meg a jelenlegi árakon usb 2 -est venni
[ Szerkesztve ]
A probléma az, hogy egyrészt az USB2 az elterjedt szabvány, más részről meg elég nagy a szakadék az USB2 és az USB3 között:
Nekem van egy USB2-es Corsair 32gigás pendrive-om, ami nem volt olcsó, és olvasásban hozza is az elvárható 25-28MB/s-ot, de írásban az az 5-6MB/s elég gyatra.
Nem értem, hogy ha tudnak gyártani 100MB/s-mal írható pendrive-ot, akkor hogy nem sikerült csinálniuk olyat, ami az USB2-t felkoppantja?
Azért az USB2 is tud olvasásban 33-34MB/s-ot írásban meg 25-28-at, de ilyen pendrive-ot még nem nagyon láttam.
Peddig az elfogadható árkategóriában lévő 16-32gigásmodelleknél elég lenne az USB2 sebessége is, ha ki tudnák maxolni...
Dchard

"A probléma az, hogy egyrészt az USB2 az elterjedt szabvány, más részről meg elég nagy a szakadék az USB2 és az USB3 között:"
De még mindig azért elterjedt az a szar mert még mindig azt nyomatják. Kismillió USB 2-es eszköz jön ki manapság is, laptopok, stb-k még mindig USB 2-vel. Ha anno (talán már másfél két éve is kész a szabvány?) nem gyártottak volna több 2-es eszközt már rég elterjedtebb lenne a 3-as és jóval olcsóbb.
Milyen szakadék? Nem értem mire gondolsz mert aztán olyat nem fejtettél ki USB 2 és 3 között csak a kettest említetted.
2 + 2 != 5

A-data pd7 30/20.

Én is ilyenből vettem 2 gigásat, de vagy 4 éve, ma már szinte beszerezhetetlen (főleg nagyobb)...

Kb fel eve neztem a 8-ast. Ha jol emlekszem 7k volt. De most mar 11k-ert van 16gb-s usb3-as.
például engem az ára jobban izgat mint az hogy nem huszon hanem hatvanx MB/s-al másol...