Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) maross

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fogalmam nincs mi az a cikkben kb tizszer felemlegetett kepler (jatek? uj videokartya? egyeb?), es a cikk elolvasasa utan se lett vilagosabb, csak hogy nagyon varjuk :D.

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#2) schawo válasza maross (#1) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor nyilván nem neked szólt a cikk ;)

Egyébként GPU (tehát tkp videokártya)

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#6) Löncsi

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Képek az eseményről:
[link]

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#8) rudi válasza maross (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jogos, legalább egy link vagy utalás arra, hogy mi a fene a Kepler, illene az anyagba.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#9) Tombi

Tombi
(senior tag)

Nem tudod ki az Kepler? Akkor olvass más cikket, nem neked való :(((

(#10) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az nV miért nem cáfolta jó előre, hogy a Kepler-ről lesz szó?

Si vis pacem, para bellum.

(#11) .mf

.mf
(PH! addikt)

A sajtósok jól belerondítottak, ha az nem lett volna, akkor ez tényleg egy bombahír lenne, hogy már "karnyújtásnyira" (1-2 gen) vannak a (jelenlegi) konzol-szintű grafikájú játékok.

(#12) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Mi értelme egy játékot egy olyan hardveren demonstrálni, ami max. negyedleges platform lehet? :U

(#13) rudi válasza daa-raa (#10) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tán azért, mert a negatív relám is reklám.

(#14) daa-raa válasza rudi (#13) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

És ezzel mit reklámoztak?

1. A Kepler nem piackész.
2. Lejáratták a saját fejőstehénnek szánt projectjüket (Tegra3).
3. Ezek után mindenki csak pótcselekvésként tekint a tabletes Borderlands 2-re. Szép húzás.

Angel1981: Negyedleges?

(#15) rudi válasza Angel1981 (#12) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nézőpont kérdése a sorrend. Ha a kézikonzolok irányából nézed, akkor egy gémer tablet (vagy okostelefon) elég érdekes termék is lehet akár. A 2011-es amcsi számok alapján 12 millió Nintendo konzolt adtak el Amerikában, ebből 4,5 millió volt Wii, 7,4 millió pedig kézikonzol.

(#16) rudi válasza daa-raa (#14) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondom, negatív reklám. Alapvetően fiaskó lett a dolog, de így sokkal többen beszélnek a Keplerről és NV-ről, mint ha egy előre beharangozott tabletes Borderlands 2 startot csináltak volna.

(#17) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek után Pesten a turbómagyarok a médiamunkásokat "Médiahímivasejt!!!" felkiáltással verték volna a rendezvényen...

A Tegra 2-re is már olyan áll leejtő 3D-s játékok vannak,hogy csak néz ki az ember a fejéből.
Az egészben pedig az ad kicsit csomorúságra okot, hogy még a Tegra 2-ből se facsarták ki a maximumot és már itt a T3 amivel gyakorlatilag megpecsételődött a T2 sorsa.

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#18) tombar válasza banhammer (#17) üzenetére

tombar
(fanatikus tag)

így szokott ez menni, jobb ha van egy tisztességes differencia a két termék között.

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#19) Löncsi válasza daa-raa (#14) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Lejáratták a saját fejőstehénnek szánt projectjüket (Tegra3)

Ilyet nem mondanék, jelenleg nincs semmilyen komolyabb grafikás FPS táblagépre. (leszámítva a cloud alapú megoldást). Emiatt érdekesség a Borderlands 2.

Ez egy úttörő dolog. A Kepler nem olyan fontos, tudják Ők is, ott van már a piacon a nagy rakás Fermi.

[ Szerkesztve ]

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#20) Efbialy válasza maross (#1) üzenetére

Efbialy
(tag)

Pedig le van írva benne:
"Természetesen mindenki az új generációs GPU-architektúra, azaz a Kepler bemutatására várt"

Más:
Mondjuk az NV is hibázott, mert ha látja, hogy terjednek a pletykák, akkor kiadhatott volna egy közleményt, hogy ott bizony nem arról lesz szó.

„Mond egy oroszlánnak, hogy legeljen, mert elfogyott a gnú.”

(#21) tombar válasza Efbialy (#20) üzenetére

tombar
(fanatikus tag)

viszont így kisebb visszhangja lett volna. szerintem sokakat az nV még mindig dgpu szinten mozgat meg, táblagépet a növekvő tendencia ellenére a "gamer" réteg szerintem kevésbé vesz.

(#22) priti válasza daa-raa (#14) üzenetére

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Amíg ilyen táblázatok vannak a neten, hogy a 7970-nél 45%-al erősebb lesz a GTX 680 addig nem nagyon kell semmi ahhoz, hogy a fanok kivárjanak. Ha azt hiszik, hogy közel van a megjelenés pláne kivárnak, ergó nem veszik az AMD cuccát. Kell ennél több? Nem igen. Erősebb játékos VGA meg pláne nem kell a piacra amíg a munltimonitor és a 3D alap nem lesz egy gamer konfig esetén. Minek?

