Fogalmam nincs mi az a cikkben kb tizszer felemlegetett kepler (jatek? uj videokartya? egyeb?), es a cikk elolvasasa utan se lett vilagosabb, csak hogy nagyon varjuk
.
senki se mondta, hogy könnyű lesz!
Fogalmam nincs mi az a cikkben kb tizszer felemlegetett kepler (jatek? uj videokartya? egyeb?), es a cikk elolvasasa utan se lett vilagosabb, csak hogy nagyon varjuk
.
Akkor nyilván nem neked szólt a cikk 
Egyébként GPU (tehát tkp videokártya)
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
Képek az eseményről:
[link]
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib
Jogos, legalább egy link vagy utalás arra, hogy mi a fene a Kepler, illene az anyagba.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Nem tudod ki az Kepler? Akkor olvass más cikket, nem neked való 

Az nV miért nem cáfolta jó előre, hogy a Kepler-ről lesz szó?
Si vis pacem, para bellum.

A sajtósok jól belerondítottak, ha az nem lett volna, akkor ez tényleg egy bombahír lenne, hogy már "karnyújtásnyira" (1-2 gen) vannak a (jelenlegi) konzol-szintű grafikájú játékok.

Mi értelme egy játékot egy olyan hardveren demonstrálni, ami max. negyedleges platform lehet? 
Tán azért, mert a negatív relám is reklám.

És ezzel mit reklámoztak?
1. A Kepler nem piackész.
2. Lejáratták a saját fejőstehénnek szánt projectjüket (Tegra3).
3. Ezek után mindenki csak pótcselekvésként tekint a tabletes Borderlands 2-re. Szép húzás.
Angel1981: Negyedleges?
Nézőpont kérdése a sorrend. Ha a kézikonzolok irányából nézed, akkor egy gémer tablet (vagy okostelefon) elég érdekes termék is lehet akár. A 2011-es amcsi számok alapján 12 millió Nintendo konzolt adtak el Amerikában, ebből 4,5 millió volt Wii, 7,4 millió pedig kézikonzol.
Mondom, negatív reklám. Alapvetően fiaskó lett a dolog, de így sokkal többen beszélnek a Keplerről és NV-ről, mint ha egy előre beharangozott tabletes Borderlands 2 startot csináltak volna.
Ezek után Pesten a turbómagyarok a médiamunkásokat "Médiahímivasejt!!!" felkiáltással verték volna a rendezvényen...
A Tegra 2-re is már olyan áll leejtő 3D-s játékok vannak,hogy csak néz ki az ember a fejéből.
Az egészben pedig az ad kicsit csomorúságra okot, hogy még a Tegra 2-ből se facsarták ki a maximumot és már itt a T3 amivel gyakorlatilag megpecsételődött a T2 sorsa.
[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

így szokott ez menni, jobb ha van egy tisztességes differencia a két termék között.
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
Lejáratták a saját fejőstehénnek szánt projectjüket (Tegra3)
Ilyet nem mondanék, jelenleg nincs semmilyen komolyabb grafikás FPS táblagépre. (leszámítva a cloud alapú megoldást). Emiatt érdekesség a Borderlands 2.
Ez egy úttörő dolog. A Kepler nem olyan fontos, tudják Ők is, ott van már a piacon a nagy rakás Fermi.
[ Szerkesztve ]
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

Pedig le van írva benne:
"Természetesen mindenki az új generációs GPU-architektúra, azaz a Kepler bemutatására várt"
Más:
Mondjuk az NV is hibázott, mert ha látja, hogy terjednek a pletykák, akkor kiadhatott volna egy közleményt, hogy ott bizony nem arról lesz szó.
„Mond egy oroszlánnak, hogy legeljen, mert elfogyott a gnú.”

viszont így kisebb visszhangja lett volna. szerintem sokakat az nV még mindig dgpu szinten mozgat meg, táblagépet a növekvő tendencia ellenére a "gamer" réteg szerintem kevésbé vesz.
Amíg ilyen táblázatok vannak a neten, hogy a 7970-nél 45%-al erősebb lesz a GTX 680 addig nem nagyon kell semmi ahhoz, hogy a fanok kivárjanak. Ha azt hiszik, hogy közel van a megjelenés pláne kivárnak, ergó nem veszik az AMD cuccát. Kell ennél több? Nem igen. Erősebb játékos VGA meg pláne nem kell a piacra amíg a munltimonitor és a 3D alap nem lesz egy gamer konfig esetén. Minek?
Hardverlesen

Gémelni egy táblagépen,na erre kiváncsi leszek
Igen, de az is lehet, hogy az utan kerult bele hogy en elolvastam, es az elott, hogy te.

