Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valóban lesz érdekesség dögivel! Az S3 sem piskóta, bár az előző kártyáikat alapul véve a teljesítménytől nem kell nagyon megijedni. Bár ha kellemes csalódás lesz, az még jobb...
Egyre jobban érdekel a Fermi, remélem a megjelenés után hamar lesz róla itt is teszt...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#2) P00By válasza Móci (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Igen, érdekes megoldás az S3-tól :)

(#3) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Az NVIDIA már hivatalosan is megerősítette, hogy a kártya tömeggyártása megkezdődött, így márciusban az üzletek polcaira kerülhetnek az első szállítmányok."

Végre.

Milyennapvan?

(#4) Georgy_KOF

Georgy_KOF
(újonc)

6 monitor...hát azért az már beteg.
A FERMI-vel kapcslatban meg erős fenntartásaim vannak.
5870 rulez :) (5970 majd egyszer)

(#5) Móci válasza Georgy_KOF (#4) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amíg nem lett kipróbálva, szerintem felesleges lesajnálni. Majd kiderül úgyis, megérte e várni, vagy nem.

(#6) iSonic válasza D1Rect (#3) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Na igen én is erre vártam ;) Pénztárcákat előkészíteni..

(#7) gb4400

gb4400
(senior tag)

Én személy szerint annak örülnék, ha az S3 márka a hagyományos gamer videokártyák piacán jelenne meg, úgy, mint valamikor régen. Végre nem csak nVidia és AMD-ATI lenne, hanem S3 is. Anno 1999-2000 környékén volt egy S3 Savage4-es videokártyám, s az akkori szinten egész jól lehetett vele játszogatni.

A tejet a tőgyfáról szüretelik!

(#8) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az S3 is beköszön egy új termékkel, mely a multi-GPU-s megoldások felhozatalát színesíti

Ezt hogy kell érteni? :U Több S3 köthető össze SLI/CF mintára vagy dual GPU-s megoldás lesz a kártya?

Én már nagyon várom a Fermit. Legyen igaz, hogy márciusban a boltok polcaira kerül.

Remélem a teszt nem 3 hónapig fog készülni mint az 5970-nek. :(((

Most nézem, igazi fenevad lesz: :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9) Móci válasza gb4400 (#7) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én még 2001 körül használtam egy Savage 4-et (Diamond kártya volt méghozzá!), s elég kellemes kis darab volt, s a Daimond driverrel probléma sem akadt vele szinte soha.
Valóban jó lenne, ha összekapnák kicsit magukat.

(#10) Abu85 válasza tome.jr (#8) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Dual-GPU. Szvsz mindent be fog alázni. ;] Egyébként ráférne már a siker az S3-ra. Ez a DX10.1-es Chrome szériája tényleg nem rossz. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) tsii_H válasza gb4400 (#7) üzenetére

tsii_H
(tag)

hat ez szerintem max abrand marad, de tenyleg nem lenne rossz egy harmadik szereplo, de majd az intel idovel berobban, es akkor lesz nemulass :) az S3 meg megmarad otletes, de nem jatekra valo dolgoknal, mint pl a mostani. arra hogy az s3 is nagy teljesitmenyu videokartyakat gyartson, arra nulla-pont-nulla eselyt latok....

(#12) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Március igazán nincsen már olyan messze, a Fermi elrajtolhat, aztán csak az árára meg a nagyon "innovatív" teljesítményére vagyok kíváncsi. Csak legyen méltó ellenfél, mert aztán már gondok lesznek.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#13) kételkedem válasza Móci (#1) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem még van S3 videókártyám! S3 Savage4 :)

Én az elnevezéseken csodálkozom. Miért kell minden terméknévbe legalább egy "X" ? Az S3 kártyája "Chrome"! Annyi elem van még kihasználatlanul! Lehetne Kobalt, Kadmium vagy akármi. :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#14) Móci válasza tsii_H (#11) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A mostani S3 kártyák valóban nem játékra valóak, de azért remélem ez változni fog. Egy jó erős középkategóriás kártya lenne csak a nagy meglepetés!

Ha már nosztalgia... Eszembe jutott a SiS Xabre 400-as kártyám is. Na, annál szarabb soha sem volt még. :D Volt még mazochista rajtam kívűl más is?

kételkedem: nem semmi! Bár lehet, hogy én is vissza tudnám valahogy szerezni a Diamond kártyát...
Bizony, ott az egész periódusos rendszer, lehet válogatni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15) Georgy_KOF

Georgy_KOF
(újonc)

Nekem is van 1 s3 karim .
Asszem 8 Mb fedélzeti memóriával. 800*600 16 bit Yeah.

(#16) gb4400 válasza Móci (#14) üzenetére

gb4400
(senior tag)

Az első saját PC-t 1998-ban vettem, abban S3 Virge videokártya volt, 4MB RAM-mal. Nem sok mindent lehetett vele játszani, maximum software rendering-ben, de akkor azt is nagyon élveztük.

