Üdvözöljük ezt a kezdeményezést Intel. 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Üdvözöljük ezt a kezdeményezést Intel. 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
De jó,hogy így megerősödött az AMD,még a végén lesz árverseny.... 
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks
Ezt vártam már jó ideje
Csak azt nem tudom, a hatmagosok versenye mennyire érinti majd az alsóbb szegmenseket
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

Ez az! Üssék csak egymást
Az árcsökkentés valószínűleg az olcsóbb szegmenst is érinteni fogja, különben bent ragadhatnak a raktárkészletek 
http://www.spring-gas.hu

Remélem sikerül az Amd-nek egy jó kis konkurenst állítania az intel procijai ellen. Hajrá, hajrá!
Az alsóbb szegmenst fogja leginkább érinteni,mivel annak van a legnagyobb piaca,meg a top kategóriában az Intel verhetetlennek tűnik.
Kiváncsi leszek a 6 magos Phenom II X6 1090T teljesítményére, vajon mire lesz képes az intel C i7 930-val szemben. Azthiszem még megvárom az első tesztet, és utánna döntök milyet is veszek, de egyenlőre nagyon 930-as néz ki.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Gyakorlatilag semmi sem változik! A 870-es eddig sem a kedvező áráról volt híres, mint ahogy a 650-est sem azok vették akik ismerik a tuning szó mögött rejlő tartalmat.
Ami árakat én láttam, az alapján is a Phenom x6 legjobbja valahogy a 930as Bloomfield árába lesz pozícionálva, ha az Intel nagyon félne tőle, akkor csökkenthetné az árakat, ehelyett most kihoz két drágább CPU-t, ezt csak én látom úgy hogy semmi sem fog változni? Hova szívja fel magát az Intel? Akkor lenne ez jó cím, ha a 750K jönne meg.
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
Igen, a felső kategóriában marad az intel uralma,bár nem hiszem, hogy az engem érinteni fog bármikor is.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

Ennek a lépésnek sem látom sok értelmét őszintén megmondom. Biztos hogy nem az I7 870-et venném meg hiába állítható a szorzó. Ha ilyenen gondolkodnék nem 1156-os foglalat hanem 1366 . Bár tesztek még nincsenek de nálam AMD a nyerő ár/teljesítményben mképpen. 

nem érzem, hogy az intelnek fel kéne szívnia magát. abszolút csúcs az övé, a felső kategória is, középen zavar az AMD, ide raktak valamit, hogy borsot törjenek az AMD orra alá.
nem érzem, hogy egyhamar hatalmas árverseny kezdődne. persze számít majd az x6 phenomok kihozatala, mennyi tartalék van technologiai gazdasági értelemben a gyártás során. ha az AMD árral próbálkozik, megy majd az Intel utána, de először az AMD sem fog bagóért 4-6 magosokat árulni.
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

Igen sajnos a nagy ár különbség miatt az AMD a nyerő szerintem is! Bízok benne, hogy az Intel észbe kap és csökkenti az árakat! Bár én mindig is csak Intelt vettem! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Üdv: Zoli

Szerintem az AMD esetleg a Buldozerrel kényszeríthet ki egy árversenyt, az viszont csak jövőre lesz, a másik dolog pedig hogy sokakba annyira rögződött hogy az AMD nem jó csak az Intel hogy nagyon nagyot kell alakítani a megszorongatásra, mondjuk ez nem Európára érvényes, főleg nem a mi zónánkra itt jobban fogy az AMD.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Nekem amúgy édes mind 1 hogy Intel vagy Amd . Aminek jobb a teljesítménye / ára azt veszem. Videó kártyánál is ua van. GTx 260 vs 4870 . Azért lett 4870 mert nem ért meg 20 K+t a 260. Valahogy így gondolkodok.

