Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) _Orbi_

_Orbi_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát nem átlag pénzű embereknek való játék... :(

HP Pavilion g6!

(#2) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Go Overlocker, kend el a szájukat!

(#3) toyone

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

Hajrá hajrá. :C

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#4) HarapósKutya

HarapósKutya
(tag)
LOGOUT blog

Bacsis? :DDD

www.halivud.hu

(#5) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sok sikert mindenkinek aki nevez :)

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#6) EyEsOnU

EyEsOnU
(tag)

jól látom, hogy wcpapírral van körbetekerve a tartály?? :DDD

(#7) toyone válasza EyEsOnU (#6) üzenetére

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

Papírtörlőkendő összehajtva.

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#8) Henkei válasza HarapósKutya (#4) üzenetére

Henkei
(tag)

Ez a verseny nem a ganyolasrol szol.

Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??

(#9) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha arra pénzem lenne, hogy széthajtsak drága hardvereket, máris beneveznék. :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#10) Oliverda válasza PH-User (#9) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pusztán pénzzel azért itt nem sokra mennél.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#11) bartucc válasza Oliverda (#10) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, de sajnos az is kell hozzá, nem kevés. Kipróbálnám én is magam, nincs nagy tapasztalatom a témában, E2xxx-et tuningoltam hosszútávon csak, azzal szép eredmények születtek. De soha nem volt pénzem a csúcskategóriára, és anélkül nehéz bármit is felmutatni a szakmában. :(

Hajrá Overlocker, mutasd meg nekik! ;)

[ Szerkesztve ]

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#12) Daveedka

Daveedka
(tag)

sok sikert kívánok Overlocker :R :)

(#13) Jhonny06 válasza Oliverda (#10) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért nagyobb részt kell pénz, mint tudás, ezen kár vitatkozni.

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#14) Oliverda válasza Jhonny06 (#13) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem ez nem így van de azzal egyetértek hogy ezen kár vitázni. :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#15) HarapósKutya válasza Oliverda (#10) üzenetére

HarapósKutya
(tag)
LOGOUT blog

Hát olyan marha sok észt nem igényel. már nem azér

www.halivud.hu

(#16) Oliverda válasza HarapósKutya (#15) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na, mesélj mennyi észt igényel.

(#17) KajakFéreg válasza HarapósKutya (#15) üzenetére

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

Else menj,ilyen felfogással neked ég el az első C2D-d.. :W :W :W :W

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#18) DEV_NULL

DEV_NULL
(fanatikus tag)

Unalmas már ez a nyavalygás, csináljátok úgy legyen pénzetek nektek is ilyen cuccokra és tuningoljatok! Nem megy?! Az élet kegyetlen..

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#19) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

a cseppfolyósított hélium úgyis arany aranyárban van...

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#20) Oliverda válasza Gergő_ (#19) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, csak ameddig eljutnak idáig addig ilyesmit nem nagyon használnak. Szárazjég, kompresszor, LN2.

(#21) Jhonny06 válasza Oliverda (#14) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tanulni pénz nélkül is lehet innen-onnan netről, éles helyzetben viszont nem megy anélkül, csupán ezért. ;)

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#22) Fücsök007

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sok sikert kívánok Overclocker, és Zé_Mester-nek a versenyhez. :R

Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

(#23) toyone válasza Fücsök007 (#22) üzenetére

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

Zé_Mestert hol látod a cikkben? :)

(#24) Fücsök007 válasza toyone (#23) üzenetére

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Külön még ő is nevezhet rá, és ő sem rossz tuningmester. ;)

(#25) rybank

rybank
(senior tag)

, fizika meg az elektronika megfelelő szintjén, az ember képes az összefüggéseket felismerve, új korlátokat szabnia hardvereknek

, de minek kellenek ehhez az otthoni tuningosok?, ha szakemberek is, csak ott az ész ahol a hardvereket fejlesztik nem?