(#17) spirit007 válasza Móci (#14) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Húúú a szablya... nálam is volt kb. egy fél napig... de inkább gyorsan vissza raktam a gef2MX -est :D

(#18) oPalRx7

oPalRx7
(tag)
LOGOUT blog

az S3 milyen alaplapi feltételekkel megy multi-gpu setupba? sli/CF rendszer kell-e, vagy tisztán szoft tunnelekkel dolgozik?

[ Szerkesztve ]

(#19) Móci válasza spirit007 (#17) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam több hónapot, és legalább 4-5 cserét megélt a kártya! Semmit sem vittem vissza annyiszor gariztatni, mint azt. :D

Amúgy én is egy 8 megás S3-al kezdtem. Nem is kellett nagyon játszani, bár a counter-strike szoftveres módban eldöcögött. :)

(#20) TheChos3nOne válasza D1Rect (#3) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az NV legalább jól csinálja, előbb legyártja, aztán bejelenti, nem úgy mint khm-khm egy 4770 esetében :U

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#21) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon kiváncsi leszek az nVidia Fermi féle üdvöskéire, nem mintha venni akranák :DD . Jó ez amim van. :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#22) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez S3 még mindig próbálkozik. Igazán figyelemreméltó a kitartásuk.

Amúgy ezennel üzenem az S3-nak hogy már igazán kiadhatnának valami új driver-t az Trio 64+ kártyámhoz mert már 11 éve nem jött hozzá semmi új és ez már ecccerűen tarthatalan és felháborító is! :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#23) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nekem is volt S3 Savage 4-es karim 16Mb rammal! :D

Oliverda: Szerintem cseréld le egy TNT-re! Az nV-nek sokkal jobbak a drájverei. :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

Alléz Olympique de Marseille!

(#24) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hoppa, az S3 nem adja fel, majd lesunk amikor kidob valamit a nagyok ellen is vegre :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#25) Móci válasza yakuza.tora (#23) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem 32 megás volt! :P :DDD

Oliverda: Aero supportot is kérj a driverbe Win7-hez... :D

(#26) gb4400 válasza Devid_81 (#24) üzenetére

gb4400
(senior tag)

Az lenne a szép, ha valami arab olajmilliárdos beszállna hozzájuk egy kis tőkével. Erre biztos beindulnának. Az lenne a szép, ha több hónapos hallgatás után egyszer csak piacra dobnának egy DX11-es középkategóriás kártyát. Ha így lenne, lehet, hogy csak kíváncsiságképpen is vennék egyet. De ez valószínűleg csak álom marad.

[ Szerkesztve ]

(#27) atti_2010 válasza Oliverda (#22) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Jó hogy nem minden napra akarsz egy drivert ahhoz a kártyához. :DD

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#28) Móci válasza atti_2010 (#27) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az se rossz ötlet! Kell egy a napos időhöz, kell egy az esős időhöz... :D

(#29) smkb

smkb
(senior tag)

S3 betörés a gamer piacra nagyon nehéz lenne.A mai fiatalok nem emlékeznek már erre a névre, nagyon gyenge mint brand. Egy olyan piacra sikeresen belépni, amit már lassan 10 éve 2 nagy brand jegyez egyenlő a lehetetlennel. Ráadásul mindkét nagy név mögött rettenetes mennyiségű K+F költség van, tapasztalat stb. Jelenleg már olyan szinten tart a VGA ipar, hogy ide csak ötletes dologgal, kis cég innovációjával lehetetlen. És akkor az S3-ak korabeli drivereiről ne is beszéljünk, akkoriban sem nagyon erőlködtek, volt Savage4-em... tweakelt driverekkel kellett szórakozni..

(#30) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes mindenki meg volt elégedve az S3 termékekkel ( Savage ) én akár hol jártam találkoztam ilyen karikkal mindig tele volt textúrahibákkal ( NFS3, tomb raider 4 stb...)
Virge D3D-jéről jobb nem is beszélni és az agp 8 mb trio is szánalmas volt. Szerintem lesz megint egy Volari Duo szerű valami, ami innovatív és használhatatlan ( ne legyen igazam )
De örülök jön a sok új VGA hátha tudok venni használtan majd valami értelmeset:)

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#31) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez a Fermi olyan, mint a Duke Nukem Forever. Már akkora a hype körülötte, hogy a nép szemében csak bukhat, ha nem tökéletes.

PH semleges

(#32) Angel1981 válasza smkb (#29) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Teljes mértékben egyetértek!
Az X86-os CPU piacon is ez a helyzet; Intel, AMD, azt szevasz!
(Pletykák szerint az NV fejleszt X86-os architektúrájú procit, de még ha meg is jelenik, kizárt, hogy veszélyt jelentsen a két nagyra - mivel már akkora az előnyük...)

