Kicsit, drága, de használtam biztos megveszem majd 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Kicsit, drága, de használtam biztos megveszem majd 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

A ferritgyűrűt hova és hogyan érdemes felrakni?
Helló. Azt írjátok, az utolsó tesztnél a ház szellőztetését, lekapcsoltátok, de a grafikonon mindháromnál az szerepel, hogy a ház szellőztetése működik.
[ Szerkesztve ]

Én azért megnéznék benne egy 5870-et, hogy befér-e, esetleg egy X2-t... ;)
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

A Gigabyte Triton házam belseje pontosan ugyanígy néz ki, leszámítva, hogy a rögzítők fehér színűek.
Alapvetően nincs is semmi probléma vele, kivétel talán a merevlemezes szekció. A tesztben leírtaknak egy kicsit ellentmondva, nálam az előző WD és a mostani Hitachi winchesterem is jóval hangosabb volt, amikor a csúszkákkal rögzítettem őket. Ezért ezt egy gumis megoldással váltottam ki, amit szerencsére mindenféle átalakítás nélkül, könnyedén sikerült véghez vinni, köszönhetően a fiókon lévő sok lyuknak.

Egész pofás, de a Casetek-emet nem cserélném le rá.
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

Totál átlagos, kicsi ház, baromi drága logo-val.
A nagy "oldalkerék" ha tönkremegy (elkezd zajongani)?
Biztos, hogy nem lesz hozzá cseredarab, vagy ha igen, akkor nem emberi áron.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

a belseje 100%-ban megegyezik egy cooler master sileo 500-éval (illetve gondolom, további egyéb ugyanilyen cm házakéval, gondolom a cm gyártja nekik)
Inkább ugyanaz gyártja nekik a belet, mint aki a Cooler Masternek (vagy másoknak).
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

nem rossz kis házikó , pozitív dolog hogy 4usb van rajta felül + 1 satas valami is.. de azért az én cooler master centurion 590emre nem cserélném!!!!!!

A ház kábeleit (bekapcsoló gomb, reset gomb, power led, hdd led) kell összefogni egy kupacba és egyszer áttekerni a gyűrűn.
A ház: "kicsit" drága és fapados a vázszerkezete.
sálálé

Javítottam a képet, most már helyes.
"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!
Drága kicsit, viszont annyira nagyon nem is tetszik. A főnixes venti nekem bucsus hatást kelt, a bele az nagyjából rendben van.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Kár, hogy papírból készült... 21k-ért már lehetne 1mm-es lemezből is.
Si vis pacem, para bellum.
Ennyi pénzből egy CM690-es még mindig jobb választás!
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

jó kis kúckó... 
Skizofrén vagyok, és én is...

Nekem első blikkre egy pentagramnak tűnt a vörösen világító rész. 
Gondoltam is, h vmi "satanic version", de aztán láttam, h főnix. 
Ráadásul az a bazi nagy venti sem ér sokat, ha forróbb a ház belseje (a tesztek alapján), egy olyan háznál, ahol nem mentek rá erre a vérpistike csalogató designra és 2 kis oldalventivel oldották meg. (Amúgy annyira nem csúnya, viszont nem is szép... Casetek-et azért veri designba, az überronda.
)
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

Így is több mint 20Kg ...
Nem lehet az annyira vékony anyag, vagy mégis?

Press any key to continue ...

Mármint 21k HUF. Tömegre 9kg.
nem tetszik, de amúgy jó háznak tűnik. cm690 részemről is inkább, bár porszűrő ott nem mindenhol van.
szerintem is elég gagyi a kinézete, és belül sem egy nagy eresztés. a cipész maradjon a kaptafánál: inkább gyártsanak tápot, az jobban megy nekik.
meg amúgy is Lian Li rulz
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Na igen, azok házak a javából, bár drágábbak is... 

Én nem drágának mondanám őket, hanem túlárazottnak.

Szép és jó ház lehet
Engem csak most az érdekelne hogy a front venti az csak helsy vagy van is benne venti?
Ugyan is előnyösnek és hasznos dolognak tartom a vincsik előtti ventit
Mostani házamban is van egy 8cm venti 3 éve megy semmi baja de néha már zajos egy kicsit a portol
soha nem portalanitottam a kicsikét
[ Szerkesztve ]
Pioneer Bd 206 Cool Audio Cd, Best DVD, Very Good Blu-Ray!
Óvatosan fogalmaztam... nagyon óvatosan.

Csúnyácska eléggé.
I created Vaapad to answer my weakness: it channels my own darkness into a weapon of the light.

