Az árakkal nincsenek nagyon elszállva és tetszik eza letisztult forma
TN panelhez képest jófélék lehetnek
Az én monitorom kb 6x ilyen vastag TFT létére, és úgy fűt mint egy kazán.
[ Szerkesztve ]
http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

Az árakkal nincsenek nagyon elszállva és tetszik eza letisztult forma
TN panelhez képest jófélék lehetnek
Az én monitorom kb 6x ilyen vastag TFT létére, és úgy fűt mint egy kazán.
[ Szerkesztve ]

Ó dehogynem, kezdem is a sort
Dell U2311H
![;]](/dl/s/v1.gif)

és az hol 24colos?

Hagyjuk, nem érted az iróniát

Kár, hogy az utóbbi 1 hónapban csak 8-10ezer forinttal lett drágább és már 50 alján is nehezen lehet kapni, szeptemberben meg 43 volt. És ez most nem irónia sajnos. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Az nem, az 

Tapasztalat Acer monitorokkal kapcsolatban?
Nem tűnnek rossznak, én most körbe vagyok véve Samsungokkal, de lehetséges hogy majd meglesek egyet. 
Ha egyszer privátot kapsz, akkor illene is rá valamit reagálni. ;)

nekem Asus van,"led-es"de nem ilyen pengevékony slim gyönyörűség,munkatársamnak pedig egy Acert vettünk nagyon jó áron 22 colos szintén a vastagabb ledesből-mindkettővel elégedettek vagyunk,ugyhogy meg lehet lesni... 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...
Nekem volt már pár acerem, ha lehet csak azt veszek.
Sami Koivikko - Sapphire

Dell U2311H
/thread
... this is an emergency, can you call my enemy... get into reality, i have lost control of me...

Üdv!
Nem is tudom, hogy az Acer miért is próbálkozik még az "elavult" TN paneles technológiával, amikor még a TN paneles monitorjai is megérdemelnének egy "pocsék áru" matricát, s hogy miért is, mivel amikkel eddig találkoztam (nem kevéssel), azoknál kritikán aluliak voltak a bevilágítások, a homogenitás és ... a gradiensek, amik elszíneződve sávosodtak és csíkozódnak.
Ha tudnak elfogadható minőségebn IPS monitorokat készíteni (PA238Q ProArt vagy éppen a PA246Q ProArt), akkor miért ez a nagy visszafejlődés a szutyok TN panelesek felé 
Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

A ProArt-ok ASUS-ok!

... de csak az a két tipus, amit említettem ...
[ Szerkesztve ]
Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

Körtalpas monitor, sosem értettem ezt miért erőltetik... hányinger...
Lenovo X201, HTC Desire HD

hát hogy oldja a négy szöget-ellenpontnak!
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

van valakinek S240HLbid monitora?
Bevált, vagy nem érdemes megvenni?
köszi.

Üdv!
Szvsz felejtsd el - köztudott, hogy az Acer TN paneles monitoroknak borzasztó a bevilágításuk és a betekintési szögük!
Szvsz, ha 24"-osban gondolkodsz, akkor inkább gyűjts egy Dell U2412M monitorra, vagy ha elég egy 23"-os, akkor Dell U2312HM.