Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és lesz hozzá magyar felirat? :B

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#2) ldave

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Erre szinte biztos, hogy beruházok, várható áráról van valami infó?

www.tsw.hu - Dark Days are Coming

(#3) BloodyEddie

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Jobb a New Vegas mint a 3?

(#4) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

"megjelenni február 10-én fog Xbox360-ra és PS3-ra" - PC-re is megjelenik!

(#5) Apika

Apika
(PH! addikt)

Egész hangulatos a videón a zene hozzá...

(#6) ldave válasza BloodyEddie (#3) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy jobb-e, viszont állítólag nagyon hangulatos és a DLC-i a legjobbak között vannak. Gondolom akinek tetszett a harmadik rész, annak ez se fog csalódást okozni. Én pont amiatt nem vettem meg eddig, mert reméltem hogy lesz egy ilyen complete edition, mint ahogy a 3-hoz is volt, 10 eurós ár sok a DLC-ért egyenként, hiába olcsó már az alapjáték.

(#7) -Zeratul-

-Zeratul-
(őstag)

ideje volt már
mondjuk PC-ről persze szó sincs, úgyhogy még várunk

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#8) Silentfrog válasza BloodyEddie (#3) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Szerintem a 3. része jobb,de tudod kinek a pap nekem a papné! :)

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#9) Messa válasza -Zeratul- (#7) üzenetére

Messa
(tag)

A videó végén 3 db doboz van és az elsőn ott van a "Games for Windows" felirat :K

Time is the fire in which you'll burn.

(#10) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem a 3 az egyik kedvenc játékom volt, többször is végig toltam de valahogy a New Vegas nem fogott meg. (Aztán lehet csak nem adtam neki elég időt)

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#11) Lazsnak

Lazsnak
(kvázi-tag)

Szerintem a new vegas jbb mint a 3, mindegyik orok kedvencem, de a new vegasban a hardcore mode nagyon jo, loszernek is sulya van stb stb, osszetettebb a kezeles egy picit.

Amugy remek jon a mindent-az-egyben kiadas, nekem meg megvan minden steamen, de a lonesome roadot a mai napig nem tudtam megvenni steamen, mert szerinte a regiomba nem elerheto, menjenek a francba :W

(#12) Ryder62 válasza ldave (#6) üzenetére

Ryder62
(fanatikus tag)

Megcáfolom én is. A 3 nagy kedvenc de a new vegas úgy nyersen írtó gagyi sztem. A dlc-k adnak már valamit de leginkább egy tucat mod után lesz élvezhető.

Jah és a 3-at nem modoltam annyit az alap játék nagyon bejövős volt dlc-kel meg fantasztikus. Azóta egy két modot feltettem de nagyon kicsiket mert így tetszik ahogy van :K

Am pc hol van? Steamen lesz? Egyáltalán a bethesda miért szemétkedik? Steamen megvenném a játékot de csak egy teljes változatot az összes dlc-vel.

De félek hogy mivel az utolsó két dlc nem elérhető itthonról ez sem lesz ha esetleg felkerül. :(((

ME3: They're really selling the "Bioware did it" message. I bet you can't even say "ENDINGS" without inciting a panic. ENDINGS!

(#13) ldave válasza Ryder62 (#12) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha jó áron lesz (mondjuk 10k alatt), akkor mindenképp beruházok rá, csak a 4 DLC drágább egyesével véve.

Amúgy nem tudom, hogy a Bethesda miért csinálja ezt, se a Skyrim, se a Rage nem érhető el a steam-en itthonról..

(#14) Silentfrog válasza ldave (#13) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Szerintem nem a Bethesda készitette a Vegast.

(#15) Silentfrog válasza ldave (#13) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Sry 2X

[ Szerkesztve ]

(#16) ldave válasza Silentfrog (#14) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaja, de ők a kiadó, ahogy a Rage-nél is, és egyik se érhető el nálunk. Biztos nem szeretik az instabil forintot :)

(#17) Ryder62

Ryder62
(fanatikus tag)

Aki ezt beszerzi és megvan még a Fallout 3 is és vár egy kicsit az egy hatalmas játékot játszhat majd. Miért is? Nos, összetevők:

Kijön ez, így meglesz az alapjáték az összes dlc-vel.

