Hiányolom a teszből az AC Freezer 7 Pro-t van olyan jó mint a hyper tx2 sőt! ráadásul olcsóbb is
1-1 thermalright és zalman is beleférhetett volna
[ Szerkesztve ]
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."

Hiányolom a teszből az AC Freezer 7 Pro-t van olyan jó mint a hyper tx2 sőt! ráadásul olcsóbb is
1-1 thermalright és zalman is beleférhetett volna
[ Szerkesztve ]

Az Asus SK2 úgy néz ki mit levágott alsóval a Zalman 9500 as.
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Asszem megvan a Zm9500-am utódja. 
[ Szerkesztve ]
Eladó Matrix M-stage erősítő
Végre egy jó kis hűtős teszt, szokásos PH! minőség
. Csak azt találtam különösnek hogy eddig még nem mutattátok be a Gemin II-t. Amennyire én tudom nem mai darab, de ha tévednék javítsatok ki 
Igen-igen, és még 20 másik cooler is belefért volna, de lesz még coolerteszt a PH-n, viszont nem fogunk minden hűtőt újramérni. Freezer 7 Pro már volt korábban.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Nem lehet, h a Tritonból kimaradt a hűtőfolyadék? 
“Don’t shoot, I’m Globish.”
a hyper tx-nél majd 5-7 fokkal roszabb a frezzer, és hangosabb
de....pont ennyivel olcsóbb is
(#8) Thulcandra

Ezekkel a modern hűtőkkel ölni lehet, legalábbis egyik ismerős mindenki elvágja az úját le-fel szereléskor 
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

közben megtaláltam csak kíváncsi lettem volna ti mit mértek quad-on
HERR Z: haveromnak E4500ön (3Ghz) van TX2 nekem Quad (3,2Ghz) F7 és az enyém hűvősebb idle-ben igaz 100% load-nál 2fokkal melegebb de azért az egyik 2 mag a másik 4
[ Szerkesztve ]
az NH-U9F nem is olyan nagy darab. A bordát itt is két ventilátorhoz alakították, a kőcsövek együtt vannak 
Different songs for different moods.
ezt a geminis problémát nem értem
elvileg többmindent szellőztet a lapon, mint a többi hűtő
hogy állhatott le alatta a rendszer 
akkor is jó az a hűtő 
True Success is Blonde
annyi pénzért ha van az embernek egy elég tágas háza tuti választás

Valószínűleg annyira lecsökkent a légszállítás, hogy a merőleges áramlás már nem tudta eléggé megmozgatni a levegőt a kondik, FET-ek között.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Eddig is az Asus SK II-t terveztem megvenni, de a hangja miatt továbbra is mellette tartok ki. Egy TR U120Extreme és HR-01 Plus még nagyon érdekel, várom már az újabb teszteket is...
jancsiga

Én arra tippelek, hogy a geminiről elve melegebb levegő "jön le", ami a feteknél nem gond, azonban a chipset megsínyli.
A másik gond pedig a VaniliásRönk által is feszegettett probléma, azaz, hogy a lamellák ellenállása miatt nagyon lecsökkent az áramló levegős sebessége. Itt gondolom egy komolyabb ventilátorral (ami nem annyira halk működésre, hanem komolyabb nyomás létrehozására van kitalálva) már nem lett volna ilyen gond.
Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!
Jó kis tesztek.
Legalább van elképzelésem h milyen hütőt veszek. Vagy Asus Sk II. vagy CM Gemin II- ezzel az a baj h elég nagyocska. De lehet hogy marad az eddigi elképzelés CM H TX2-ára miatt naoon megéri.
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...

Volt mind a két fajta hűtőd?
Nekem az egyik gépben a E6400-as procit 600-as fordulaton viszi a Freezer. Terhelve is 600!
A Q6600-at pedig terhelés nélkül ezres forudlaton viszi, de a gyári pasztával szerintem ez is kevesebb lenne.
Én is hiányoltam a sorból a Freezert, mert elég sokan használnak ilyen hűtőt.
[ Szerkesztve ]

Jó teszt lett, grat, de lenne is egy kérdésem: hol vannak a Scythe hűtők???