[ Szerkesztve ]

"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"

(#26) bacsis válasza HarapósKutya (#4) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg próbálnám, csak hát nincs Quad CF rendszerem :DDD

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#27) bartucc válasza Oliverda (#20) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Abban egyetértünk, ha elém raknak egy ln2-vel hűtőtt rendszert, tuti nem tudnék sok mindent kezdeni vele, sztem főleg tapasztalat, érzék(többieknek: azért egy kőművest nekiereszthettek nyugodtan, majd meglátjátok az eredményt), és végül pénz kérdése, de mind a három feltétel adott kell hogy legyen. ;)

Más: tudtommal, Zé_Mester (ha igen, említették volna szerintem) nincs az indulók között, jelentkezhet, de elég kemény hardver kell hozzá....

bacsis: SLI 6800 ulra nincs még meg? :DDD

[ Szerkesztve ]

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#28) Zolás válasza bacsis (#26) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Ki ne hagyd vazze. Mindenkinek kihullana a haja mikor lapkasajttal vagy fogkrémmel megnyernéd a versenyt :DDD És még ezt is überelnéd: Na ha szerintetek ez jó akkor elöveszem a nagyi lekvárját és odakenek neki :DDD
A végén meg mikor szétszetnéd mindenkit megkinálhatsz a prociról egy nyalással :DDD :DDD :DDD :DDD :)) ;]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#29) Fücsök007 válasza Zolás (#28) üzenetére

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Akkor mindenki ezt mondaná: Green Oc by Bacsis. :DD :K

(#30) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Látom megint megy a... :U :W

Hajrá Over!!! :C :R

(#31) JuliusCaesar válasza Oliverda (#10) üzenetére

JuliusCaesar
(tag)
LOGOUT blog

Ezt nem egészen értem... Lemész a spárba (fizetett hirdetésünk hallották) és veszel mellékesbe még 40deka cseppfolyós héliumot (45 lett, maradhat?). 90% pénz, hogy megvedd a felszerelést, 10% meg rutin. Persze, kell idő hogy kitanuld, de pár hét alatt belejössz. Elolvasod a fórumokat, pár procit, VGA-t megnézel, gyakorlod, megérted a logikáját kész...

Nagyobb rész pénz kérdés, mint ész. Szerintem. :U

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

(#32) diósdi rém

diósdi rém
(újonc)

Sok sikert a résztvevőknek :)

A pénz dologhoz csak annyit hogy igenis kell pénz és anyagi háttér hogy az ember tuningoljon,az erre hajlamos hardware-ek nem olcsók.Alap szinten lehet tanulni olcsóbb cuccokon,de pl.hogy egy Genie BIOS-t lássunk,használjunk,kitapasztaljunk ahhoz meg kell venni egy DFI lapot,ami nem olcsó mulatság,mint ahogy a memóriák és egyebek sem.Szóval amíg nemcsak olyan "jajj most itthon húzok 200 MHz-et a gépemen" szinten megy a tuning addig semmilyen anyagi támogatás nem kell.Utána már a hardware-ek vásárlása és kitapasztalása igenis viszi a pénzt.Ez nem kérdés,a gyengébb hardware-ek kitapasztalása még nem olyan megterhelő anyagilag(P3-P4..gyengébb core 2),csakhogy oda nem egy Asus P5K-n és 2x1 GB Kingmax memón kikristályosodott tudás kell,igencsak elámul az ember mikor először találkozik a Genie BIOS sokrétű tuningbeállításaival például,és ez nem szerencsés ha versenyen történik meg életedben először)Nemhiába a nívósabb versenyekre sem a saját cuccaival megy az ember,egyszerűen anyagilag nem lehet bírni,főleg ha valami nem jó és tönkremegy valamilyen alkotóelem a rendszerben,nemhiába kapják a hardware-t.Kisebb versenyeken persze nem,ahol kiszórják a nagyját és nem annyira nívós és mérvadó az eredmény.

Egyébként mi a a helyzet veled Bacsis koma?Rég beszéltünk,jól viseli magát a vízhűtő?Majd írjál rám valamikor légyszíves.

