Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép eredmények, Gratulálok!
De kipróbálnám egyszer magam én is ilyen profi srácok ellen :B

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#2) HyP3b0y válasza bacsis (#1) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Felesleges lenne...ez verseny, nem kikapni mennek tőled a srácok:D

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#3) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Az a baj az ilyen versenyekkel, hogy az alkatrészek amiket a csapatok kapnak nem egyformák(tuning potenciálban) így nem reális ez az egész dolog, Overlocker pont azt panaszolta a múltkor, hogy amit kapot lapot azon az integrált vga egy kalap sz.r, mert melegszik mint disznó és alig megy, én arra lenék kíváncsi, hogy Benny a mostani forduló győztese mit tudna kezdeni Overlocker lapjával?!

Ja grat az eredményhez és hajrá! :D

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#4) KaraDani válasza Robi BALBOA (#3) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Ez egy technikai sport, ez van :U

Grat Overlocker! :R

(#5) toyone

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

Hajrá Over. :C

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#6) gfefe

gfefe
(őstag)

Azért érdekes, hogy a fifikázás már itt is itt van :) lám a 3d markos dolog most :)

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#7) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

sajnos ez nem ferr, nincs 2 egyforma tuningpotenciállal rendelkező lap ! szóval nem csak a tudás a lényeg hanem a szerencse :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#8) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

7. hely nem rossz de hátha lesz jobb is,hajrá fiúk :C

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#9) fairi

fairi
(senior tag)

"A negyedik fordulóban egyébként volt egy kizárás is, ugyanis Youngpro nem szabályos finomhangoláshoz folyamodott, azaz elérte, hogy a 3DMark 06 az alapbeállítások mellett ablakban fusson, ami jelentősen megdobta a számítógép teljesítményét. Az F1OC az elgondolást azonban nem fogadta el, így a 4301 pontos eredményt nem vették figyelembe."

miben csaltak,nem értem...

(#10) KaraDani válasza fairi (#9) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Abban, hogy ablakban futtata a 3fmarkot, úgy meg csöppet jobb eredményt lehet elérni, mint full screenben. És alapból 3dmark nem ablakban fut...

(#11) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm, köszönjük! :R

Az utolsó körre a 7. helytől is jobb eredményt szeretnék elérni, remélem ebben segítségemre lesz egy jó 965BE C3 proci is..

A kizárás pedig amiatt történt ahogy KaraDani is írta!

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#12) D1Rect válasza Overlocker (#11) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gratula ide is. :R

Milyennapvan?

(#13) LicskaiJ válasza Overlocker (#11) üzenetére

LicskaiJ
(tag)

Gratulálok! :C

Sok sikert az utolsó fordulóhoz!

Go Pats!

(#14) Pete83 válasza Overlocker (#11) üzenetére

Pete83
(lelkes újonc)

Gratula és tisztelet!:R :C

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#15) szuper-t válasza KaraDani (#10) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

akkor miben fut ha nem ablakban?:)
ablak méretezés kérdése h látod e a keretet
a játékok is ablakban futnak csak nem látni a keretet:)
játék közben alt+enter és ha szerencséd van akk ledobja neked ablakba:)

(#16) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez mind szép és jó de miért hívják a versenyt 61708-nak? :P

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#17) O_L_I válasza Overlocker (#11) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Most nézem a géped :) Bakker SSD-t RAID0-ba. Igazi fetisiszta vagy (vagy hedonista?) :C :R

[ Szerkesztve ]

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#18) Robi BALBOA válasza O_L_I (#17) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Mondjuk egy jobb vga-t megérdemelne már Overlocker mester.
A többi cucc az korrekt ;]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#19) KaraDani válasza szuper-t (#15) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Nincs igazad. Az, hogy full screen méretre húzod az ablakot, nem ugyanaz, mintha fullscrrenben futtatnád. De nyomj egy gamenél alt+entert, nézd frapsel az fpst, meglátod a különbséget. ;)

[ Szerkesztve ]

(#20) szuper-t válasza KaraDani (#19) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

magával az alapokkal nem értünk 1 et :9 miden alkalmazás ablakban fut (windows)
pl egy videónál teljesen mind 1 max átméretezéssel dolgozik többet avgy kevesebbet a proci
3dmarkban pedig az a horizontális és vertikális +/- pár pixel ahogy mondtad hozhat nem kis teljestmény növekedést de attól még minden program ablakban fut:)
erre mondtam egy példát crysis játék közben nyomsz egy alt+entert és már is látud az alkalmazás ablakát
de legyen egy kézzelfoghatóbb cs1.6 vagy akármeik játék avgy program
de ki is próbálom 3D mark alatt h előhozható e az ablak:)

(#21) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Te már ezek szerint benne vagy a tesztelésekben
mondhatnál nekem 1 olyan programot amivel realisztikusan le tudom tesztelni a kártyámat és meg is izzasztja
(javított vga tesztelésre kellene) :R

(#22) KaraDani válasza szuper-t (#20) üzenetére

KaraDani
(őstag)

"miden alkalmazás ablakban fut (windows)" :D Ennyiből kirakom a gépem az ablakba és az is ablakban fog futni :DDD , ez csak szavakon lovaglás szerintem. Akkor sem ugyanaz a full screen meg az ablakban futtatás, teljesítmény szempontjából sem. Na mind1 próbáld ki 3dmarkot ki tudod e rakni ablakba, és mennyivel kapsz több pontot, kíváncsi vagyok :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.