A Kepler lehet szerintük nem fontos, de a felhasználók meg azt várják.
Lehet rajta csak mas elvarasokat kell tamasztani a jatekkal kapcsolatban.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Elhiszem, de gondolom megvan a jó oka amiért nincs még itt, tudják mit csinálnak.
[ Szerkesztve ]

Ezek után már illene kinyögniük egy dátumot, hogy csillapitsák a népet!

Pont ez az,habár régebbi játékok,mint pld Counter lehet hogy jobban el fog futni rajta,esetleg hajlékony billentyüvel vagy holo billentyüvel

Igen, negyedleges!
Én a játékról magáról beszéltem!
"A játék alapvetően PC-re és természetesen a konzolokra készül"
1-2-3. PC, PS3, XBOX 360
4. tablet
Az meg hogy Tim Cook mit mond, maradjon meg az Ő személyes véleményének, ne csináljuk belőle próféciát!
[ Szerkesztve ]
Az áresést várják. Szarnak a Keplerre. Inkább akarnak 580-at 60k-ért, mint 680-at 200k-ért. Dobnak egy 580 SLI-t a készletkivezetéskori leárazáskor aztán szasz.
Hardverlesen
Elfelejtettem irni, koszi a linket!

A táblázat szerint még GTX670-is 20% ver rá a 680-meg 45%
Csak sajnos a fogyasztása még mindig 400W-felett van! 
550mm2 lapka méret! Hú apám lesz itt butított rengeteg(dejavu-m van GTX480)
Ha azt vesszük alapnak,hogy a HD7970-es kari 1.3Ghz-re lett volna alapból tervezve,ahelyett meg 925Mhz-en hozták ki ,mert a fogyasztása csak így sikerült 250W-on belül teljesíteni.
Az ilyen táblázatokat nem szabad komolyan venni, ha megjelenik,és lesz róla teszt,majd azt
!
Egyenlőre még a megjelenésre sincs időpont kitűzve,lesz ebből idén valami?
Ha még működőképes példányt sem tudnak reprezentálni .
cikk
Tableten játék ,persze Ipad2-ön is csoda jó kis játékok vannak.
Hajrá tegra3.
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

most nem azért de az NV direkte támogatja az "egérmozi,egérjáték" fílinget? ezel csak a tehetősebb, nagyon fiatal korosztályt célozza meg akiknek "fussa" tabletre.. metrón, vagy buszon gémezni.. wazz ez olyan mint anno a hordozható tetrisz.. csak itt színes lcd-n mikro emberkék rohangásznak..okok.. kell ilyen is.. de ez Nem válasz a normál PC-s vagy konzolos játékokra...oda gép kell... nagyon olyan érzésem van, hogy az NV a "trendinek" aláveti magát és tabletekre, telókra fejleszt..háát köszi nem

"nagyon olyan érzésem van, hogy az NV a "trendinek" aláveti magát és tabletekre, telókra fejleszt..háát köszi nem" ez így igaz, de nem azért, mert neki ez hepp, hanem azért mert a piac ezt diktálja. inkább örülni kéne h csinálnak vmit dgpu terén. amúgy is nem nyílt titok a a maxwell az elsődleges. heterogén érára nagyon fel kell készülni, inkább a kepleren buknak, mint a húzó maxwellen. egyébként egyetértek veled, csak ugye a piac diktál és nem a józan ész. persze mindenben van fantázia, de sajnálom h ilyen irányba mozdul el. na mindegy lehet h én vagyok a maradi...
(#31) priti: kifutó terméknek az ajánlott fogyasztói árát nem fogja megcsapni, inkább az újat arázza alá egy kicsivel h azt vigyék. neki nem érdeke h a kifutó szériából legyen nagyobb profitja, ha az újon meg bukik, mint rottenbiller.
(#33) MZperX75 : nem érdemes túlságosan hinni ezeknek a táblázatoknak, sok víz lefolyik még a dunán a startig. mondjuk nem teljesen elképzelhetetlen főleg h a pci sig tényleg beveszi a 400as szabványt. mondjuk ha ennyire nyomulnak az erőltett inegráció felé, akkor nem értem a dolgot. viszont lehet h én vagyok a dezinformált. 
amúgy reménykedek h a tegra rendesen bejön nekik, ha odajutunk, lehet én is veszek majd 4-5 múlva egy rendesebb tabletet max 50 kért
Kepler lesz az idén?
Milyennapvan?
Nem.
< /sarcasm>
Én is ettől tartok.
< /non sarcasm>
Milyennapvan?
Nembaj, van helyette AMD. \o/
< /true story >

