csúnya és csúnya és csúnya
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

csúnya és csúnya és csúnya
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
Szép mindegyik, jól néznek ki.
<-ƘƘ-> Rendszerment
pisztolyt szorítottak lian li bácsi fejéhez, hogy ilyen olcsón adják a házakat? 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Nem értem miért van szükség annyi 5.25ös meghajtóhelyre. 
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.
1-2 optikai meghajto, plusz a mai napig sokan hasznalnak mobilracket
Példaképem Gregory House

Én is ezen csodálkoztam, kár, hogy nálunk Euro-ban lesz ennyi.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Mind alsótápos 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
(#8) Eugene Roe
Ezt is megéltük!!! Tescos Lian Li házak, a képek alapján inkább megse születtek volna :S
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

nekem pl az egyik winyom van egy scythe himuroban és így 5,25-ös helyre kell beépíteni.
Amugy pofás kis házak, kiváncsi leszek a tesztekre majd ott kiderülnek hogy miért annyi az árcédula amennyi.
http://dy217.cgsociety.org/gallery/
működő ventilátort kapott, viszont az utóbbinál a lapátkerekekhez kék LED-ek is tartoznak,

minden napra egy kékledes hírt!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Mondjuk azért, mert egy 5.25"-ös helyre kerettel beépíthető 3,5"-os és 2,5"-os cucc is, míg ez visszafele nem működik. Nem mellékesen az ilyen keretekkel a hűtést is (szerintem) jobban meg lehet oldani. Én azon csodálkozom, hogy raknak még 3,5"-ös kereteket a házakba... Ha sok 5,25"-ös van akkor a választás joga a tiéd, hogy mivel pakolod tele. Pl jelenlegi házam eleje 5,25"-ös slotokból áll, számszerint 11db
Borítója rácsos, porszűrős, mögötte meg 12 centis ventik. Legjobb dizájn.
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Már ekkora batárok is midinek számítanak 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Ezen a képen tényleg csúnyák. Élőben azért máshogy mutatna egy ilyen ház.

"PC-K56, PC-K58, PC-K60 és PC-K62 típusjelzésű új miditornyok acélból készültek"
Non Alu.
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
Az 58 és a 60 miben tér el egymástól?
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Ezek inkább Lancool házak lesznek. Igaz, majdnem Lian Li.
Biztos jók a kiírt árak? 
Milyennapvan?

Mi történt? Lian-Li be akar törni az alsóbb szegmensbe is? Acél ház, géppuskával kiluggatott előlap, kék ledes venti, kiálló vonalvezetés. Eddig nekem ők egyenlőek voltak a letisztultsággal, és az alu házakkal. Valószínűleg így is magas minőséget fognak képviselni ezek a házak, ha másban nem is, legalább szerelésben. Vicces, hogy olvasom, hogy négy új ház, de úgy tűnt aztán a képekről, mintha egyet 3x copy-pasteltek volna, mint négy tojás.
Nekem nem tetszenek, cm-690 helyett viszont ezt választanám (a nyeklő oldallap miatt).
Beginning is easy - Continuing is hard.

Lancool árak. Lian Li leányvállalat.

Már rég betört Lancool néven. Nem kell félni, a Lian Li anyaghasználat és minőség megmarad.
Talán csak a formavilága másabb. Anyagra az árkategóriák megegyeznek
True Success is Blonde
Köszi a magyarázatot. Akkor kellemes alternatíva a CM helyett.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

A formavilág más egy picit, illetve a Lancool házak nem teljes egészében készülnek alumíniumból. Ezért is olcsóbbak.

Kedveltek a Lancool házak. Nálunk is, de Európa szerte méginkább.

Hmmm.....nem rosszak, kimondottan bejönnek.

Hát szerintem örülhetünk majd, hogy nem 30k felett lesznek...

A Lian Li is próbál teret hódítani minden árkategóriában.
Asszem ez természetes.
Nem rosszak ezek.
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Szerintem ezek jó házak. Megfelelnek átlagos igényekre. Inkább ezeket kéne eröltetni, mint a karácsonyfadíszes szarokat.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Az én tippem az, hogy 30.000 elejével nyitnak majd.

En is erre gondoltam, hogy egy picit az újdonság ereje feljebb tolja a kezdő árat. 
Lian Li-től az összes ház full alu? Ott nincs acél merevítés?
True Success is Blonde

Szinte, hogy full alu, nekem még még a ventilátor rács is alu volt, azon csodálkoztam, hogy a csavarok nem aluból vannak 

Csak alu.