Készül egy Lost Roads mod ami legalább 10 új pályát pakol majd a játékba. Eljuthatunk majd többek közt Mariposaba, Sacramentoba, a The Hub-ba stb. Egy kocsival lehet majd utazgatni. Itt a videó: Lost Roads Travelsystem

Ezek mellet nexuson már látható egy Project Brazil nevű mod ami új helyszíneket add: Vault 18, Los Angeles, Hegyvidék stb. Ez is jónak igérkezik már csak romos LA miatt is.

Aztán ha rendelkezel Fallout 3-al egyesítheted a két játékot. New Vegasból átutazhatsz Capital Wastelandba. Eza mod A Requiem for the Capital Wasteland néven fut. Már játszható de még pofozgatják itt-ott.

Ez mind szép és jó de sajna ronda már a játék? Sebaj a NMCs texture pack nevű mod megoldja. Elég megnézni a képeket. Bár elég vas igényes így egy reaktor blokk szükségeltetik :DD

Emelet ha ez a mod kijönne még tovább szépíthetnénk. Mert ez már sok mindent kicserél meg hozzá add új effekteket. Pl fényszórás, vízcseppek stb. Van egy Fallout 3 változata is de úgy tűnik sajna ez a mod sose jelenik meg :(

ME3: They're really selling the "Bioware did it" message. I bet you can't even say "ENDINGS" without inciting a panic. ENDINGS!

(#18) Silentfrog válasza ldave (#16) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

A forint az forint, a te forintod annyit ér mint az enyém! Tehát stabil. :DDD
Biztos finnyásak a forintra minthogy örülnének hogy egy zsákkal többet vihetnek haza belőle,mint 2 honappal ezelőtt!

(#19) Polllen

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez teccik;)

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#20) wednesday válasza ldave (#16) üzenetére

wednesday
(őstag)

Ennek semmi köze a forinthoz. Azért nincs Steam-en, mert a dobozos verziót akarják értékesíteni a mi régiónkba. Ez egy megállapodás az itteni forgalmazókkal.

(#21) Lazsnak válasza wednesday (#20) üzenetére

Lazsnak
(kvázi-tag)

es ez esetben a dlck-hez hogyan jussak hozza? vagy lama kerdes? :F

(#22) csaba951 válasza Lazsnak (#21) üzenetére

csaba951
(fanatikus tag)

A Bethesda szerint sehogy. A mi számunkra nem elérhető az utolsó 3 dlc. Jó, mondjuk egy barátod megveheti amerikában, és giftként átküldheti Steamen, de ez nem fog működni a te alapjátékoddal. Szóval mi pénzért sem vehetjük meg ezeket. Persze a kalózok miatt halódik a pc-s játékpiac! Hát persze!

Ja, és a hírben ügyesen nincs benne, hogy ez a kiadás a magyaroknak is elérhető lesz! :)

Ha "ügyes" a kiadó, akkor ezt a változatot sem vehetjük majd meg. Esetleg nekünk az ultimate alapjáték + 3 dlc-t fog jelenteni. Persze az áron ez nem fog meglátszódni, azt nem csökkentik majd.

[ Szerkesztve ]

(#23) Lazsnak válasza csaba951 (#22) üzenetére

Lazsnak
(kvázi-tag)

ez szamomra valami hihetetlen hogy a jatek felet aruljak a masikat meg nem, idiotak. milyen marketingesuk lehet ezeknek :D

(#24) ch003067

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zsíííír :D ha kijön, biztos megveszem :K

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#25) Ryder62

Ryder62
(fanatikus tag)

Steamen már elérhető a Lonesome Road. Bár a Gun Runners Arsenalt még mindig nem látom. :(

(#26) Darth_Revan válasza Ryder62 (#25) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És tényleg már elérhető a kelet-európai játékosoknak is a Lonesome Road és ráadásul pont a Fallout New Vegas+DLCk karácsonyi 75%-os akciója után...így kell a népet szívatni kérem szépen :DDD

(#27) Lazsnak válasza Darth_Revan (#26) üzenetére

Lazsnak
(kvázi-tag)

tenyleg van L R, ugy erzem korabban kellett volna elkezdenem nyivakolni itt a forumba, hogy kocsog steam :D

(#28) ldave

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Amazon-on 25 fontért árulják, gondolom akkor nálunk talán 9999 Ft lesz, annyiért ez így okés, lévén csak a 4 dlc drágább már.

