Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a tigrismintás és a hasonló egyedi egerek nem igazán jönnek be, de kinek mi:)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#2) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Pearl LMX-5005 jónak tűnik :K

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#3) Nordic válasza zazahoho (#2) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+1. És még az ára sem vészes.... :K

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#4) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"szenzorja 5000 dpi-s felbontást kínál."

Ekkora vakítást... Max a hülye gyerekek gerjednek erre. Ahogy elnézem mindegyik Pearl egér szimmetrikus kialakítású.

Mit képzelnek ezek? Pearl? A nevemet veszik a tudtom nélkül? Hát, mindjárt perelek! :DDD

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#5) Archer

Archer
(őstag)

Lassan már mindenki egeret gyárt, legalább van választék de ez már a bőség zavara. Amúgy meg Logi vagy Razer, az a biztos :)

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#6) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezektől? :DD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#7) dudika10 válasza bartucc (#1) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ráadásul hamar lekopik a minta. :(

Zowie Gear EC tetszik, de asszem maradok az MS WMO-nál, IMO-nál vagy IME-nél. :)

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#8) Srodney

Srodney
(senior tag)

Marha nehéz lehet egér dizájnernek lenni hogy mindenkinek egyedi egeret tudjanak eladni,de ezek itt eléggé silányak,talán az elsőben van egy kis fantázia,vagy csak a praktikusság :S ...

(#9) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kiváncsi leszek erre a Peral-re. Így látványra elég jónak tűnik, de mindenképp megfogdosnám élőben is. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#10) Jim Tonic válasza dudika10 (#7) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Lekopik a minta? Melyik egérről szokott lekopni? :F

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#11) dudika10 válasza Jim Tonic (#10) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát én az összes eddigi 2-3 évnél idősebb és nem anyagában festett egeret csak lekopott mintával láttam. Logitech MX518 vagy a steelseries wow-os egere, de nagyonrégi MS egeremről is lekopott az ujjak helye, vagy a logitech minta a V400-am tetején.
Ami nem anyagában színes csak festett az lekopik. :(

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#12) Jim Tonic válasza dudika10 (#11) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nagyon kevés mai egér anyagában festett. Néhány matt felületű egereket leszámítva egyik sem. Nekem egyik nem kopott le. Amelyik kopik, nincs normálisan felületkezelve. De magad is megoldhatod lakkal.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#13) superecneB válasza dudika10 (#7) üzenetére

superecneB
(őstag)

Én is így látom. 60 Euro sok érte. Fele ennyiért még el is gondolkoznék rajta.

(#14) F34R

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a4tech mintás egrem is lekopott :(

gyártotott ez a Pearl előtte gamer egereket???, mert az 5000 dpi jónak hangzik de attól még lehet egy vacak szenzor benne

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#15) RexpecT válasza zazahoho (#2) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Nekem is tetszik :).

Walter White is Bad*ss!!

(#16) rii

rii
(PH! nagyúr)

pfff ... 8 gombos? az is valami?

munkatársam úgy bekonfigolta a magic mouse-t, hogy csak ráteszed a kezed, és máris mindent letöröltél, elindítottál,. zoomoltál, felötötltöttél, letöltöttél, kikapcsoltál, megcsináltál.

vagy a klikk, a tap, meg a touch, vagy mi. ezeből lehet 1-2-3-4 újjas, különböző irányban.

győzd megjegyezni ... sztem minimum 50 kombó-szart rá lehet erőszakolni arra az egy egérre,

mindegy
az az egerek netovábbja

akárkivót'tevótá

(#17) HyP3b0y válasza F34R (#14) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Nekem is az X7es, de a vicc, hogy a szürke részből fekete lett és a világosabb szürke X7 felirat pedig teljesen olvashatóan megmaradt, csak vonalaiban :DDD

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#18) szuper-t válasza HyP3b0y (#17) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Pearl LMX-5005 patkányt kiróbálnám

nekem is van x7em 2 is lekopott tény:S
a mostani XL 750BH is kopik lassan de.. fogy eszköz ugyebár

(#19) Predator666

Predator666
(fanatikus tag)

Nekem kicsit olyan erzesem van, mint amikor mindenki akar egy szeletet ugyanabbol a tortabol, de mar kezd unalmassa valni.
Kivancsi vagyok mikor erkezik valami radikalis ujdonsag, mint anno pl a forditott golyos egerek. Mint pl az apple erinteserzekeny egere. Illetve lattam mar olyat is, amihez egyaltalan nem is kell sik felulet.
Na ezekre lennek kivancsi mar vegre! :)

Kivettem, mert volt, kit zavart.

(#20) WolfheartGR válasza dudika10 (#11) üzenetére

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem a két éves Logitech MX518-amon a soft feeling lakkozás (ezt szokták tévesen gumírozásnak nevezni), valamint a dpi állító gombokról a +/- jel, ami nem bírja a kiképzést.
A krómozásnak tűnő márkajelzés valamint minden más teljesen ok.

Most, hogy így jobban megnézem a leváló réteget, marha ratyin néz ki a szentem, el kell követnem vele valamit...

X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.

(#21) Runo

Runo
(őstag)

Márminthogy ez lenne a felpörgés? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#22) he7edik.

he7edik.
(őstag)

Nem is tuttam hogy Heatont Emilnek hívják :D

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#23) devast

devast
(őstag)

Csak én vagyok az aki szerint a Pearl az n+1. bóvli gémer egér ? Jó nagy számok hi-tech kinézet stb..... Ezzel szemben a Zowie... az tényleg gémer egér, jó optikával és megfelelő kialakítással.
tl;dr A Pearl az marketing, a zowie az igazi gamer egér

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#24) h-yle válasza devast (#23) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Kb. Nekem is ez a véleményem. Mondjuk ha már itt tartunk akkor minek a Zowie, ott az MX518... Persze lehet, hogy a SW körítés sokkal jobb ehhez az egérhez, mint a Logihoz.

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#25) dudika10 válasza h-yle (#24) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Viszont, hogy supportban a logi a nyerő arra fogadni merek. :)

(#26) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

A Pearl LMX-5005 kifejezetten tetszik :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#27) Anubiss válasza rii (#16) üzenetére

Anubiss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez melyik egér? Esetleg kép?

*Insert random funny shit here*

(#28) nyunyu válasza Anubiss (#27) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Magic Mouse

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#29) rii válasza Anubiss (#27) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

ilyen képpel tudok már csak szolgálni az előttem szóló által közölt hivatalos oldal után (-: munkatársam konfigolása

akárkivót'tevótá

(#30) lizRRR válasza rii (#29) üzenetére

lizRRR
(őstag)

öhm .. a razer jő egérnek számít? :DDD

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#31) sisakos

sisakos
(lelkes újonc)

Én inkább maradok a régi jól bevált Logitech Mx 310-em nél :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.