Az aláírásodból mást szűrök le. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Miért mi nem egyezik azzal amit nyilatkozott ?
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
.."és láthatunk az Inteltől egy gyors árcsökkentést is, ami már hónapok óta várat magára."...
..lassan egy éve lesz, hogy eladtam az E8400-at annyiért, amennyiért vettem, és még most is annyi, amennyiért adtam-vettem. És ez nem hónapok. Ha kihoznak két "hegyezett" CPU-t, azzal a kommersz mezőnyt, ahol a legtöbbet eladja, abszolut nem fogja felkavarni. Szvsz. És addig, amíg konkrétan nem tudjuk, hogy a hat magosok hogyan uzsikálnak "általános" körülmények közt tuning potenciál szempontjából, addig szerintem nem lehet kijelenteni, hogy mi melyiknek a konkurense. Ez az egész haccacáré meg tök felesleges, hisz ha az egyik oldal komoly veszélyben érzi magát, kapásból árat fog csökkenteni. De addig - mint láthatjuk - nem.
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)
Szeretem az árversenyt. Az tök jó, csak mindig kiderül, hogy nem nekünk...
Milyennapvan?
Soha nem nekünk jó, ez evidens. Akinek meg jó, azt nem érdekli, hogy mint részvényes, a 18. yachtjában a navigációért INTEL, vagy ATMEL, vagy akármilyen chip van. A lényeg, hogy nem 17, hanem már 18..
.
de találó eza smiley 

"Nekem amúgy édes mind 1 hogy Intel vagy Amd."
Aláírásában, amik még sem jelentek:
Következő konfig> MSI 890FX-GD70 + AMD Thuban 6Core CPU
Érted? 
De ha hozzá vesszük a következő mondatot: "Aminek jobb a teljesítménye / ára azt veszem.", akkor viszont egyezik, mert valószínűleg ár/értékben meg az aláírásában lévő cucc lesz, jobb, de hát ez majd kiderül.

Ja én arra gondoltam hogy valószínű a Thuban lesz az ár érték nyerő, tehát nem mondott hülyeséget csak egy kicsit előreszaladt.

Juhuhú, árverseny 40+ is.
Az Intel meg ne legyen már ennyire monopol felé hajtó. Így is fölözi szinte a piacot. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4
Csak arra gondoltam, hogy mire magyarisztánba eljut, addigra egyesetleges árcsökkenés teljesen elolvad. 
Milyennapvan?
Az Intel kiad egy-egy szorzózármentes, kétmagos illetve négymagos procit, hogy elterelje a figyelmet az AMD új hatmagos CPU-jairól (amik egyébként mind szorzózármentes, jól emlékszem?). Értem.
Már előre eldöntötte a processzorát, amikor még nem is tudható a pontos teljesítménye. A hozzászólásban meg pont azt ecseteli, hogy csak az ár/teljesítmény arány alapján választ. 
(ezen az nem sokat változtat, hogy feltehetően melyik lesz a nyerő)
[ Szerkesztve ]

Persze nem kérdéses hogy teljesítményben az Intel lesz a nyerő, de ár/teljesítményben 99,9% hogy az AMD, nem csoda hogy előre iszik a medve a bőrére.

Fiúk.
Ezt ami az aláírásban szerepel ne megjelenés napjára értsétek
Nem vagyok egy Hárdkór gémer sőt még csak nem is melózom számtech területen. Ami pedig a jelenlegi konfigomat illeti. Azért lett Intel mert nem akartam Am2+ foglalatot h az új procik meg ne menjenek benne. Ja és perszer a DDR3 vezérlő. Amikor meglett az LGA 775 -Am3 még sehol nem volt. Amúgy AMD-t szerettem volna de mindenképpen kellett mert 1 évig nem volt semmi csak P3 lapostop azzal meg megőrültem már
Szerintem pedig teljesítményben elmarad a Thuban az I7 mögött de nem hagyhatom figyelmen kívül az árát sem. 7-8 FPs-ért meg nem adok 40-50 ezret- Ez a véleményem-.
Ha ez sem jön be akkor eladás és veszek 1 Aplle Laptopot ami még dísznek is jó
.Filmre -zenére.
[ Szerkesztve ]
Söt,én 1 évvel ezelött néztem a Q9550S-es procit 60 körül mára ez 90 e ftba kerül...(0.45 nanos technologia az idö elörehaladtával drágább lesz ??)