Jó lett a teszt. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Néhány hete elgondokoztam azon, hogy lecserélem a Hyper TX-em egy jobbra. Ebből a tesztből kitűnik, hogy sokkal jobbra nem is tudnám lecserélni, mert nincs nála sokkal jobb.
Még mindig az élvonalban van a TX! 
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W
Hmm... legközelebb asszem bele kell majd írni a cikkbe, hogy nem az utolsó PH-s coolercikkről van szó, és ha esetleg valaki nem találja a kedvencét az nézzen szét az archívumba vagy várjon türelemmel 
Tudom hogy nem kívámságműsor meg minden de meg nem is itt a helye, DE
Jó lenne egy CPU-GPU párválasztó teszt, mert kijöttek az új 88asok 3850 3870 az új procikról nem is beszél ve, szóval nekem hiányzik...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Asus Silent Knight II részrehajlás:
"Az i-re a kék világítás teszi fel a pontot"
Szerintem ez elég szubjektív kérdés. Részemről, meg pár ember részéről pont ezért felejtős.
"Jó pont viszont, hogy a hőcsövek végeit csak vékonyka fémréteg választja el a processzor tetejétől"
A képek alapján semmivel sem vékonykább, a többinél, sőt a Hyper TX2 még vékonykább!
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Hiányolom a tesztből a CoolerMaster új üdvöskéjét a CM Sphere-t. Nem lehet olyan rossz az sem, már csak a kinézete miatt is felhívja magára a figyelmet 
http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM

Off: Sosem értettem miért jó a diszkóvilágítás a gépben, hogy lehet sötétedés után megmaradni mellette? Engem a power led is kiborít néha. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Le kell takarni, mint a papagájt
Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.
Ennél nagyobb részrehajlás soha ne legyen
Egyébkétn a két kifogásolt pont ellenére sem a SKII hanem a TX2 kapta a legjobb értékelést.
"Ezekkel a modern hűtőkkel ölni lehet, legalábbis egyik ismerős mindenki elvágja az úját le-fel szereléskor "
igen. ez teljesen így van. am2 beakasztó-füles hyper tx-em van. mindig elvágom a kezem a felrakásnál. és a szenvedés közben , ahogy ide-oda mozog a hűtő, a cpu-n a paszta is elvándorol, és még talán jól össze is karcolódnak a felületek...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

nagyon jó lett a teszt!de azért tényleg jó lett volna egy freezer 7 vs cm tx mivel árban közel állnak egymáshoz
http://phmegbizhatosag.atw.hu/

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Nem is az, hogy kedvenc, vagy nem kedvenc, haem sokaknak van, és ezért jó viszonyítási alap.
Az, hogy korábban volt tesztelve XY hűtő nem sokat jelent, mert a körülmények minden alkalommal különbözőek.
Legalább egy nagy Thermalright hűtő is bekerülhetett volna, de ne legyünk telhetetlenek, így is jó kis teszt. 
[ Szerkesztve ]

VaniliásRönk, az én házam ajtajában 1 nap után kiment mind3 színű ledvilágítás (gondolom az előtétet selejtesen csinálták meg), örültem is neki!
Mod: most lehet az én "forintérzékem" romlott, de ezek a fullos hűtők egész korrekt áron kaphatók.
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Ha mindenki hiányol egy-két hűtőt, akkor én is beírom 
A gyárival is le kellene tesztelni, mert lehet, hogy melegebb a gyárival a procc, de nem biztos, hogy azt az x mínusz fokot megéri a drága hűtő.
Dehogy nem jelent sokat! Minden korábbi tesztben ott volt a Coolink U8-92, ami most egy az egyben a Noctua NH-U9. Ezekhez képest százalékosítva pár fokos eltéréssel be lehet rakni bármilyen korábbi hűtőt. Például az AC Freezer Pro 5-8%-kal a Coolink U9-92 mögött volt, ami nagyjából egyenlő az NH-U9-cel, tehát a Freezer Pro azért le van maradva a TX2-höz képest. Persze ennél sokkal hasznosabb infó, hogy bármelyik elég a négymagosokhoz is, C2D-t meg szinte bármivel lehet hűteni.
Nem a fokok érik meg az árukat, hanem a decibelek.

