Eléggé masszív darabnak tűnik, így képről 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Apropó sós pára: legalább vízálló a cucc ezért a "szerény" 2900$-ért cserébe?? Vagy az első kiadósabb monszun átáztatja és kinyiffantja az őserdőben gépezni vágyó Rambót? (és vehet másikat persze, az ellenség harcálláspontjait meg majd rajzolhatja fejből felderítés után
)
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Runo
(őstag)
"jól tűri a port és a nedvességet"
nem vízálló, inkább cseppállónak nevezném ezek alapján....
viszont szerintem mindezekért nem is olyan vészes a 2900$....
[ Szerkesztve ]

Sicilian
(őstag)
A Stargateben is ilyesmikkel rohangáltak, ott eléggé sokat kibírt

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Hiftu
(fanatikus tag)
Potenciális célpontja egy jól irányzott közbeszerzési eljárásnak... 
[ Szerkesztve ]
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Már értem miért nevezik felhőnek! Mindenki látja, ha akarod, ha nem!
Közbe(n) szerzés?
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Jól néz ki. Már majdnem pipboy 
Valóban jól néz ki.
Nem csak hadicélokra lehet ezt a gépet használni. Sok helyen a hétköznapi életben jól jön egy ilyen gép.
Az ára elég borsos, de beszámítva azt, hogy bizonyos munkahelyeken néhány hónap alatt leamortizálnak egy rendes notit, megéri az árát.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

hito
(őstag)
Külsőre csinosabb mint a Panasonic 
MAEMO rocks
Fogadni mernék én ezt 1 bringázás alatt ripityára töröm
úgy látom túl sokat gyártottak le a EEEpc alkatrészeiből...
No comment
durva cucc
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Arni90
(kvázi-tag)
Strapabírónak tűnik.
Adok, veszek, üzletelek.

CYBERIA
(senior tag)
Nekem valahogy az ABB robotok teach pendant-ja jut az eszembe róla.
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

toga007
(lelkes újonc)
ennyi pénzért ingyen van...
A kedvenc hirdetéseim azok, amire ki van írva, hogy jó árban, meg olcsón, de amikor megkérdezem az árat, akkor: "árat mondjak Én".Ha el akartok adni vmit, egy irányárat csak tudtok rá?!

Jaffafa
(fanatikus tag)
Akkor már inkább ez, mint az iPad. Ezzel legalább agyon lehet ütni valakit. 
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

orbano
(PH! félisten)
vagy kitámasztani az ajtót, kiékelni a kocsit leejtőn parkolásnál, szöget beverni, esetleg kertet ásni. bár ez utóbbi az ipad talán jobb
A vér nem válik VAZZE!™
Nehogy már izomerő kelljen 1.27kg-hoz. Egész vézna cerka muksó kell hogy legyél hogy nehezedre essen elcipelni.
From freedom came elegance.
Bizony, én raktárakban, logisztikai központokban tudnám még elképzelni. Bár az ára elég durva, úgyhogy a kisebb cégek nem is álmodhatnak ilyen kütyüről.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
azért hosszú távon csuklóból tartani nem kellemes.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

orbano
(PH! félisten)
hosszú távon nem az izomerő számít, 1-2 óra után megérzed ezt is...
A vér nem válik VAZZE!™
Ha reálisan lenne árazva (600$/400EUR magasságában - nem hinném, h ne lenne még így is profitja rajta a gyártónak) és vízálló lenne, beneveznék én is egyre. Jó lenne jegyzetfüzetnek, térképnek, utazáskor netezésre (+nem kéne félni, hgy tönkremegy, ha elkapja az embert a zuhé).
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

8nemesis8
(PH! addikt)
Érdekes egy konstrukció. Túl sokáig biztosan kényelmetlen lehet a kézben tartása, holott ennek én pont ebben látom értelmét.

Duree
(PH! addikt)
Hát az árcédulát nézve nem hiszem,hogy népszerű termék lesz a mindennapi életben.
Viszont katonai felhasználása szinte biztos

bocsika
(fanatikus tag)
Bakker, majdnem aranyárban van.
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Hebry
(senior tag)
GPS koordináták megtalálásához, területkiméréshez, területmeghatározáshoz baromi jó lenne, de nem ilyen áron. Kérdés a gps pontossága, erőssége, de az alap jó.
Vonalkódolvasóval tényleg logisztikai központban tenne nagyon jó szolgálatot.
[ Szerkesztve ]

D.Orion
(PH! kedvence)
Mivel a cég elsősorban katonai felhasználásra gyártja a termékeit, így biztosra vehető, hogy a por és vízállóság szinte maximális. Gyanítom, hogy már nem is IP számban adják meg, hanem valamelyik katonai szabványt teljesíti.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
A beépített GPS valószínűleg civil = használhatatlan földmérésre
(ha 50 centivel elméred a határt, a parasztok kapával-kaszával kapnak szét
) A civil GPS pontossága legjobb esetben is csak 4-5m.

waverider
(senior tag)
videóképességek? mintha erről nem esett volna szó a hírben...vagy csak én voltam vaksi?
vki vmit? 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

D.Orion
(PH! kedvence)
Figyeld a gyártó oldalát, és ha felkerül a termék, akkor biztos lesz róla részletes leírás. Egyébként engem is érdekel a kicsike, hogy mégis mit bír.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."