Nagyon szép, főleg tabletként tetszik 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
(#1) Translator

Nagyon szép, főleg tabletként tetszik 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
Én meg éppen azt akartam írni, hogy a Dell is megmutatta, hogy tud olyan ronda tabletet csinálni mint a ThinkPad X
Egyébként nagyon-nagyon kíváncsi lennék a két gépre egymás mellett, szóval indulok is rágni a tesztszervezésért felelős ember fülét 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
gyönyörű.. máj nyál iz csoroging..
in asm we trust

Én se hittem volna, hogy valaki az IBM babérjaira tör szögletességben, de le a kalappal, mert istenien sikerült 
Én csak drukklok, hogy le tudjátok tesztelni, főleg ezt a az új beviteli módozatot.
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
ez a felület érdekes lehet, csak fejlesszenek rá progit ami ki is használja
nyálcsorgatás 1000-el. 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
(#6) bit_vector

ezt a kinézet dolgot egy sznob dolognak tartom. Aki notit vesz, nem azért teszi, hogy a diszkóban villogjon vele, hanem mert dolgozni akar rajta. Ehhez ugyan kell némi ergonómia, de a kinézet nem az ergonómia, bár kétségtelen, van egymásrahatásuk...
Amúgy nem rossz gépezet.. ha nincs sok hely, vagy az öledben tartod, tabletként pl. nagyon beválhat :-) persze, sajnálnám leejteni, valszeg a tft forgatómechanizmusa notikhoz mérten kb. ugyanazt a gyenge színvonalat adja majd (leejted kétszer, és már viheted is szervizelni - bár ehhez olykor elég egy is.... )
üdv.
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/
(#7) Cerebellum válasza bit_vector (#6) üzenetére
Leejteni egy laptopot?
Egyébként ilyen ez... már mindenki csinált tablet pc-t, a dell is rácsapott az asztalra, és megcsinálja a legjobbat. Anno mint a Porsche Cayenne, már mindenki csinált SUV-ot, erre Porschéék azt mondták, ideje megmutatnunk, hogy is kell ezt 
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
Leejteni egy laptopot?
Ja , előferdül , hogy leesik , vagy autóban pl. előszeretettel repül
Mióta fiam megtanult járni , vagy 20X rántotta le az asztalról . Hiába no , ügyes gyerek 
Ez a tégla forma nekem kifejezetten bejövős .

detto
amúgy nemtom, franc se akar igazán tapicskolni ekkora képernyőt...
lehet pucolni mindig, ráadásul azon gondolkodom hogy mit tapicskolhat az ember olyan sokat. meg majd mikor üzenetet ír az ember mindig kihajtogatja a klavit?

Megszületett a számomra tökéletes laptop... 
A vér nem válik VAZZE!™
"kapacitív érintésvezérlés"
Éljen az első 12,1"-os tapipad 
Amúgy jó ez, a drag&drop új értelmet nyer vele
Csak az a probléma, hogy amire az esetek nagy részében használná az ember az érintőképernyőt, arra túl nagy a teljesítménye a gépnek (emiatt túl drága/nehéz/kevés ideig bírja). Persze subnotebookként használva + kihasználva az érintőképernyőt már van értelme a dolognak (csak az ár még így is fájó tényező, szerintem).
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
és hazudik már a gyerek? mondja már hogy apu? bocsánatbocsánat de nem tudtam kihagyni
nekem egyszer sem kellett ledobni a tc4200-at hogy a hasonló módon működő zsínérozás fél év alatt lötyögjön. nem mondom ki is cserélték azonnal, de itt még azt sem mondhattam hogy meggyűrtem.

a teljesen hétköznapi dolgokban is nagyon jó dolog egy ilyen cucc... nekem etalon notikban a tablet, csak nincs rá lé 
A vér nem válik VAZZE!™
van hely, ahhol hpq nc4400 már 150 nettóért akad
12.1"XGA (1024x768pixel) VWA TFT LCD • intel GMA950 maximum 224MB video
• Core-Duo T2500 (2.0GHz/2MB/667) • 1024MB DDR-2 • 60GB HDD • külsõ-megh.opció
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • fémház (Mg-Al) • Microsoft Windows XP Profess
azért az annyira nem durva talán, de tc 1100 is akad itt ott olcsóban
(bár újat nehezen lehet szerezni
)
[ Szerkesztve ]