Ausztrálok ott vannak 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Ausztrálok ott vannak 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Hajrá Team DFI! Gyerünk Over,mutasd meg nekik! Büntess a következő körben egy maximális FSB-vel!!!

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

Hajrá! Hajrá! Nekem ez nagyon teccik ez a verseny, csak lehetnének gyakrabban a fordulók. 
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32
(#5) macilaci78

Jó kép. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Tom's hardware o pont...
Régen pedig annyi tuningolós videót szedtem le tőlük, még a p4-es időkben.
CSS (Hun)Bloodkiller
Ezúttal is az EVGA és az ausztrál csapat viaskodott az élen.
megvertek minket az ausztrálok jajjj
sok a japán 
ami bőven hat perc alatti SuperPi 32M eredményt hozott.
bőven 7 perc alatti eredmények 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Sok kicsi sokra megy ![;]](/dl/s/v1.gif)

Pont nekem is ez jutott eszembe, hogy régen mennyi videót néztem tőlük...
... a tehetséges ifjú titánok itt vannak! 
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *
Sikert a következőkre. Meg Live-ot
x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

"Ezúttal Lynnfield processzorral hajtott csúcs SuperPi 32M eredményt a szakma elitje."
Ez a hír leírása a főoldalon. Ez csak nekem értelmetlen? 
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
Ez csak nekem értelmetlen?
valószínűleg ja
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Ezek igazi csúcs gépek, bőven hat perc alatti eredményt értek el, 06:36-al 
ok, már másnak is feltünt 
[ Szerkesztve ]
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
Nekem is az. Egészen pontosan a magyar nyelv számára az.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

Birom az ilyen baromkodásokat, én tuninger akarok lenni... várom a támogatókat!

Akkor elemezd nekem légyszives!

Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
nixx- és google barátom elemzi neked 

neked meg a magyartanárod ;)
"Ezúttal Lynnfield processzorral hajtott csúcs SuperPi 32M eredményt a szakma elitje."
én kiemeltem neked a hibás részt! segítek, nem a programmal van gond! 

Nagyon ügyes vagy, de talán megtanulhatnál olvasni, az sokat segítene abban hogy felvogd amit látsz.

[ Szerkesztve ]

Képzeld tudom használni a google-t. Viszont az nagyobb baj hogy ti olvasni nem tudtok., segítek kicsit keresd már meg nekem a mondatban az állítmányt, ha tudod mi az. Ha nem keress rá a google-ban, tanulságos felfedezés lesz. 
[ Szerkesztve ]
nem vagyok egy nyelvtan zseni de ettől független fel tudom fogni ami oda van írva, szerintem kár kiemelgetni.
uff azért ez gáz
na nem baj am hajrá over
[ Szerkesztve ]
skillZ#Oc Team

Gondolom, sub úgy értette, hogy érti , hogy mit takar a cím. A "mondat" meg nyevtanilag értelmezhetetlen, ez jogos. 
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"