(#29) Darth_Revan válasza ldave (#28) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

10k? Akkor még jó jogy a karácsonyi leárazáskor megvettem 75% akció mellett az alapjátékot és az összes DLC-t 3,8k-ért, 10k-t már nem érne nekem :DDD

(#30) ldave válasza Darth_Revan (#29) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát látod, itthon, a messzi keleten, ennyire jó világ van, hogy nekünk csak drágán kell, olcsón nem venné senki.

(#31) adalbert1 válasza ldave (#28) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zavvin is 25 fontot írnak, szerintem kezdésnek az baráti ár, a Fallout 3 Goty-t 30 fontért vettem (vagy 29,x-ért).
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a 3-at is végig kellene vinni (a fő szál már kész, csak a dlc-k nincsenek)...

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#32) Darth_Revan válasza adalbert1 (#31) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"a fő szál már kész, csak a dlc-k nincsenek"

Az jó, főleg, hogy a főszálat a "Broken Steel" DLC-ben zárják le :))

(#33) ch003067 válasza Darth_Revan (#29) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól jártál vele :D

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#34) adalbert1 válasza Darth_Revan (#32) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor úgy mondom, hogy ameddig az alapjáték tartana :).

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#35) csaba951 válasza adalbert1 (#31) üzenetére

csaba951
(fanatikus tag)

>Fallout 3

Az alapjátékban egyáltalán nem csináltál mellék küldetéseket?
Mert akkor most tartasz a játék 25%-30%-nál.

Ha az alapjáték + mellék küldetések megvannak, és csak a dlc-k hiányoznak, akkor olyan 55%-60%-nál jársz.

Ugye, hogy döbbenetes? :D

(#36) adalbert1 válasza csaba951 (#35) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, mellékküldetések közül sok kész van, meg sok helyszínt is felfedeztem, olyan 65 óra körül játékidőnél tarthatok (mondjuk már másodjára, mert legutóbb is kb. itt fogyott el a lendület és inkább új játékot kezdtem, mert ahhoz több kedvem volt). Szeretném teljesen végigjátszani mielőtt belekezdek a New Vegas-ba, de amilyen könnyen magába szippant a világa legalább olyan könnyű ráunni is hosszú távon.

(#37) Huma

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Jöhetne már egy komplett magyarítás a játékhoz. Sajnos nem túl élvezhető számomra a játék úgy, hogy csak a felét-kétharmadát értem és azt is sokáig tart kibogarásznom. A Fallout 3 az egyik legjobb játék szerintem. A Vegasban lévő módosítások pedig nagyon tetszenek. A hardcore mód hiánypótló. A 3-ban pl teljesen felesleges volt a rengeteg étel és a víznek sem volt szerepe. A sérült végtagok sem jelentettek semmit mert túl könnyű volt meggyógyítani. Az is irreális volt hogy összeszámolva több mint tízezer tölténnyel mászkáltam.
Remélem mihamarabb jön a negyedik rész és abból nem spórolják majd ki a magyar nyelvet.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#38) ldave

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

576 oldalán már láttam, hogy kapható a játék, nagy a kísértés, hogy megvegyem, a New Vegas teljesen kimaradt nekem, de a Fallout 3-at nagyon szerettem, pedig nem kedvelem a belső nézetes szerepjátékokat, de a VATS rendszernek hála elvoltam vele.

Hangulatban mennyire más ez? Cím alapján nekem úgy jön le, hogy inkább városban játszódik a dolog, mint kint a pusztában.

(#39) Huma válasza ldave (#38) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Én ugyan nem játszottam még vele, de úgy olvastam, hogy ez még inkább a pusztában játszódik mint a F3. Amikor kijött a F3 nekem is nagyon antipatikus volt az FPS nézet, de hamar megszoktam. Ma már azt mondom, hogy telitalálat volt. Az egyik legjobb PC-s szerepjáték tudott maradni FPS-ként is. Bizonyos tekintetben kenterbe veri a Witchert és a Dragon Age-t is. A Skyrimot meg főleg.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.