és én még mindig nem tudom megérteni ezt a fajta tuningot... Halandó emberek meg el is felejthetik.
[ Szerkesztve ]
HP Pavilion g6!
és én még mindig nem tudom megérteni ezt a fajta tuningot... Halandó emberek meg el is felejthetik.
[ Szerkesztve ]
HP Pavilion g6!

Te is beszállhatsz nyugodtan. Csak megfelelő ismeretség, ismeret és pénzmag kell hozzá.
(és egy kis bátorság
)
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Csapattársa, a brazil Massa
Méé, há majdnem ugyanaz mint a belga Massman. 
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment
Mennyi a 3 tré mark rekord (vagy már nem az?) amit a 7Ghz-s 955BE-el értek el?

Mit nem lehet ezen érteni ?
Pont olyan mint a drag race.
Addig kell húzni amíg bírja.
Persze itt nincs akkora gond abból ha nem, de itt is a határon kell özemeltetni a gépet.

Szép eredmény 
.::www.megadanceradio.hu::.

Értem én. Csak egy kis előnyt adnak a többieknek.. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Hajrá-hajrá! Ez még csak az első forduló...
Nagyon szép eredmények!
7ghz-en maximum valid van 3dmark eredmény olyan órajelen még nem készült.
a vantage wr 424xx pont a 06 pedig 385xx
örömmel konstatálom hogy PH! is figyelemmel kíséri az extrém tuning eseményeket, versenyeket 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Fel a fejjel, legközelebb jobb lesz.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Brutál a képen látható összeállítás, grat hozzá. Kb 10 éve én is hajhásztam a pontokat, de szerintem egy kicsit megöregedtem, mert lássuk be, legalábbis szerintem semmi értelme az egésznek. Azért kiadni több százezret hogy elmondhassam hogy nekem ennyi és ennyi ponttal több van...... ( csak akkor ha van komoly tétje is.)
Ezeket a 3D markos, stb tesztprogikat ha használom is, akkor teszem ha egy új konfigot veszek. Nagyjából össze tudom hasonlítani az előzőhöz képest milyen a mostani, max tuninghoz hogy érdemes-e.
Persze nem leszólásként írom, hanem személyes véleményként de engem már nem tud lázba hozni ez a " nekem nyócáz ponttal több van, de még húsz ponttal többet is ki tudok hozni belőle ha ezt és ezt beállítom" játék.
Aki meg ezt még élvezi és benne van, azok most gyönyörködhetnek ebben a tuningtoronyban.
Mindenkinek további szép napot!
[ Szerkesztve ]

3DMark Vantage eredmények Kapott pontok
Team EVGA 41 311

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
Hát ez nemsemmi eredmény....
Tudnak a fijúúk 
Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h
Szép eredmények! 
Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!
háhá
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
elég durva eredmény, jó ilyen rendezvényről is olvasni a ph-n. 
ahogy olvasom kinti fúrumon megy a cirkusz keményen, hogy érvényes-e az első helyezett eredménye....valamilyen szintem meg is értem a többi csapattagot 
[ Szerkesztve ]
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

Szerintem én is kihozok ennyi pontott......a 2001 es 3d markal!

[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!