A 2. rész miatt meg rohanjunk venni boxot?
Mintha az lemaradt volna pc-ről.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Spectrum
(tag)
Most már úgyis mindegy annak aki nem játszott a 2. résszel, semmit nem fog érteni a 3. részből.(a 2. befejezése alapján erősen épül majd rá a 3. rész sztorija)
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

HS 2142
(őstag)
Vagy amire kevesebb esély van, hogy belerakják a második részt is a dobozba. (mint Chronicles of Riddick-nél)
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
Szerintem kacsa, miért adnák ki pont a 3. részt, amikor a 2.-at nem adták... doesn't make much sense...
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
Van rá esély...
https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

a_nitto
(lelkes újonc)
Egyetértek! Semmi értelme nincs kiadni a 3. részt PC-re, ha a másodikat nem is ismerem 
Bár ez nem lenne rossz reklám fogás az XBOX-nak: Tetszett a 3.rész? Megismerkednél az előzményekkel! Vegyél egy XBOX-ot és ajándék Fable 2-őt adunk hozzá!
Az ember néha belebotlik az igazságba. Aztán feláll, leporolja magát, és tovább ballag...

L3zl13
(PH! nagyúr)
Furcsa volna ha úgy adnák ki a 3. részt PC-re, hogy a második kimarad. De tény, hogy még mindig semmi hír a 2. rész PC változatáról.
Aki hülye, haljon meg!

csoli31
(fanatikus tag)
Szerintem is kamu az egész. Egyszerűen Photoshoppal megszerkesztették, és kész a kamu dobozkép. De hogy ne legyek pesszimista, ezért ne legyen igazam! 
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
A második rész sztorija lószaros préri. Amit tudni kell belőle, azt elmondják a 3. elején: te vagy a király. Ennyi. A többi kb. irreleváns. A 2. rész se kötődik az elsőhöz.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Csakhogy Peter bácsi elmondása szerint ebben a részben csak a játék felétől válsz királlyá...
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
Szerintem ez megint csak egy közösség elleni izgatás.

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

wednesday
(őstag)
Nincsenek komoly összefüggések az egyes részek között. 1-2 utalással el lehet intézni.
Egy durvább hasonlattal élve, nem szükséges pl: a régebbi NFS-sekkel játszani ahhoz, hogy az aktuális verziót megértsed. 
De, szükséges játszani pl. a Porsce Unleashed-del, hogy megértsd, milyen szarok az újak.. 
https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

pityeszka
(őstag)
Bízom benne, hogy ez jön PC-re.A 2. is tetszett csak az nem , hogy boxon kellett tolni.
I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.
2. teljesen különálló rész az elsőhöz képest, a 3. viszont ott folytatódik kb. ahol a 2.őt abbahagytad.
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Gude
(senior tag)
Ha igaz,akkor várós 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
Utálom, ha hülyének néznek. Kinőttem már abból a korból. 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
A második rész egy fantasztikusan jó játék, csomó ötletes megoldással amivel PCn még nem találkoztam. Az egyik legjobb játék amivel játszottam Boxon.
Csodálkoznék ha a 3 kijönne PC-re de örülnék neki...
Kicsit kacsa szaga van mindenesetre.

HaaS
(PH! addikt)
tanúság <> tanulság
A tanúság tanúskodást, bizonyságot jelent. A tanulság pedig azt jelenti, okulás.
Gyűjtőknek: heti másfél-két köbcentiméter köldökszösz eladó!
Á, 2 perc alatt csinálok én ebből a borítóból PlayStation 3 onlyt
Mindenesetre, ha már baromi közel van egyműshoz a két platformra fejlesztés, akkor tényleg igazán átportolhatnák PC-re. A Mass Effect 2 és Dragon Age úgyis felébresztette kicsit a PC-s RPG világot, most lehetne szépet kaszálni a Fablevel.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Ennek a borítónak a tanúsága szerint (szerintem) a fenti történet tanulsága az lesz, hogy nem kell elhinni mindent egy olyan világban, amiben bárki warezolhat fotóboltot 
Sectumsempra - For Enemies
Akkor lessz egy halom fegyverem, a game összes ruhája, max stat, és enyém lesz az öszes épület a játékban? Mert én ott hagytam abba 

InVino86
(senior tag)
Nem úgy szokott lenni hogy : XBox360, PS3 and PC , mert PC a platform a Windows meg op. rendszer. Szal lehet buherált.
In Vino VeritaS

iBlast
(fanatikus tag)
hát hajrá...de am sztem nem is jó game xd
I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee. || iPhone 4S
Az első része elég jól sikerült darab volt a műfajában.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
Nem, a PS3-nak más a dobizdizájnja teljesen.
Asszem pl. a Gears of War első részére is ez van ráírva (sajnos megnézni nem tudom, mert nekem a Classic van meg, annak más). És ugyebár nem PC-re, mint platformra, hanem Windows-ra, mint OS-re érhető el.
Sectumsempra - For Enemies
Megnéztem, ugyan ez van arra is írva.
barátocskám, akkor még nem játszottál a fable 2-vel. 
a legjobb
(mondom ezt sok-sok cod-al, l4d-el, és sok finomsággal a hátam mögött)
[ Szerkesztve ]
a 2öt de játszottam volna PC-n :/
80R1
(#32) Plazmacucci válasza TheChos3nOne (#2) üzenetére

Plazmacucci
(őstag)
Még jó, hogy te itt vagy és elmondod ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!
Kijavítottam a címet, elnézést a hibáért.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222