Valahogy egy cseppet sem tetszenek.
Miért jobb egy alu ház, mint egy acél?
Könnyebb, jobban rezonál, szerintem, mert én a dragonomból indulok ki.

Ízlések és pofonok. Szerintem az alu házak messze elegánsabbak az acél-műanyagból készült társaiknál, amiket megszokhattunk. A könnyebbség szerintem nem hátrány. A rezonanciát el kell, hogy utasítsam. Általánosságban nem jellemző rájuk, de az igaz, hogy van egy-két típus, amire jellemző. Szerencsére a Lian Li korán felismerte ezt a problmát és nagyon jó oldallap-rözgzítéseket alkalmaz. (Nem csak "karmokat" akasztasz be, majd tolod a helyére az oldallapot, hanem kis rugós gömböcskék is segítenek abban, hogy valamivel jobban feszüljön.) A te Dragonod pont az anyagfelhasználás másik vége. Az lehet, hogy túlél egy atomtámadást is. 

Könnyebb
Mondjuk a rezonálás sokmindentől függ. PL: Az én CM 690-es házam tetején levő rács is rezonált egy picit,de már kiküszöböltem a hibát. Ennyi belefér.
Egész pofásak és végre elfogadható az áruk. 

Az elegancia szerintem nem az anyaghasználton múlik.
Si vis pacem, para bellum.

Szerintem inkább úgy lenne helyes, hogy nem csak azon.

Valahogy nem egy kategória az alu és az acél
Ráadásul az alu házak önmagukban képesek főleadásra, mikor megfogsz egy acél házat majd odafagy a kezed, ellenben az alu...inkább langyos, úgyhogy szerintem 2-3fokkal hűvösebb lehet egy alu ház mint egy acél, egy adott konfiggal... 
De ha tévedek majd kijavít engusz...
[ Szerkesztve ]

Szerintem az anyag nagyban befolyásolja az eleganciát

Az, hogy külsőre szép-e vagy sem az egyéni megítélés, nekem pl. nem tetszenek. Üzleti megfontolásból talán érthető a cég, hiszen próbál minden szegmenst lefedni és egyre több vásárlót szerezni magának - acél ház, "copy-paste" - erről is megvan a véleményem...
Az alu házakról nekem sem volt sok infóm, egészen addig amíg nem vettem egyet. Súlya, rendszer beköltözés után kb. annyi, mint a régi acél házam üresen. Rezonancia nálam nincs.
Tudnék róla bővebben írni, vannak hibái is, amiket összeirogattam és majd képekkel is illusztrálva elküldök a Lian-Li-nek, bár ez nem túl sok. Kíváncsi leszek reagálnak-e majd rá.
Mendentől függetlenül, számomra a Lian-Li név egyenlő volt az aluházzal, letisztult formavilággal, ledes csilli-villi nélkül...
A hőleadása valóban nagyon jó az alu háznak.
...

Talán egyenletesebben és hatékonyabban oszlatja el a hőt az alumínium. De ezek csak kézrátételes "tesztek". 

Valami ilyesmire gondoltam én is 

Az alumíniumház hatékony hőleadását én is alá tudom támasztani. Elég kicsi a házam, és kellően zárt is, mégsem melegebbek az alkatrészek mint anno a cm-690-ben, pedig az lyukas volt mint a sajt. Ellenben most terheléskor szinte meleg a ház burkolata, a 690-es pedig jó ha langyos volt. Itt egy kép amin látszik, hogy nem éppen a szellőzés bajnoka:

Ez a te házad?
Szép...egy pár képet még linkelhetnél róla! 

A hátsót ventilátort próbaképpen megfordítanám.

Igen az enyém
, itt találsz még képeket.
engusz: Majd egyszer kipróbálom, őszintén szólva mostanság nem kívánja a kezem a csavarhúzót. Mert akkor az elsőt is meg kellene fordítani, az meg már nem egy egyszerű meló. A gond, hogy a táp előrefelé fúj, tehát akkor visszaszívná a meleget az első. De ha arra gondoltál, hogy csak a hátsót fordítsam meg, annak nincs különösebb akadálya.
[ Szerkesztve ]

Csak a hátsót fordítanám meg. Ám elnézve a többi képet, így lehet, hogy túl messze lenne a szívó ventilátor.