Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Pofás "kis" nehézsúlyú . Csak ezt a gagyi kékledezést elfelejthetnék már ...

(#2) Integra

Integra
(Jómunkásember)

lehet, hogy stílus, bár már ez is meredek, de hogy az egész valami elképesztően bóvli look, az is biztos:)

(#3) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Piros villám, kék led ,ezüst "pajzs" , meg fekete ház, hát elég érdekes szinválaszték

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#4) mephi666 válasza spirit007 (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jah, az az irritáló kékledezés, ami szénné égeti fél perc alatt az ember retináját... :)
amúgy az oldallap miatt nem fog perelni a nike? :D
egyébként az "ezüstpajzs" mitől véd? nem jöttem rá sajnos...

ezeket leszámítva csicsa nélkül elfogadnám szívesen :) (vagy csicsával, de akkor gyorsan kiherélném a ledjeit)

"- és atomtámadás ellen véd?
- neeeeem... igeeeeeen... az ellen neeeem véééééd...."

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) strife

strife
(kvázi-tag)

Kék ledek nélkül és normál árban egész jó kis ház lehetne.

A Nike jel tényleg durva az oldalán :DD

[ Szerkesztve ]

...

(#6) spirit007 válasza mephi666 (#4) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

egyébként az "ezüstpajzs" mitől véd?

A hajnali fél négykor közepes lendülettel csapkodó -és erős koordinációs problámákkal küzdő gémer 3 cukros dupla kávéjával történő ODD amortizációtól ... :DDD

(#7) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Jó a Spire, csak iszonyat sz*r a belső anyagminőség. Rackek sorjásak, alaplap távtartó furatok úgyszintén, szinte a használhatatlanságik némelyik furat.

(#8) Tomi84

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a visszafogottsága ellenére igen csicsásra sikeredett az az alőlap. A piros betétek meg a kék ledek szerintem eléggé elrontják az összhatást. Ha csináltak volna egy sima fekete előlapot, egy ezüst pajzzsal, egyből komolyabbnak tünne.
Így viszont elég gagyi lett, igaz legalább az anyaggal nem spóroltak, hamár 10 kiló.

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#9) shtml válasza spirit007 (#1) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Bezzeg írtad volna ezt pár évvel ezelőtt, menten kiheréltek volna a kék LED rajongói. ;]

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#10) mephi666 válasza shtml (#9) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a kék ledet én 1 dologban találtam hasznosnak eddigi életemben: amikor pár éve még otthon laktam és az egyik kocsmában "kék-ledes gyújtót kaptam"... jó volt vele illuminált állapotban hazamenni, mert könnyebben meglett a kulcslyuk :D meg nagy anyázások voltak, amikor pityókásan "véletlenül" egymás szemébe villantottunk vele... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11) PeppErKorN

PeppErKorN
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ez egy ezüst ezüst előlapú gémerház, vagy műezüst ezüst előlapú gémerház?

"Gondolj a holnapi napra, Ne legyen ugyanilyen!" - Hobo

(#12) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Senkit se idegesit a főoldalon lévő Nokia N71 reklám, mert ha a bezárra megyek akk nem zárjja be, FF alatt :F
sry az offért

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#13) mephi666 válasza PeppErKorN (#11) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez jóeséllyel egy ezüst színű festékkel lefújt műanyag előlapú gémerház :) szerintem egy akkora méretű színezüst tábla lökne egy nagyot az árán...

(#14) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gondolom minőségi ezüstből készül a ház ajtaja, amit még a lovagkorban kovácsoltak (bár emiatt lehetne nyugodtan limitált kiadás)
maga a ház meg a jól bevált szellőztetési rendszert alkalmazza, pont. se több, se kevesebb

True Success is Blonde

(#15) shtml válasza luw2win (#12) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

MIféle Nokia N71 reklám? Adblock és NoFlash a te barátod. :DDD

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#16) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Korrekt kis házikó :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#17) norbi1992

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

Nem értem , hogy oldalra mért nem egy 12 centis ventit raktak ,annak legalább értelme is lenne.

(#18) mephi666 válasza norbi1992 (#17) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mert akkor nem látszódna olyan szépen a nike pipa... :D

(#19) Treb

Treb
(fanatikus tag)

És ez mitől "gamer" ház? :F

(#20) blackrulz válasza Treb (#19) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

mert ki van vágva az oldala, és ledekkel van megszórva, és mert marketing.

szerintem meg iszonyat rondán néz ki.. .talán normális színválasztékkal... vagy akkor sem :(

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#21) alienpapa válasza blackrulz (#20) üzenetére

alienpapa
(fanatikus tag)

Sztem meg nem rossz. Nem szeretem a csicsás házakat, de ez kifejezetten tetszik. :)

''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

(#22) horyk

horyk
(senior tag)

Ez mind szép és jó. ( kivéve a ledek.)
De mi a szent szar az az Ezüst Pajzs :F , mert nekem az nem jött le a cikkből.

Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972

(#23) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Egy bajom van ezekkel a sok ventilatoros hazakkal, hogy csak ugy szivjak magukba a finom port.

(#24) kariad

kariad
(senior tag)

Hol van ebbe ezüst..... :DD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#25) horyk válasza kariad (#24) üzenetére

horyk
(senior tag)

A festékben ! :))

Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972

(#26) kariad válasza horyk (#25) üzenetére

kariad
(senior tag)

Még mindig nem tudom mi ebben a nagy szám! :U

(#27) horyk válasza kariad (#26) üzenetére

horyk
(senior tag)

Én sem , de van benne Silver Shield és ez a lényeg. Tán ettől jobban veszi a parasztja, gondolták a marketingesek ! :DD :C

(#28) PeppErKorN válasza horyk (#27) üzenetére

PeppErKorN
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nekem erről az XG Viper ugrik be, amit full alumínium házként adagolnak, erre ráraknak egy überfos műanyag ajtót az elejére, ami nyeklik-nyaklik és még a színárnyalata is más.. Pedig jobbat érdemelne.

"Gondolj a holnapi napra, Ne legyen ugyanilyen!" - Hobo

(#29) Nyugdíjas válasza blackrulz (#20) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Izléstelen, összevissza, semmi egységes design nincsen ebnne. Igazi távol-keleti designer műve lehet :D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#30) kariad válasza horyk (#27) üzenetére

kariad
(senior tag)

Jah akkor így az más .......... :DD Várj....... hu ez nem semmi!! ;] Vegyétek.. :C

(#31) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

Mégegy termék, ami a praktikusság és a dizájngagyi összefonódásának egyre szélesedő körű megnyilvánulását bizonyítja.
Kár érte, de legalább vérpistike megint nyávoghat apucinak, hogy újfent nyissa a tárcáját.

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#32) forgonati

forgonati
(senior tag)

Apám, hogy ez mennyire gagyin néz ki! Mint egy kinai piacról származó karácsonyfadisz... Kék meg piros meg ezüst meg plexi. Ez kell a parasztnak. De gondolom ha kicsit megszoritanám akkor összehajlik, meg ha kicsit meghúzom benne a csavart, egyből átszakad a menet. Mert tuti hogy normális vastagságú lemezre nem futotta, elment a pénz a kékledes diszkófényre :W

[ Szerkesztve ]

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#33) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben nem ezüst, hanem ólom van, a súlyát elnézve.
(Minősègi) Spire táp nem jár hozzá?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.