[ Szerkesztve ]

Hülyék kíméljenek(tudom sokan vagytok és egyre többen lesztek de a remény hal meg utoljára)

(#33) matteo_szg válasza JuliusCaesar (#31) üzenetére

matteo_szg
(fanatikus tag)

"Elolvasod a fórumokat, pár procit, VGA-t megnézel, gyakorlod, megérted a logikáját kész..."

No így biztos tök utolsó leszel pl. egy versenyen. Szimpla logika kevés ehhez.

jupiiii

(#34) Oliverda válasza JuliusCaesar (#31) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Te így csináltad? :) No és milyen eredményeket tudsz felmutatni eddig?

(#35) JuliusCaesar válasza Oliverda (#34) üzenetére

JuliusCaesar
(tag)
LOGOUT blog

Igen, így csináltam. De mivel nincs pénzem ennél tovább nem jutottam, mert ugye pénz kérdése. És ne már' hogy arra verjem, hogy 500-as fsb-m van... Szerintem nincs miért magyarázkodnom. Vagy esetleg esedezzek, hogy szerény e4500-zam csak 3,2ig ment. Na nemá...

(#36) Oliverda válasza JuliusCaesar (#35) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát nem lehet valami jó a spáros cseppfolyós hélium ha csak 3,2ig tudtad húzni vele a procid. :D

(#37) bartucc válasza JuliusCaesar (#35) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megvan bizony a lehetőség azért sok mindenkinek, ott a tavalyi MSI tuningverseny példának.... (vkinek ötlete, véleménye, hogy oda már kevés lesz a Core 2?)

(#38) JuliusCaesar válasza Oliverda (#36) üzenetére

JuliusCaesar
(tag)
LOGOUT blog

Az volt akciós, tehetek én róla? :DD

(#39) HarapósKutya válasza Oliverda (#16) üzenetére

HarapósKutya
(tag)
LOGOUT blog

Én nem okoskodni akarok de, véleményem szerint inkább tapasztalat, mint ész kérdése, bár én egyébként se vagyok nagy tuningmester, de ha tudod mire kell odafigyelned, és hogy csináld, akkor nem nagy dolog. Végül is nem kell matematikai feladatot megoldanod meg semmi ilyesmit. Igaz necces helyzetbe ki kell találnod valamit amihez kell egy kis ész.

Meg ugye pénz sem árt! :DDD

az én tapasztalatom és véleményem ez.Nem akarok senkit kioktatni!

[ Szerkesztve ]

www.halivud.hu

(#40) HarapósKutya válasza HarapósKutya (#39) üzenetére

HarapósKutya
(tag)
LOGOUT blog

lehet, hogy aztán tévedek.

www.halivud.hu

(#41) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyesek nagyon el vannak itt tévedve:) Nekem volt anno nF2-es DFI-m is olyan bartonnal ami 242-es FSB-t ment, aztán onnantól csak DFI-ket vettem. Rendes hűtésre sosem volt pénzem, kb. 1éve unokatesómtól kaptam ajándékba egy egyszerűbb vízhűtést. Szóval nekem egyszer-egyszer volt komoly hardver a kezemben, sokat tudtam vele foglalkozni, mégse látom át az egészet, és fogalmam sincs a subtimingokrol pl. Valami extra kell,h legyen az emberben,h jó tuningos legyen. Drága cuccokat bárki tud venni, de a jó tuningosok nem az újgazdag vérpistikékből lesznek... Olvasni is bárki tud, csak nem mindegy, hogy összeáll-e a fejedben.