valahogy olyan érzésem van, hogy a PC-t kezdik hanyagolni..mintha spec cégek, vállalkozók, akik pl. 3D-s tervező vagy grafikai, videós, alkalmazásokat, programokat, használnak,azok privilégiuma lenne a PC.. a sima user vegyen tabletet, okostévét, konzolt, médiaboxot, stb... összegezve.. olyan, mintha leakarnának beszélni a PC-ről.. "eszed-nem eszed ez van oszt fogd be..".. lesz profi szegmens "2011 rendszer" és egybegyúrt ilyen olyan platform.."egérmozi,egérjáték, stb."..lehet ellent mondani.. pro-kontra.. örömmel olvasom..olvasnám

[ Szerkesztve ]

[Itt] azt írják igen. 
Lesz. Biztosan tudom, hogy egy GK107 már ott van a notebookgyártóknál (az egyik tajvaninál tuti, már tesztelik). A mobil Ivy Bridge-dzsekkel párhuzamosan rajtolhat, ha nem találnak addig problémát. Valszeg nem fognak, legalábbis nagyon kicsi az esélye már.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

ilyen rohadék a média,akinek a legtöbb pénze van annak a kezében ez a fegyver...

Nem van kész, érteni meg. Így még különben is nagyobb buli. Ha kész lesz ki beszél róla?
Akkó má a következő kell, há nem? 

"nincs okunk kételkedni a résztvevők beszámolójában."
Részlet az általatok linkelt fórum egyik hozzászólásából:"Yesterday, 21:17 | posts: 795
Quote:
Originally Posted by Rich_Guy View Post
Well i was impressed, already got the 7970 up for sale, AMD got no chance against that, Keplers the 2nd coming!!!
Impressed with what? Boarderlands 2 looking like some low budget Playstation 1 game on the tablet's Tegra 3 chip?..."
Nyilván akik ős PC-sek nem teljesen elégedettek, és nehezen emésztik meg, hogy a PC-s játékok piaca döglődik. De én főleg azt a véleményt szeretem, ahol a helyén tudják kezelni a dolgokat, és megértik, hogy egy tablet nem képes olyan dolgokra, mint egy csúcskategóriás PC. Ha így nézed, akkor igenis jó lett a demonstráció. [link] - ami egyébként már kiszivárgott, legalábbis azt állítják.
Én megértem, hogy sokan nehezen dolgozzák fel a mobil forradalmat, és az integráció felé haladó fejlesztéseket, de nézd a helyzetet a gyártók oldaláról, ahol látják, hogy a mobilban van pénz, míg az asztali megoldásokban nincs.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Ez egy régi bemutató már a játékról, ez nem a mostani LAN-on volt, vagy tévedek?

Ha mar bemutattak a Tegra 3-at, gondolom mondtak is rola valamit, ehhez kepest a cikk csak a csalodast ecseteli, magarol a SoC-rol egy szo nem esik.
Az nVidia meg megerdemli, ha mar a sajto ennyire rahangolta a nepet a Keplerre, tudhattak volna, hogy ebbol botrany lesz, elore cafolni kellett volna a hiresztelest.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Fogalmam sincs. Nem voltam ott. Csak onnan tudom, hogy jó volt, mert volt kint egy netes ismerősöm.
(#49) VaniliásRönk: A Tegra 3-at már a múlt évben bemutatták. [link]
[ Szerkesztve ]