(#33) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

S3 már igazán rágyúrhatna a teljesítményre is egyszer az életben!
Legalább mutasson fel valami 8800GT szintű megoldást.Mert a VGA piac egy 3. szereplővel jobb lenne nagyobb harc árverseny stb.
De előző VGA-iból kiindulva ez hiú ábránd sajnos.

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#34) Móci válasza Crytek (#33) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A végén kapunk egy erős multimédiás kártyát, azt szevasz. Remélem nem lesz igazam.

(#35) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

muha, ez az ati kép mekkora fake :)

http://mlzphoto.blog.hu/

(#36) Cayman

Cayman
(PH! addikt)

Egy örökkévalóság még mire március lesz. Addig még malmozok egy kicsit, és várom, hogy végre mi a vihar fogja lejjebb nyomni az 5770-ek árát :U

"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

(#37) joi29 válasza Crytek (#33) üzenetére

joi29
(őstag)

Hát nem lesz egy gamer kártya, nem is arra készült, de ha a kártyán
2db Chrome 540 GTX lesz összekötve, az 2x32 SP ami 800MHz-en
egy Gf 9500GT körüli számítási teljesítményt eredményez.
De a játékokhoz sajna ez még nem elég. :(

Angel1981
Úgy tudom Intel nem ad el több x86 licenszet senkinek, így hiába fejlesztenek.
Talán ha össze állnának az IBM-el vagy a VIA-val.

[ Szerkesztve ]

(#38) Móci válasza joi29 (#37) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha már 540GTX, remélem a 64 bites memóriabuszt nem veszik át belőle...

(#39) DeltaPower válasza Móci (#14) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

S3 Trio3D 4M? TNT Vanta/M64? :)

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#40) Móci válasza DeltaPower (#39) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt most nem értem... :F

(#41) DeltaPower válasza Móci (#40) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

ha már mazochizmust kérdeztél, ezek egyből eszembe jutottak :) amúgy most találtam, 8 megás vanta, valami brutál lehetett, bár ilyenem épp nem volt.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#42) Móci válasza DeltaPower (#41) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaaa, úgy már világos! :K Én inkább a Sisre gondoltam, az volt csak az igazán kib*szás magaddal! ;]
Használhatatlan driverek, fos kártya...

(#43) Ottoka

Ottoka
(őstag)

Nem olvastam a radeonokkal kapcsoltosan a problémákról. Mert mikor Abu a fermi-ről írt, sikerült írni a problémákról, pl fogyasztás, gyártási gondok.

Most valahogy kimaradt a sorozatos radeon driverek hibája, az állandó hotfixek, a gsod, a katasztrófális 5970-es kártya.

Tehát ha már az 5870-es új szériás kártya szóba került, lehet erről is kellett volna írni pár sort...

Nem értem....

[ Szerkesztve ]

Mezőhegyes

(#44) lsc válasza Ottoka (#43) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Abu biztos öregszik, de Te résen voltál, még ez a "szerencse" ;] . Flame nélkül hogy nézne ki már egy radeon hír ?

Az élet kegyetlen .

(#45) Ottoka válasza lsc (#44) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Pont úgy nézni ki, ahogy a fermi-s cikke is kinézett volna a fermi problémái nélkül. Vagy ha abba bekerül, mert következetesen akar tájékoztatni, akkor mikor a radeonokról ír miért nem kerül bele azok gondjai?

És persze a legkönnyebb ilyenkor azt mondani, persze jött flémelni....

Mezőhegyes

(#46) moha21 válasza Ottoka (#43) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt úgy írod, mintha minden radeon-nál előjönne a hiba, pedig elenyésző volt az arány.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#47) Gyuri27 válasza Ottoka (#43) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

[link] csak hogy a gyengébb képességüek is megtalálják.
Kevés a hsz és gyújtögetsz picit?

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#48) lsc válasza Ottoka (#45) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már linkelték, csak egy önálló hír jelent meg róla, igaz miattad gondolom naponta írhatna egyet.
Pedig abban is aktív voltál, 18 felesleges hsz-t sikerült gyártani ott is [link] :DDD .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#49) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

S3 rulez

GTA4 fog rajta menni?

Az ati fincsikártyája meg úgy néz ki mint egy kockásított halálcsillag. megijedtem tőle :D

(#43) Ottoka már megint boldogítasz minket? téged ki kellene tiltani az AMD/ATI hírekből :)) (engem meg az apple-ből, de mindegy :DDD)

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#50) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Nocsak-nocsak, még a végén feltámad a fél megás tridentem is :DDD S3-ról sem gondoltam volna, hogy bevállal 2010-ben egy nekifutásból pofáraesést.

Hardverlesen

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.