Nem rossz nem rossz, de azert ennyiert mar lehetne elol hatul venti, plusz az oldalso porkavaro.
"Szabályozható sebességű, állítható irányú, 25 cm-es ventilátor piros vagy kék LED megvilágítással"
Hmmm 
.::www.megadanceradio.hu::.
belső magasság prochűtőnél megvan 164mm? a TRUE/IFX szériáknak annyi kell, CM építésűek közül a Cosmos S/Stacker832 emiatt volt problémás légen (a ventiket ki kellett szedni, vagy semmi értelmes léghűtő nem fért be a relatíve alacsony szélesség miatt). a CM690ben pontosan befértek (IFXnél 2mmre volt a ház oldala), de venti már max kívülről lett volna rárakható.
aztán: a táp viszi ki a levegőt alapból, de semmi más (mivel hőmérséglet alapú szabályozásuk van a normálisabbaknak, ezért vagy alacsony fordulaton megy a venti, vagy magaason de akkor már kezd a ház is befülledni): túlnyomás van a házban (kivéve ha be van népesítve a hátsó hely is egy megfelelő erejű ventivel, a videokártyák kifelé nem szoktak többet tolni 25m3/hnál és az is már a csúcsuk).
a táp a prochűtő felül szívja be a meleget, ez a tápok jórészénél csökkentet hatásokot és teljesítményt jelent, szóval szerintem alulra kellett volna rakni. 8pines hosszabbító kábel van, szerintem megér (rossz esetben) egy toldást a tény, hogy kevésbé melegszik a táp.
vicces, hogy elöl nincs venti de van porszűrő, oldalt meg van venti és nincs porszűrő. értem én, hogy fontosapirosled, de azért ennyire? másik dolog, hogy a CM gyári porszűrői a 20k alatti kategóriában (CM690) nem sokat érnek.
az árhoz olyan 2-6kt nyugodtan hozzá kell adni, annyi a plussz két 12es. elölre a vinyókhoz elég egy halk is (sokat egyébként az első venti se számított a 690esnél sem, de a vinyók szempontjából kritikus), hátulra meg preferenciafüggő (jobb minőségű ventik remekül elvannak 3-5Vn is, 12Vn pedig még telejsítményük is van).
a belseje meg elég sivár, de az a CM690nél se volt másképp (sőt, a Cosmosé se szebb
). igazából úgyse azt nézegeti az ember (hűtés miatt az oldala mindig fent lesz), szóval az árkategóriában ez teljesen rendben van.
a hátsó műanyag vackok meg nehezebb kártyáknál problémásabbak lehetnek (3870et gyári hűtéssel még elbírta a 690es), de ezt is lehet csavrozni.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
hőmérséglet - ez még mindig fáj... Nem először látom tőled így leírva.
Helyesen úgy írják, hogy hőmérséklet. 
OFF vége.
[ Szerkesztve ]
sálálé
Van ott pár hiba ezen kívül. Örülj hogy nem nedduddki írását olvasod 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
köszi a javítást. 
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Nekem nagyon tetszik
hol lehet ilyet kapni ?
AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Gigabyte AM3+ GA-970A-D3, 4 GB DDR3 1600 MHZ, HD6670 ,Nézd, ez az én harcom, a remény addig él bennem míg én életben tartom...

Csincsilla a ház, nekem legalábbis nagyon bejön... Majd megyek lopok egyet, mert az ára bár nem katasztrofális, de tényleg sokacska..

Valóban ...
... 9Kg a tömege, de az sem kevés.
Na persze azért lehetne vastagabb lemezből is.

Press any key to continue ...

Nekem fenttartásaim vannak azzal kapcsolatban, hogy egy komolyabb, duplaslotos videokarit megtart ez a gyorszár. Azt jó lett volna megemlíteni, hogy leszerelhető-e, ha csavarozni akarok.
Egyébként nem rossz ház, de drága.
Minden lány, olyan mint a többi lány, E... (Johnny Drama)
Nekem tetszik, de a tetején lévő usb-dugaszhely... rettenet 
XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