Hehe, épp tegnap jött meg a Big Typ 120VX-em ![;]](/dl/s/v1.gif)
Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

Igaz, az új teszt-rendszerhez illett volna még 1-2 etalon-hűtő tesztje is, thermalright-ultra120 / tt big typhoon / scythe ninja.
Én pl. ledöbbentem azon, hogy a tts-től vásárolt Silentmaxx Frostbite CPU hűtőm lealázta a Ninjat....(bár egyedi eset lehet, a ninja heat-pipeja hozzáért 2 kondihoz).
De rég volt már ilyen teszt, lehet örülni. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

a lefogató szerkezet nem okozhatta az asusnál az anomáliát?
régebben belefutottam, egy silent squarebe, ami egy kis lefogató modding után kb 10fokkal hűvösebben tartotta a procit...
-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

Egyébként ha jól tudom Rudi ezt a tesztet csak önszorgalomból csinálta, nem "hivatalosan".
Si vis pacem, para bellum.
Én is várom az új Scythe tesztjét. És jó lett ez is. 
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Kössz a tesztet, jó volt ! 
"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"

Én olyan véleményre lennék kiváncsi, hogy szerintetek mennyit ér (celsiusban), ha egy hűtőnek (az én esetemben a CM HyperTX2) felpolírozzuk a talpát és tisztességes hűtőzsírt használunk?
Nekem pl nem tetszett a gyári trutyi, amit az aljára kentek, de a polírozás miatt amúgy is leszedtem volna. 
[ Szerkesztve ]
Hát igen - igen, de nem...

kb. 0-1 fok (mármint a polírozás)
'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''

ezt kupak és hűtőblokk függvénye...egy tökélets párosnál nyilván kb 0-1 fok, de ennek az esélye, hogy te ilyen kupakot kapj gyárilag nagyon kevés...tökéletes felületű blokkra már több..
[ Szerkesztve ]
-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

Én jóval a tesztek előtt vettem egy Noctua NH-U12F-et,de végülis nem tettem rossz lóra.
Oké,drága volt a paci,nem éri meg az árát....de legalább halkan és hűvösen drága,hogy a fene egye meg

Akkor csak simán jól néz majd ki
(nem mintha látszana
)
Hát igen - igen, de nem...

Én a Q6600-ra úgy látom, jól választottam a Hyper TX2-vel
....Azért egy kicsit nehéz volt a Giga X38-as lapra rászerelni, nagyon passzentos a kicsike....És halk..... 
"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."

Mindig is érdekelt volna, hogy boldogul egy Q6600-assal egy TX...
Azt szeretném kérdezni, mennyi a maghő terhelés nélkül és terheléssel? Full fordulaton járatod a ventit? Vagy a Q-FAN-nal vezérelteted? Házventijeid vannak? Köszi!
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

Egy kérdésem lenne. iszonyat régóta akarok hyper tx-et venni, de nincs sehol és azt irogatják itt a fórumokban, hogy jobb mint a tx2 mert a tx-ben volt pwm szabályzó. akkor ez most mégse akkora probléma?
továbbá értem hogy lesz még teszt, de reméltem hogy ha már a coolink u8 frissítését megvizsgáltátok, akkor a teljesen új coolink silentatort is megnézitek. annyira jó lett volna, mert az tényleg előrelépés let talán. már itthon is kapható. továbbá a hyper tx2 helyett hyper 212 mint következő lépcső jöhetett volna, de így is nagyon jó lett. köszi nektek!