(#42) rybank válasza kem (#41) üzenetére

rybank
(senior tag)

köszönöm, :R , így gondolom én is

"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"

(#43) atkamano

atkamano
(lelkes újonc)

Ezt a túlhajtásos dolgot egyszer valaki értelmesen elmagyarázhatná nekem :W .
Pl adott egy proci, ami mondjuk 2,66 Ghz-re van gyárilag tesztelve és hitelesítve,
szóval ez egy olyan érték nála, amin tutira jólérzi magát, ha mondjuk ezt a procit
3Ghz-es órajelen akarjuk használni, akkor tutira egy legalább a processzor árának tetemes részét megközelítő mértékű beruházást kell megejteni csak a procihűtő beszerzésére, ami valószínűleg nem fog beleférni egy dzsunkaPC házba, szóval,
akkor jön a szintén minimum hasonló nagyságrendű beruházás az új jól szellőző gépházra, ha már itt tartunk, akkor jönnek az egyéb a tuning miatt melegedő bigyulák,
pl chipset, hűtésére kiadott összegek, stb. A lényeg az, hogy olcsóbb lenne egy akár
jóval gyorsabb procit is megvenni, mint túlhúzni egy gyengét...
Ha eleve úgy állítjuk össze a vasat, hogy ne okozzon gondot neki az a feladat, amire
használni akarjuk, akkor jóval olcsóban kijövünk, mintha egy kicsivel gyengébb cuccot
hajtanánk túl, arról már nem is beszélve, hogy a tuning garanciavesztéssel és
élettartamcsökkenéssel jár minden esetben.
Jó tudom vannak extrém esetek, amikor meg lehet gányolni valamit óccsóért, de
ez nem szignifikáns.

A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi.

(#44) P00By válasza atkamano (#43) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Köszönjük! Legalább kiderült, h nem értesz hozzá.

(#45) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gyerünk Overlocker :DDD

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#46) KajakFéreg válasza P00By (#30) üzenetére

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

s**gnyalást akartál irni? :U

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#47) atkamano válasza P00By (#44) üzenetére

atkamano
(lelkes újonc)

Nem értek hozzá és nem is szeretnék :)) .
Tamagochikkal nem foglalkozom :)
Csak azt szerettem volna egy hozzáértőtől megtudni, hogy ebben
tulajdonképpen mi az ami olyan fú de frankó.
Én tényleg nem értem, hogy ennek mi a célja, valószínüleg az a
probléma oka, hogy nagyobb vasakkal "játszom" szinte minden nap
és a nagygépes rendszereket jellemzően inkább bővíteni szokták, mint túlhajtani.
Furán is nézne ki egy quadXeon vas 4guriga kéztörlővel meg egy roottal,
akinek az a dolga, hogy 24/7-ben önti bele a nitrogént :))

A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi.

(#48) kem válasza P00By (#44) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ejjjjjha:DDD Tényleg IQ tesztet kéne bevezetni a PH! regisztrációnál...

(#49) Zewa válasza atkamano (#43) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Ennek nézz utána még egyszer mert ez elég rendesen benézted. :)

Kell hozzá pénz is persze de ódáig eljutni hogy eredményesen szerepelj egy ilyen versenyen valaki, az nagyon nem könnyű. Minden apróságot eltanulni, átvinni az elméletet a gyakorlatba és mindezt gyorsan... :U

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#50) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Először is köszönöm Thrawn, rudi...PH-nak hogy számot adtak egy hír formájában az eseményről :R :R

Másodszor, köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat, igyekszem majd mindent megtenni! :R

#41 kem
: Thx, ez valahogy így van ;) Én sem vagyok vérpistike, még csak gazdag sem, jelenleg és a további napokban is, lehetséges sponsorokkal tárgyalok, máshogy nekem se megy..pl erősebb proci (920D0-om kevés bclk limit miatt) illetve 2db 295GTX szükségeltetik egy erős 3dmark Vantage eredményhez :)

Tuningról szóló vitába nem szállok bele(minek, miért, csak pénz kell hozzá,elolvasom én is tudom), mert nincs értelme, én 8-9 éve kezdtem, sokat küzdöttem, mivel nagyon hosszú lenne, majd egyszer egy életblog keretében leírom.. (Aki régebb óta fenn van PH-n az talán képben van hogyan alakult az én illetve Achille3uS barátom (mivel kb együtt kezdtük) tuningútja..

[ Szerkesztve ]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.