Sema fazonja sem az ára nem jó.
Valahogy az Enermax házak nemigazán jönnek be
6 éve volt divat az ilyen számítógépház, és már akkor sem tetszett ez a tupírozott előlap. (Meghatározás: "focsicsa"). A winyó tartója műanyag, semmit nem csillapít, tapasztaltam az M2-ben, de legalább zöld
. Elölről gusztustalan. Az viszont legalább jó, hogy felülre tették a gombokat. Ennyiért árulnak számítógépházat is...
Ez nem vatera. Nem kéne "fixárazni" meg licitálgatni, már vannak aukciós oldalak. Ott tessék aukciózni, ha nem megy a normál apróhirdetés feladása!!! És könyörgöm, JELÖLD MÁR BE, HOL TALÁLHATÓ A TERMÉK!
Átlagos ház, minőségi márkanév, "vastag" árcédula. Nem bejövős! 
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
+1
Nekem tetszik, de az árát tényleg nem találták el, de ez csak akkor lenne frappáns ha táppal adnák, mondjuk +5-6k ért tehettek volna bele valami kellemes enermax tápot is, emlékszem a DTK táp régen piszok drága volt, akartam venni egyet (úgy 7-8 éve) és majdnem annyiba volt mint egy DTK ház táppal együtt, úgyhogy az akkori "borotva" Acorp ment a kukába és lett egy szép kis szolid DTK házikó egy hozzávaló 350 es táppal együtt (ha jól emlékszem 16k volt), nem bántam meg, nagyon sokáig megvolt, aztán valamelyik alaplap miatt végül lecseréltem, de a lényeg hogy mostanában már csak külön adják őket, hogy nagyobbat szakítsanak, de ez egy nagy marhaság, én nem ismerek senkit se aki annyira márka hű lenne hogy külön megveszi ua azt a márkát mindegy milyen drága csak azért hogy "passzoljon", igazán adhatnák egybe is, nekik is megérné... no mind1 is egy picit elkanyarodtam
lényeg hogy szép kis házikó ez elsőre, szerintem...
UpTheBruce!
Pedig a triton sínjein van valami rezgéscsillapító gumiréteg ha jól emlékeszem.
Ennél meg láthatóan nincs. Olyan mint a régi Auróránál, ami jó hangos
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!
Nem egy nagy eresztés, 22FT ér én többet vártam volna.
Van olcsóbban sokkal jobb alternatíva is.
PC-STYLE.hu

a neduddki durva arc 
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

Ugyanerre a belső "vázra" épül a Giga Triton-om, meg még egy sor másik ház...
Mod: ezt már írták 
[ Szerkesztve ]

Egyetértek.
Pl: Cooler Master Centurion - mondjuk az külsőre egyszerű.
CSS (Hun)Bloodkiller
Sőt, mondok jobbat, ez kb 1:1 Enermax Chakra. Tudom mert régóta ilyenem van, és dettó ugyanez, annyi az eltérés hogy ezen gyárilag van 2 hely a víznek, az enyémen meg nincs, de tapasztalatból mondom hogy elég szűkös a hely víz nélkül is
Ja meg hogy az enyémen nincs oldalt venti, de létezett anno belőle ventis válltozat is, csak mikor vettem akkor nem volt épp raktráon Banditnál. Én még 14K-ért vettem. De látom egy kis ráncfelvarrás, és el adják ugyanazt a terméket még1x 
[ Szerkesztve ]
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Én 13-ért vettem a Tritont, abban 2db. 1000rpm-es 12cm-es venti van. Ha azt nézzük, hogy ezt a belsőt sokkal olcsóbban meg lehet szerezni, akkor igazából csak a venti, a design és az Enermax márkanév az, amiért komoly felárat kell fizetni.
[OFF]
Én az egyszerű külső, egyszerű belső miatt választottam a Triton-t. Lehet, hogy sok "felsőkategóriás" házhoz képest szűkös, de az olcsó, párezer forintos házakhoz képest elég nagy (főleg széles), a szellőzése is jobban megoldott.
Ha nem csúcs procit és csúcs VGA-t kell benne hűteni, akkor elég csendes gépet lehet vele építeni.
Én a CM Sileo 500-hoz hasonlóan kibéleltem, plusz az oldallapra kapott egy légterelőt a passzív hűtéses VGA-hoz (CD tok plexiből
), vékony "L" profilból és szilikongumiból készítettem egyedi HDD rögzítő síneket. Első venti 600rpm-en, hátsó 800rpm-en, CPU venti 1000rpm-en, tápventi "alapjáraton" megy, így hűvös is, csendes is...
[/OFF].
[ Szerkesztve ]
nekem elsőre egy komoly probléma látszik körvonalazódni:
ha egy normális cpu hűtőt tesz be az ember, konkrétan a scythe mugen 2-re gondolok, ami ci7 procikat használók körében elég népszerű, igencsak beleütközik az oldalsó lapátkerekekbe ilyen házszélesség mellett. (szerintem...) ha rosszul látom, és nem ér el odáig akkor bocs.
de én pont tegnap előtt a cm 690 házban 2 napja kényszerültem az egyik 12-es oldalventit leszedni ilyen okok miatt. és ez a ház hasonló szélesnek tűnik...
szerk:
megnéztem. ez a ház 3 mm-rel szélesebb (313 vs. 316) a cm690-nél. és elég gáz, ha tuti kis (nagy) ventit kapásból ki kell szerelni. jó-jó, nem kell mugen 2, de akkor is....
szerk2:
habár lehet, hogy mégiscsak elfér, de határeset.... de ha közel kerül a cpu ventihez, akkor eléggé összekavarja a légáramot.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html