Az ingyenes PC-s tartalomnak roppant mód örülök, újra elővesszük 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
maszi99
(őstag)

Apika
(PH! addikt)
Igen, ez jó hír! 

ASTON117
(kvázi-tag)
Azért néha elgondolkozok azon hogy mi lenne ha minden fejlesztő így foglalkozna a játékaival, vagy pl csak a portokkal. Ilyen szempontból a CD Projekt korunk legjobb fejlesztője. Vagy valaki cáfoljon meg örülnék ha tudnék még egy ilyen cégről.

maszi99
(őstag)
Bennük még soha nem csalódtam, és az üzletpolitikájuk is roppant mód tetszik 
Ha kész 1 játékuk akkor sem ülnek a babérjaikon, hanem folyamatosan bővítgetik, és javítják őket 
Apika : valahogy nem rémlik, hogy találkoztunk volna a Witcher 2 topikjába, (bár jó ideje nem jártam arra,) 

Apika
(PH! addikt)
Jártam arra. Nagyon tetszett az intro trailerje a játéknak...

maszi99
(őstag)

Apika
(PH! addikt)
Utólag leesett a tantusz. Ott nem voltam...

maszi99
(őstag)
Próbáld ki a játékot, igazi csemege, és gyönyörű is grafban, hidd el nem bánod meg 

Apika
(PH! addikt)
Köszi! Ki fogom próbálni, mert nagyon tetszett a demója... 

maszi99
(őstag)
Ha pedig komolyabb játékidő tartalmat, illetve szaftosabb sztorikat keresnéd akkor ajánlom a bővített első részt (ott is lehet oldalt választani, hogy kién szeretnél állni), 37x toltam végig 
Egész komolyan be lehet csajozni, és kocsmázni (berugni), amiket nagyon hiányoltam a 2. résznél !!!
[ Szerkesztve ]
Ez nekem is tetszik. Korrektek tényleg.
Elő veszem az 1 et úgy érzem 
"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)

WayneGace
(fanatikus tag)
Így is lehet mondani, meg úgy is, hogy megjelenés után fél egy évvel lesz teljes a játék, csak hamarabb kiadták. Persze, ha minden fejlesztő ilyen kaliberű játékokat csinálna, nem sokan panaszkodnának.

maszi99
(őstag)
WayneGace :Szinte 100% hogy elkezdtek a 3. részen dolgozni, és 1 év múlva ismét Geralt bőrében vadászhatunk

wikings2 : Mire újra végigjátszod addigra már a 2. rész ára is elfogadható lesz (húsvét környéke), és kipróbálhatod azt is 
[ Szerkesztve ]
Ez a terv
Szívem szerint előrendelés lett volna, csak hát Blizzard bácsi halogatja a dolgokat...

"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)

maszi99
(őstag)
Teljesen tökéletes elgondolás, mire végzel az elsővel már le is lesz árazva a 2. rész. 
Hozzáteszem jó sokáig kitartják az árát, de 1 év után csökkentenek mindenképp 
Jó vadászatot az első részhez 
(nosztalgiázok jelenleg: Imperium Galaktica 1) 

![;]](/dl/s/v1.gif)