Várható, hogy emiatt esni fognak az árak (és talán újra normális áron lehet kapni ddr2 ram-ot)?
[ Szerkesztve ]
(#1) superecneB

Várható, hogy emiatt esni fognak az árak (és talán újra normális áron lehet kapni ddr2 ram-ot)?
[ Szerkesztve ]

Már nem valószínű, hogy a jövőben tavaly nyári áron lehet DDR2 memókat venni... 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

Nem valószínű, asztali vonalon már inkább a DDR3 fog kevesebbe kerülni.
Nem, olcsóbb mostanában nem igen lesz, később meg már nem is ér meg megvenni.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
(#5) superecneB

Nagy kár, nagyon megbántam, hogy anno nem vettem 2x ennyi ramot mert úgy voltam vele, most elég bőven ennyi. 
Nekem a DDR3 vonal nem járható, feleslegesnek tartom lecserélni a mostani Lapom+Ramom szerintem nem nyernék annyit, amennyit rá kéne fizetnem.
+1
I did nothing, the pavement was his enemy!
Én is így voltam, nemrég vettem havertől 2 gigát 6000-ért... Váltott AMD-re, akkor már miért ne AM3, és én meg vettem olcsón a ramot, de azonnal, mert kellett neki a pénz. (igaz, ezeket is én intéztem neki innen anno, ugyanennyiért, szval korrekt voltam, meg kedvezmény is talán belefért így)
Újan nem vennék már DDR2-t...
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Használtan is 2x annyi... Nagyon jól tudják a kedves eladók hogy a 2009ben vásárolt 6000ft ért 2 giga ram most 10 ért 12 ért elmegy.
(#10) Duracellm... válasza superecneB (#1) üzenetére

Nem, a ddr3-nagyon "JÓ" de a kutyának sem kell, ezért magasak a ddr2 árak.
Termigáßor: már van ilyen
8x-os kapacitás és nincs fogyasztás növekedés, ezt nem hiszem el 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
(#11) Termigáßor válasza Duracellm... (#10) üzenetére

azok FB DIMM-ek. nem szerver lapom van csak sima P45 chipsetes.
shield(gun) only...
(#12) Duracellm... válasza Termigáßor (#11) üzenetére

Van olyan gépem amibe belemegy 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)