Hardverlesen

(#23) McSpy

McSpy
(kvázi-tag)

Gémelni egy táblagépen,na erre kiváncsi leszek:)

(#24) maross válasza Efbialy (#20) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, de az is lehet, hogy az utan kerult bele hogy en elolvastam, es az elott, hogy te.

(#25) daa-raa válasza Löncsi (#19) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A Kepler lehet szerintük nem fontos, de a felhasználók meg azt várják.

(#26) banhammer válasza McSpy (#23) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet rajta csak mas elvarasokat kell tamasztani a jatekkal kapcsolatban.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#27) Löncsi válasza daa-raa (#25) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Elhiszem, de gondolom megvan a jó oka amiért nincs még itt, tudják mit csinálnak.

[ Szerkesztve ]

(#28) coonee

coonee
(fanatikus tag)

Ezek után már illene kinyögniük egy dátumot, hogy csillapitsák a népet!

(#29) McSpy válasza banhammer (#26) üzenetére

McSpy
(kvázi-tag)

Pont ez az,habár régebbi játékok,mint pld Counter lehet hogy jobban el fog futni rajta,esetleg hajlékony billentyüvel vagy holo billentyüvel

(#30) Angel1981 válasza daa-raa (#14) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Igen, negyedleges!
Én a játékról magáról beszéltem!
"A játék alapvetően PC-re és természetesen a konzolokra készül"
1-2-3. PC, PS3, XBOX 360
4. tablet

Az meg hogy Tim Cook mit mond, maradjon meg az Ő személyes véleményének, ne csináljuk belőle próféciát!

[ Szerkesztve ]

(#31) priti válasza daa-raa (#25) üzenetére

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Az áresést várják. Szarnak a Keplerre. Inkább akarnak 580-at 60k-ért, mint 680-at 200k-ért. Dobnak egy 580 SLI-t a készletkivezetéskori leárazáskor aztán szasz.

Hardverlesen

(#32) maross

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elfelejtettem irni, koszi a linket!

(#33) MZperX75 válasza priti (#22) üzenetére

MZperX75
(őstag)

A táblázat szerint még GTX670-is 20% ver rá a 680-meg 45%
Csak sajnos a fogyasztása még mindig 400W-felett van! :DDD

550mm2 lapka méret! Hú apám lesz itt butított rengeteg(dejavu-m van GTX480)

Ha azt vesszük alapnak,hogy a HD7970-es kari 1.3Ghz-re lett volna alapból tervezve,ahelyett meg 925Mhz-en hozták ki ,mert a fogyasztása csak így sikerült 250W-on belül teljesíteni.

Az ilyen táblázatokat nem szabad komolyan venni, ha megjelenik,és lesz róla teszt,majd azt :U !
Egyenlőre még a megjelenésre sincs időpont kitűzve,lesz ebből idén valami?
Ha még működőképes példányt sem tudnak reprezentálni .

cikk

Tableten játék ,persze Ipad2-ön is csoda jó kis játékok vannak.
Hajrá tegra3.

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#34) clippy

clippy
(kvázi-tag)

most nem azért de az NV direkte támogatja az "egérmozi,egérjáték" fílinget? ezel csak a tehetősebb, nagyon fiatal korosztályt célozza meg akiknek "fussa" tabletre.. metrón, vagy buszon gémezni.. wazz ez olyan mint anno a hordozható tetrisz.. csak itt színes lcd-n mikro emberkék rohangásznak..okok.. kell ilyen is.. de ez Nem válasz a normál PC-s vagy konzolos játékokra...oda gép kell... nagyon olyan érzésem van, hogy az NV a "trendinek" aláveti magát és tabletekre, telókra fejleszt..háát köszi nem :R :R

(#35) tombar válasza clippy (#34) üzenetére

tombar
(fanatikus tag)

"nagyon olyan érzésem van, hogy az NV a "trendinek" aláveti magát és tabletekre, telókra fejleszt..háát köszi nem" ez így igaz, de nem azért, mert neki ez hepp, hanem azért mert a piac ezt diktálja. inkább örülni kéne h csinálnak vmit dgpu terén. amúgy is nem nyílt titok a a maxwell az elsődleges. heterogén érára nagyon fel kell készülni, inkább a kepleren buknak, mint a húzó maxwellen. egyébként egyetértek veled, csak ugye a piac diktál és nem a józan ész. persze mindenben van fantázia, de sajnálom h ilyen irányba mozdul el. na mindegy lehet h én vagyok a maradi...
(#31) priti: kifutó terméknek az ajánlott fogyasztói árát nem fogja megcsapni, inkább az újat arázza alá egy kicsivel h azt vigyék. neki nem érdeke h a kifutó szériából legyen nagyobb profitja, ha az újon meg bukik, mint rottenbiller.
(#33) MZperX75 : nem érdemes túlságosan hinni ezeknek a táblázatoknak, sok víz lefolyik még a dunán a startig. mondjuk nem teljesen elképzelhetetlen főleg h a pci sig tényleg beveszi a 400as szabványt. mondjuk ha ennyire nyomulnak az erőltett inegráció felé, akkor nem értem a dolgot. viszont lehet h én vagyok a dezinformált. :R
amúgy reménykedek h a tegra rendesen bejön nekik, ha odajutunk, lehet én is veszek majd 4-5 múlva egy rendesebb tabletet max 50 kért

(#36) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kepler lesz az idén?