Ez csak itthon van így sajnos.
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

Sajnos ez van, a 6 magos AMD tud majd érdemben versenyezni a 4 magos Intellel.
A 6 magos Intel ellen nem tudnak mit küldeni.

Hacsak nem egy 8 magosat. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Azért odébb lesz még az... 

legjobb ár/teljesítmény arány és apple...most akkor hogy is van? 
Na meg filmre-zenére tervezel 6 magost? 
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO
Ez az egész csak presztizs. Az AMD véleményem szerint azzal, hogy lehetővé tette a felhasználóknak egy akár 50 euros lapba belerakni az amúgy is olcsónak számító Quadjait, sokkal többet kaszált, mint az Intel valaha is fog az 1366-os platformal. Mindkettő számít (a presztizs is és a pénz is).
Filmre, zenére ott az asztali lejátszó..
.
[ Szerkesztve ]

Középen az amdt zavarja az intel inkább, mint forditva.
"Intelnél olyan, megfizethető áron megvásárolható CPU..." Csodálatos mondat,jo lenne valamit mutatni is nem csak ilyenek nyilatkozni
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Az lehet de online webshopoknak hála be lehet olcsóbban szerezni alkatrészeket külföldről is. 

Filmre -zenére. Asztali lejátszón hogyan netezel? Meg honnét veszed h nem tudok jó áron Aplle gépet hm? Hozzászólást gyűjtetek vagy mi??, Itt mindenki kiforgatja a másik szavát .

S-es energiatakarékos Q9550et te sosem láttál 60ért idehaza, legfeljebb használtan!
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
De most 90 sztem nem ennyi volt akkor sem ...
70 körül volt áfával mindennel.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Engem az érdekel, hogy a natív 6 magos AMD, vagy az ugyanannyiba kerülő i7-es Intel, ami natív 4, de szálak szerint 8-as, lesz-e gyorsabb 3D renderben.

A 6 magos Intel lesz gyorsabb. 
Engem is csak az érdekel, hogy melyik renderel gyorsabban, ebben a pillanatban is megy a render, és addig nem tudok semmit se csinálni, csak várni.
Már tudni azt, hogy a 6 magos AMD annyiba fog kerülni mint a 4 magos Intel?
Rebesgetik a 200 dodo körüli induló árat. De mi a 4@6-os lehetőségeket várjuk.
.

Az árversenyről...
Már hogyne volna. Csak nem a csúcskategóriában, azt viszi az Intel, annyiért, amennyiért.
De kissé lejjebb igenis komoly árverseny van. Kíváncsi lennék, mennyiért adná az Intel a 775-ös két-négymagosait (vagy bármijeit) AMD nélkül. (Illetve dehogy vagyok kíváncsi.)
Az viszont érdekelne, mit kezdnének az AMD mérnökei, ha az Intel financiális lehetőségeivel, indusztriális hátterével rendelkeznének. (Erre tényleg kíváncsi lennék.)
...már bocsánat...

Ugyanezt csinálnák, ezek a cégek már csak ilyenek. Ilyen helyzetben ez a legjobb amit tehetnek. Kéne egy komoly ellenfél az Intel súlycsoportjához mérten. Akkor lennének erős procik olcsón.

Retailer lists AMD 12-cores - Magny-Cours Opteron X12 6100
Ha harc, hát legyen harc. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Close the World ..... Open the Next!
800 dollárért a 2.4-es 80W ACP-s? Remélem nem elírás egyik adat sem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
ezt szeretem Intel (Y) a nyilvánosságot (Y) nem úgy mint a fermi 
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"