Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) V.Dave

V.Dave
(fanatikus tag)

Az árakkal nincsenek nagyon elszállva és tetszik eza letisztult forma
TN panelhez képest jófélék lehetnek :) Az én monitorom kb 6x ilyen vastag TFT létére, és úgy fűt mint egy kazán.

[ Szerkesztve ]

http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

(#2) Daywalker válasza V.Dave (#1) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Ó dehogynem, kezdem is a sort:) Dell U2311H :DDD ;]

(#3) V.Dave válasza Daywalker (#2) üzenetére

V.Dave
(fanatikus tag)

és az hol 24colos?

http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

(#4) Daywalker válasza V.Dave (#3) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Hagyjuk, nem érted az iróniát:)

(#5) D.Orion válasza Daywalker (#2) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Kár, hogy az utóbbi 1 hónapban csak 8-10ezer forinttal lett drágább és már 50 alján is nehezen lehet kapni, szeptemberben meg 43 volt. És ez most nem irónia sajnos. :(

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#6) Daywalker válasza D.Orion (#5) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Az nem, az :(

(#7) HUNPSP

HUNPSP
(tag)

Tapasztalat Acer monitorokkal kapcsolatban?
Nem tűnnek rossznak, én most körbe vagyok véve Samsungokkal, de lehetséges hogy majd meglesek egyet. :)

Ha egyszer privátot kapsz, akkor illene is rá valamit reagálni. ;)

(#8) nicu71 válasza HUNPSP (#7) üzenetére

nicu71
(senior tag)

nekem Asus van,"led-es"de nem ilyen pengevékony slim gyönyörűség,munkatársamnak pedig egy Acert vettünk nagyon jó áron 22 colos szintén a vastagabb ledesből-mindkettővel elégedettek vagyunk,ugyhogy meg lehet lesni... :K

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#9) capulet75 válasza HUNPSP (#7) üzenetére

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem volt már pár acerem, ha lehet csak azt veszek.

Sami Koivikko - Sapphire

(#10) Socket A

Socket A
(kvázi-tag)

Dell U2311H
/thread

... this is an emergency, can you call my enemy... get into reality, i have lost control of me...

(#11) old_artist

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Nem is tudom, hogy az Acer miért is próbálkozik még az "elavult" TN paneles technológiával, amikor még a TN paneles monitorjai is megérdemelnének egy "pocsék áru" matricát, s hogy miért is, mivel amikkel eddig találkoztam (nem kevéssel), azoknál kritikán aluliak voltak a bevilágítások, a homogenitás és ... a gradiensek, amik elszíneződve sávosodtak és csíkozódnak.
Ha tudnak elfogadható minőségebn IPS monitorokat készíteni (PA238Q ProArt vagy éppen a PA246Q ProArt), akkor miért ez a nagy visszafejlődés a szutyok TN panelesek felé :F

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#12) Misi 007 válasza old_artist (#11) üzenetére

Misi 007
(senior tag)

A ProArt-ok ASUS-ok!

(#13) old_artist válasza Misi 007 (#12) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

... de csak az a két tipus, amit említettem ...

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#15) atus72

atus72
(tag)

Körtalpas monitor, sosem értettem ezt miért erőltetik... hányinger...

Lenovo X201, HTC Desire HD

(#16) nicu71 válasza atus72 (#15) üzenetére

nicu71
(senior tag)

hát hogy oldja a négy szöget-ellenpontnak!

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#17) csgabor

csgabor
(újonc)

van valakinek S240HLbid monitora?
Bevált, vagy nem érdemes megvenni?

köszi.

(#18) old_artist válasza csgabor (#17) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Szvsz felejtsd el - köztudott, hogy az Acer TN paneles monitoroknak borzasztó a bevilágításuk és a betekintési szögük!
Szvsz, ha 24"-osban gondolkodsz, akkor inkább gyűjts egy Dell U2412M monitorra, vagy ha elég egy 23"-os, akkor Dell U2312HM.

(#19) csgabor válasza old_artist (#18) üzenetére

csgabor
(újonc)

rendben, kerülöm a tn panelest :)
köszi!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.