Milyennapvan?

(#37) Löncsi válasza D1Rect (#36) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Nem.

< /sarcasm>

(#38) D1Rect válasza Löncsi (#37) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is ettől tartok.

< /non sarcasm>

Milyennapvan?

(#39) Löncsi válasza D1Rect (#38) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Nembaj, van helyette AMD. \o/

< /true story >

(#40) clippy

clippy
(kvázi-tag)

valahogy olyan érzésem van, hogy a PC-t kezdik hanyagolni..mintha spec cégek, vállalkozók, akik pl. 3D-s tervező vagy grafikai, videós, alkalmazásokat, programokat, használnak,azok privilégiuma lenne a PC.. a sima user vegyen tabletet, okostévét, konzolt, médiaboxot, stb... összegezve.. olyan, mintha leakarnának beszélni a PC-ről.. "eszed-nem eszed ez van oszt fogd be..".. lesz profi szegmens "2011 rendszer" és egybegyúrt ilyen olyan platform.."egérmozi,egérjáték, stb."..lehet ellent mondani.. pro-kontra.. örömmel olvasom..olvasnám :C :C :C

(#41) Löncsi válasza clippy (#40) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

[ Szerkesztve ]

(#42) Mozsa válasza Löncsi (#37) üzenetére

Mozsa
(tag)

[Itt] azt írják igen. ;)

(#43) Abu85 válasza D1Rect (#36) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lesz. Biztosan tudom, hogy egy GK107 már ott van a notebookgyártóknál (az egyik tajvaninál tuti, már tesztelik). A mobil Ivy Bridge-dzsekkel párhuzamosan rajtolhat, ha nem találnak addig problémát. Valszeg nem fognak, legalábbis nagyon kicsi az esélye már.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#44) Srodney válasza .mf (#11) üzenetére

Srodney
(senior tag)

ilyen rohadék a média,akinek a legtöbb pénze van annak a kezében ez a fegyver...

(#45) datatomm

datatomm
(kvázi-tag)

Nem van kész, érteni meg. Így még különben is nagyobb buli. Ha kész lesz ki beszél róla?
Akkó má a következő kell, há nem? :P

(#46) hallari

hallari
(fanatikus tag)

"nincs okunk kételkedni a résztvevők beszámolójában."
Részlet az általatok linkelt fórum egyik hozzászólásából:"Yesterday, 21:17 | posts: 795
Quote:
Originally Posted by Rich_Guy View Post
Well i was impressed, already got the 7970 up for sale, AMD got no chance against that, Keplers the 2nd coming!!!
Impressed with what? Boarderlands 2 looking like some low budget Playstation 1 game on the tablet's Tegra 3 chip?..."

(#47) Abu85 válasza hallari (#46) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nyilván akik ős PC-sek nem teljesen elégedettek, és nehezen emésztik meg, hogy a PC-s játékok piaca döglődik. De én főleg azt a véleményt szeretem, ahol a helyén tudják kezelni a dolgokat, és megértik, hogy egy tablet nem képes olyan dolgokra, mint egy csúcskategóriás PC. Ha így nézed, akkor igenis jó lett a demonstráció. [link] - ami egyébként már kiszivárgott, legalábbis azt állítják.
Én megértem, hogy sokan nehezen dolgozzák fel a mobil forradalmat, és az integráció felé haladó fejlesztéseket, de nézd a helyzetet a gyártók oldaláról, ahol látják, hogy a mobilban van pénz, míg az asztali megoldásokban nincs.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#48) Löncsi válasza Abu85 (#47) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Ez egy régi bemutató már a játékról, ez nem a mostani LAN-on volt, vagy tévedek?

(#49) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ha mar bemutattak a Tegra 3-at, gondolom mondtak is rola valamit, ehhez kepest a cikk csak a csalodast ecseteli, magarol a SoC-rol egy szo nem esik.

Az nVidia meg megerdemli, ha mar a sajto ennyire rahangolta a nepet a Keplerre, tudhattak volna, hogy ebbol botrany lesz, elore cafolni kellett volna a hiresztelest.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#50) Abu85 válasza Löncsi (#48) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Fogalmam sincs. Nem voltam ott. Csak onnan tudom, hogy jó volt, mert volt kint egy netes ismerősöm.

(#49) VaniliásRönk: A Tegra 3-at már a múlt évben bemutatták. [link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.